102

Amenhotep

преди 13 години

Бегай го тоя САТАНИСТ, масона Овчаров. Тоя миналата година откри "гроба на Богородица с Младенеца" в една селищна могила в русенско. Могилата била на един град покосен от чумата през средновековието. Понеже на Овчаров му бяха дали пари да търси тамплиери, а там тамплиери нямаше, трябваше по някакъв начин да оправдае парите и ... опа ... "погребение на Богородица с Младенеца!" - всъщност гроб на жена с бебе, положени, както е позата от едноименната икона! Така че, тоя Овчаров за нищо нестава

101

до 99

преди 13 години

Само че тогава не е било Селджук. :)

100

стар номер

преди 13 години

Това е като Татул - "гробът на Орфей". Само дето според митологията Орфей няма гроб, защото са го разкъсали на парчета, които са хвърлили в реката...Такива трикове се правят навсякъде по Балканите, особено добри в това отношение са в Гърция, които във всяко село могат да ви разкажат егати историята за населелното място. Шансът да има нещо общо с Йоан Кръстител клонят към 1 на милион според мен, въпросът е колко балъци ще са туристите, за да се вържат. А за 420 хил е просто популизъм соред мен.

99

Перперикон

преди 13 години

Овчаров лъже, че онзи камънак е Перперикон. Според писмените сведения Перперикон се намира на другия край на Родопите. Ама така е, като се политизира историята и се дават проекти на близки до управляващите историци. То нашите историци винаги са служили на управляващите и така са свикнали. не могат по друг начин.

98

Ха-хааааа!

преди 13 години

На Фандъкова няма да повярва. Той е силно критичен ерудит :)

97

Анонимен

преди 13 години

Дева мария наистина е живяла край Селджук и за това има исторически факти, за разлика от пунта-марата на Божко Мастиката.

96

Калин

преди 13 години

мощите безспорно са на свят човек!наличието на надпис е достъчно убедително доказателство за да се приеме тезата, мощите са на Йоан Кръстител!Както се изрази митрополит Йоаникий .. откритите светини са по милост божия и духовно благо за хората!Някви пияндурници, и прочие *** .. изказвали мнение!*** кой им търси мнението - алчни за пари, намерили повод да се прочуят като плюят по духовността на нацията.

95

djohn3

преди 13 години

А относно най-големите скептици - като г-н Овчаров, то всички помним как изплува изпод сянката на Китов (сигурно пали свещ всяка година в деня на неговата смърт) и сега се чувства застрашен да не остане пак встрани разкопките му в Търново. Но както се казва освен знание, трябва и малко късмет. Той имаше неговия на Татул. Сега е на Попконстантинов. Примири се!

94

Анонимен

преди 13 години

Чак пък същисани!Ега ти преструвките и превземките.Казал нещо откровено и дайте да го смачкаме.Три дни пушилки до небесата.И това ако не е ш**ан народ...

93

Amenhotep

преди 13 години

Че ония от всеки камъп правят "история" е така ... но история ли е измислената история? Не се ли лъжат по този начин хиляди и хиляди хора? Една от Десетте Божии заповеди не беше ли точно "Не лъжи!" ?

92

Анонимен

преди 13 години

За Министър "Ш**ан народ" правилата не важат Прочетете тази статия в ТУНДЖА ИНФО

91

Късмет

преди 13 години

Аменхотепе, ако си прав, че Божидар Димитров лъже за мощите и правителството лъже, вярвам, Св. Йоан Кръстител ще накаже страшно Божидар Димитров. Ще накаже и правителството и свещениците, които служат на лъжа и употребяват името му за властта си, а не гледат на народа, ще накаже кражбите, лицемерието и издевателствата, които се вършат. Светиня Му не обича никак управниците. Точно на неговите ли мощи имаха късмет да попаднат, че да им се въздаде отгоре според делата им.

90

Amenhotep

преди 13 години

90, *** си ти мой човек.Ако утре Божо ти каже, че Фандъкова е открила древнатаатлантида при чистенето на езерото Ариана, ще му повярваш ли?

89

Shark

преди 13 години

Говориш глупости, първо по новия закон ст.н.с. вече няма, а да кажеш че откритието е на ниво фризьорки и т.н си е настина тъпо. В една Македония *** да видиш как от всеки намерен камък правят история и привличат туристи. Също и в Гърция. А тук банда мастити професори се плюят кой е по-велик, да наистина са банда, не мога по друг начин да ги квалифицирам. И няма да се извинявам

88

Анонимен

преди 13 години

Ш**АН ТУРЧИН СИ ТИ.. НЕВЕРНИК

87

Анонимен

преди 13 години

е не...това е жестоко! Със сълзи се смея

86

Ха-хаааа!

преди 13 години

Аз не споря с теб. Те хората така разправят (плагиатствувам от култовия филм) :)

85

Доносник

преди 13 години

Това *** не може да се нарече и сносен доносник. Лично съм го чувал да казва (картинки от господарите), че в България нямало турско робство защото баба ми и дядо ми не са били на робски пазар и не са ги оправяли отпред и отзад (думата оправяли си беше точно онази). След това почна да продава *** по света. А преди това доносничеше на бойко какво решили в БСП. Призна си, че във Ватикана го знаели що за стока е, но му давали вместо 3 - 5 броя книги. Срам, срам, срам и позор!

84

Анонимен

преди 13 години

Щом ш**ания е казал значи край, Созопол е вече Ерусалим. В ЕРУСАЛИМ ДА ЗАКРИВАТ ОЩЕ ДО УТРЕ СУТРИНТА ВСИЧКО. Созопол ДА БЪДЕ ПРЕИМЕНУВАН В Ш**АНИЯ ГРАД в чест на ш**ания. Да се сложи такса и процент от билетите на милиардите покрлоници които ще доидат в ш**ания град да видят откритието да отива директно в сметката на ш**ания

83

Ха-хааааа!

преди 13 години

Драги, ама в случая спорещите са все мастити, на възраст професори. Опаааа. Божо не е професор, а ст.н.с., ама айде.А "откритието" наистина си е с особено ниво. На ниво фризьорки, козметички, охрана на паркинги и тем подобни :)