41

мами

преди 13 години

Прусли като заминат кадърните лекари в чужбина кой ще те лекува.-Не виждаш ли че ги лапат като топъл хляб кой лекар ще ти работи за 700 .00 лв . За да станеш доктор специалист трябва да учиш 10 години.

40

До 37

преди 13 години

до 37Министъра на финансите има задължение да върже бюджета и да осигури събирането на приходи от данъци, осигуровки и т.н.Това че половината население се прави на тарикати , не иска да плаща, министъра няма вина.Колкото са приходите - толкова ще са разходитекато не плащате здравни осигуровки, не очаквайте и лечениетова е

39

Телезрител

преди 13 години

Този вариант ще елиминира хиляди далавери - и с лекарства, и с документация и т.н. Това е в интерес на държавата, но не и на държавниците. Не и на днешните...

38

Прусли

преди 13 години

Ами хайде ти като си толкова умен, стани здравен министър и дай на лекарите и сестрите по 5000 заплата.Аман от ***

37

Анонимен

преди 13 години

А пък аз не разбирам, що за човек може да разсъждава като теб. Естествено, че министъра на финасите е виновен, той за това е министър за да прави точна сметка от къде да дойдат парите и къде да се похарчат. Иначе по твоята логика всеки байчо може да е министър....

36

!!!

преди 13 години

Защо е толкова сложно да се вьведе индивидуална електронна здравна карта и да се знае гражданина,данакоплатеца на дьржавата с какви пари разполага,който не е здравно осигурен да разчита на фонд кожйто да покрива определени здр. услуги.

35

Няма да протестирам

преди 13 години

Мене само дека са ме болеле едни заби... Друго изключително...

34

Харизанов

преди 13 години

(* 28, ***)" Имах голямо доверие на Борисов и съм гласувала за него но съм разочарована напълно съветниците му го подвеждат да са огледа на къде върви държавата."***, никой не Го 'подвежда' !Той си е Тиква и Бандюга !Щом си гласувала за Него - ще си Го търпиш !

33

Тати

преди 13 години

Наистина не разбирам, що за човек може да расъждава по такъв *** начин.Министъра на финансите ТРЯБВАЛО да внася за деца, пенсионери, държавни служители и т.н.Сякаш министъра копае злато, обаче не дава.Нали тези пари трябва да дойдат от някъде, бюджета си има приходи и разходи.Ако внасят милион и половина, а останалите само цоцат.....как да стане ?!

32

чочо

преди 13 години

По време на тройната коалиция протестираха ограбените и онеправданите,а сега протестират ограбващите-не се понася лесно,да ти вземат кокала от устата!Предлагам на м-р Цветанов да проведе акция сред лекарското съсловие(но с арестувани)под надслов"белите бандити"!Свидетели...дал господ-почти цял народ!

31

Телезрител

преди 13 години

Какво от туй, че единият е огнеборец - това означава, че за народа в огъня ще стъпи! Какво от туй, че другият е физкултурник - това е радетел за здрава нация - здрав дух в здраво тяло. Здравеопазването у нас е перфектно решено - и ефективно и икономично. Само като погледнеш гьон-сурата на здравната министърка и ти се отщява да ползуваш здравни услуги... Така се правят икономии, така се излиза от кризата.

30

АНОНИМЕН

преди 13 години

Значи ти си съгласен да плащаш на тези некадърници! Аз съм съгласен всяка година да давам пари за избори, докато управляващите се научат да работят за хората, а не за джобовете си! А тези са хем некадърни, хем нагли - не виждате ли, че управлението се крепи на рекет и изнудване? Каква работа са свършили досега? Какви разходи са си намалили? Сега вече посягат и на здравето, а от догодина ще посегнат и на целия ни трудов живот. Това ли искаме? Избори до дупка - плащаме, за да получаваме!

29

Не е на добре !

преди 13 години

Защо да има протести и стачки ? Кой е виновен , че докарахме тиквите на власт ? Създателите на ГЕРБ са огнеборец и физкултурник. Какво по различно бихме могли да очакваме от това което се случва ? Орисани сме да търпиме разходките на горните двама по телевизиите. Още три години.

28

мами

преди 13 години

В основата на всички тези проблеми в обществото е министъра на фининсите не се внасят осигуровките на пенсионари деца държавни служители чакат на милион и петстотин хиляди работещи да издържат здравната система е как ще стане това . Не знам каква е тази политика да се посегне на парите за здраве. Имах голямо доверие на Борисов и съм гласувала за него но съм разочарована напълно съветниците му го подвеждат да са огледа на къде върви държавата.

27

АЗ

преди 13 години

АБЕ ТАКСА ПРЕЛД ТАКСА РЕЦЕПТА 5 ЛВ 20 ПАЦИЕНТА 100 ЛВ ДНЕС А КАОВИ АПАРАТИ А ДА БОЦНЕМ НЯКОИ ПО ДУПЕТО 2 ЛВ Е И ПРОТЕСТИ СЕГА ПО НАГЛИСТЕ ОТ МИТНИЧАРИТЕ

26

ДО 3

преди 13 години

"Горд съм заявя,че лекарите и и медицинските сестри във Великобритания получават едни от най-високите възнаграждения в държавата!"Г-н Тони БлеърМинистър-председател на Обединеното Кралство(в отговор на питане в Камарата на представителите)===================================================="Горд съм заявя, че полицаите и и служителите в МВР в България са единствените на които няма да намалим възнагражденията в държавата!"Г-н Бойко БорисовМинистър - председател на България( в отговор без питане по всички медии)ТОВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ БЪЛГАРИЯ И ВЕЛИКОБРИТАНИЯ

25

Тонев-Димитровград

преди 13 години

Бях намразил Тройната коалиция заради двама-трима крадливи министри. Но при тях "хорото вървеше". Сега започнах леко да съжалявам са тяхното управление. Със сигурност има и други като мен.

24

Дони

преди 13 години

В социологическо проучване на МБМД ( непубликувано) нещата не изглеждат добре за ГЕРБ. Сигурно си прав. В последният момент човека от Банкя ще каже: "Плащам на болниците", и тогава неговият рейтинг от 18 % ще скочи на 68 %. Тук няма смисъл да губим време с двамата пияндурници от КНСБ и Подкрепа. Те отдавна са ясни на публиката.

23

Телезрител

преди 13 години

По всичко личи, че се работи в посока совежаване на поувяхналата "значимост" на Коцето Тренчев и Желязко Христов. Пред тези пишман-спасители предпочитам "Спасители на плажа"... Пак ще се заформи една *** говорилня и най-накрая Зевс от Банкя ще "оправи нещата"... За кой ли път...

22

InLine

преди 13 години

Тея лекари си вкарват автогол, с протести нищо не се постига, доказано във времето. Какво направиха в миналото с крупните стачки в предприятията - обещаха им да им вдигнат заплатите с малко, след което започна масова сеч и съкращения докато не ги затриха, накрая останагха болните и некадърните на работа. Историята се повтаря, ще ги стиснат в "братска" прегръдка синдикатите и ще ги унищожат.Пак тръгват в грешна посока.