427

един от всички

преди 13 години

Абе всички вие - анти "цвъ-цвъ" и анти "ББ"... Не се ли усещате, че като плюете по тях значи защитавате "бум-бум" и "клъц-клъц", демек 'сички килъри и подобни??? Абе вие сте ...ахти анти "щастливците" бе!!!

426

Анонимен

преди 13 години

Доказателства за какво, че автомата е боен или, че с този автомат е извършено конкретно това убийство. Надявам се да правиш разлика между тези две доказателства. И заради това, че автомата е боен и е незаконно притежаван въпросният притежател е в ареста, а не на свобода, но не може да бъде обвинен в убийство - капиш.........

425

Антон

преди 13 години

ЗА ХОРАТА НЕДОКОСВАЛИ СЕ ДО СЪДА У НАС !!!Имам влачещо се се 13 год, имотно дело !!!!!!Един *** "строител" събра парите на 30 души построи 2 етажа /от 6/ и избяга в чужбина-прокурора го пусна !!!! В това време ние го съдим ...И ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ МОЖЕМ !!!Съдиите се сменят,закъсняват за заседания ,адвокати отсъстват ,болнични се представят и всичко каквото се сетите и всичко е "ЗАКОННО" ..!!!!Видиш ли магистрат- заплюй го -ВИНАГИ ИМА ЗАЩО !!!СЪДА Е НЕЩО НЕОПИСУЕМО В БГ ,,,

424

Василев

преди 13 години

Евала батко, откога им разправям на тези млоумници във форума , че България затъва от некомпетентното управление на чалго-мутренски издънки.Рано или късно България ще се управлява от умни,кадърни и можещи хора.

423

Анонимен

преди 13 години

Намерили са автомат. Хубаво. Ама се оказва,че не с този автомат е извършено убийството. Нещо повече, този автомат не е използван и в други случаи. На всичко отгоре има и разрешително за автомата от същото това МВР. Какво следва от това,а?

422

Анонимен

преди 13 години

Съдиите съдят по закони, а законите ги пишат и приемат депутатите. Щом в закона пише, че може значи може. Съдията не съди по пристрастия или по слухове дори и тези слухове да са верни, а съди по неоспорими факти, които се прилагат в делото. Като искаш да си обективен никога не забравяй тези правила в правото.

421

Asen Petrov

преди 13 години

...Boi4e organizirai referendum ako te e strax da re6im problema.., akvo se mota6??

420

Анонимен

преди 13 години

Колко ти плати Вожда за хвалебствията?

419

Леле мале

преди 13 години

Леуе мауе колко *** хора има на тоя свят, ей. Абе полицията го хванала с Боен Автомат Калашников, Бойни Патрони и оревахте сайта, че нямало доказателство, полицията не си свършила работата. Абе вие какво доказателство искате, да го хванат точно когато натиска спусъка и убива човек. Но тогава ще ревете, че е натиснал спусъка без да иска и пак трябва да бъде пуснат, иначе ще почнат да го болят зъбите, хемороидите, херниите.Пълни смешници на абсурда сте, да не говорим колко сте жалки с комента

418

Анонимен

преди 13 години

Проблемът на Борисов, Цветанов и цялата пасмина около тях, нарекли се гръмко Граждани за Европейско Развитие на България, е тоталния провал им провал в икономическата и финансовата политика, която водят и която води България към тотален колапс и срив. Един провал, породен изцяло от всеобхватната и невиждана по мащаби досега некомпетентност на властимащите.Полицейските акции с гръмки имена и надеждата, че съдебната система ще се поддаде на натиска на Борисов и ще започне да отсъжда така, както той иска бяха надеждата да се осигури прикритието на тази тотална некъдърност и последвалия я провал във всички сфери икономика, финанси, социална политика, здравеопазване, наука и образование.

417

Анонимен

преди 13 години

Как ще събират доказателствен материал допълнително?!Ще има арест, обвинение , а те после ще събирали доказателствата.Ама яките адвокати направо ще ги смажат,дори ще ги осъдят и за незаконен арест и психически тормоз над клиента им.Всички съдии да подменят ,да са честни, да са от ГЕРБ пак нищо няма да стане като се действа отзад напред.

416

VAZMUTENA

преди 13 години

Prav e BB che trqbva nezabavna promqna v sadebnata sistema - ne moje poliziqta da hvashta razboinizite a sadiite da gi puskat - za tova tezi bulgari koito se zavurnaha ot chujbina kazvat che gi e strah da jiveqt v nashata strana zashtoto ne sa sigurni za jivota si i vednaga iskat da se iznesat ot tuk - PROMENI V SADEBNATA SISTEMA I TO NEZABAVNI PROMENI- KRAYNO VREME E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

415

Обективен

преди 13 години

Искам да питам многознайковците тук дали когато съда пусна Максим Стависки с условна присъда, карал пиян, убил човек й тежко ранил друг пак Цветанов и Борисов ви бяха виновни а ? И как на други " колеги убийци" на Стависки им лепват 15 годни за същото а на привилигировани граждани се присъжда "пробация" или условна присъда?

414

Василев

преди 13 години

Предлагам кардинално решение с правосъдната система.Да се помолим на ЕС да командирова 1000 съдии и прокурори, нашите ще ги пуснем в годишен неплатен отпуск ,като тези които са вършили престъпления ще отговарят за тях.Синхронизираме цялата правосъдна система с тази на ЕС.Според вас , с какви хора ще се напълнат затворите,ами да с крадливите червени маймуни.

413

.....

преди 13 години

ДО 508 - не може съдът да пуска хора, извършили тежки криминални престъпления. Как виждаш, това да стане в друга европейска страна, която има изградени традиции.

412

До Онази

преди 13 години

Ало, онази не приравнявай ББ с тия помиари съдиите. Дай един пример, когато ББ е защитил някой престъпник, няма милост към никои, дори и свои, за най-малкото нещо ги сиктердосва. За това хората го обичат и няма да се повлияят от някакви си писаници по сайтовете, колко и да се плюнчите и да го плюете, ББ ще ви издуха и на президенските избори, а само да се направи реформата в съдебната с-*** и тогава да видим за какво ще лаете. Сигурно тогава ще ревете за правата на Маргините, Митьо очите и др

411

Да,но

преди 13 години

За 507 Коко -На ЦвъЦвъ и ББ е време да се каже истината милиционерските хитрини вече не минават. Т.нар. милиционерска оперативна информация е един бълвоч от клюки тоз казал, онзи чул, измишльотини, догадки, натопявания от злоба и завист, отмъщение, вкл. отмъщение на ББ срещу старите съдружници, опит за използване на техническите средства като трафични данни, без акъл и какво ли още не . . .Време е ЦвъЦвъ и БъБъ да разберат че милиционерската оперативна информация не е доказателство в нея трябва да има доказателства и такива да бъдат събирани.Има съществена разлика между съдът при диктатурата и съдът при демокрацията е: в първият случай прокурорът е седнал на една маса със съдиите, а при демокрацията прокурорът е долу на банките срещу адвокатите, а съдът е горе. Слава богу, демокрацията извоюва тези правила, и физкултурниците ЦвъЦвъ и БъБъ е време да ги разберат.

410

Да,но

преди 13 години

За 506 - май си ***, нищо не ти влиза и излиза от мозъка

409

коко

преди 13 години

Абе,много тъбаци и бойковисти/ако ви харесва гербери/.Ако само прочетат какво е казал любимият им пожарникар,ще разберат,че съда си е свършил работата както трябва с наличните доказателства.Цитирам "Има и обжалване, и достатъчно доказателства, които допълнително ще се съберат."Тоест доказателства няма.Тъпите куки сега ще ги търсят или създадат по заповед.

408

.....

преди 13 години

За това Бойко е прав. Не може МВР да хваща престъпниците, а след това съдът да ги пуска на свобода. Представете си, че някой извършва или поръчва 20 убийства и след това се измъква с пробация или условно, щото го болял коремът или такива глупости.