113

непушач

преди 14 години

Всички пушачи ***

112

гоше прасето

преди 14 години

Пушачите пък биха ти отговорили, че са по-сплотени, защото излизат заедно в пушкома и там правят брейнсторминг, което е полезно за бизнеса. Аз предпочитам да имам деен и трезвомислещ пушач за подчинен отколкото слабоумен непушач....

111

Филип Морис

преди 14 години

Аз като пушач внасям по 600 лв. годишно в бюджета от бандеролчето на кутията цигари,които пуша на ден.Ако не сме ние,пушачите,как ще ви пращат по санаториуми за нервноболни бе,трезвеници?

110

Д-р Куин

преди 14 години

Пушачите са изпълнени с необосновано нервно напрежение, ненавист към околния свят, взимат бързи и често погрешни решения, не зачитат децата и пушат в тяхно присъствие, което е показател за безотговорното им поведение.Ако трябва да избирам подчинените си, никога не бих предпочела пушач.Бързо се изхабяват духовно, морално и физически.

109

opa

преди 14 години

Водата в басейна е добра, само внимавайте, че този ъгъл е за пикаещи!

108

ЕВРОПА

преди 14 години

Пушачите посягат на личния избор на непушачите, на техните права и свободата да избират.

107

baykolu

преди 14 години

Значи, по същата логика би трябвало да предвиди и маси за пушачи, нали?! Или пушачите нямат право на еднакво отношение?!

106

гоше прасето

преди 14 години

:-)) Че смърди смърди, спор няма, обаче в крайна сметка е въпрос на личен избор да си смърдиш, да са ти жълти зъбите и да ти излиза пушек от носа, нали така? Не е честно една група хора да ограничава друга група хора да си смърдят. То е все едно каруцарите да искат забрана да се карат коли, щото виждате ли пушели и смърдели......всичко опира до демократичния избор.p.s аз самия не пуша

105

до байколу

преди 14 години

Не си прав - има един закон в БГ, в който се гарантират правата на българите, всяко ограничено право се брои като дискриминация. Ако кажеш на ***, че е *** - има право да те съди, защо аз като не съм пушач трябва да търся съответно заведение , където собственикът не е предвидил места за непушачи. Просто следва да се наложи глоба на ресторантьора, защото няма еднакво отношение към клиентите си.Такива са правилата.

104

ЕВРОПА

преди 14 години

Пушачите изглеждат зле и излъчват отрицателна енергия, както и непоносима, долнопробна смрад.лични наблюдения набивша пушачка

103

Бивш пушач до 2121

преди 14 години

Не че искам да ходя там - просто давам пример , че постъпват по-европейски от нас.

102

baykolu

преди 14 години

Ти пък защо решаваш, че имаш право да нареждаш на собственика, какво да прави в собственото си заведение?! Не смяташ ли за нормално, собственикът да има право да решава дали да се пуши или не в неговото си заведение?! Пък ти, ако не ти харесва, не влизай! Няма да му дадеш парите си, ще ги оставиш при някой друг, който е направил заведение за непушачи?! Какво по нормално от това, всеки да има избор?!

101

на запад

преди 14 години

И в Германия са намерили начин да заобиколят закона- просто на входа на заведението пише "Частно парти", т.е ако искаш да си част от "партито" ще търпиш пушачите около теб. Ако започнеш да се възмущаваш, персонала учтиво те моли да напуснеш заведението, защото това в крайна сметка е "частно парти".......Гаранция, че и в БГ ще стане същото.

100

ГД

преди 14 години

абе заведенията са за пиене, пушене и е*енекойто не понася цигарения дим да не посещава такива места!а в ресторантите отдавна не се пуши...

99

...

преди 14 години

Елементарно... Да забранят пушенето на обществени места и които не го спазва - глоба и то солена. И за заведението и за пушещия. И пари в хазната и европейски закони... Само да ви обърна внимание, че дори в Турция е забранено пушенето на ощбествени места!

98

бивш пушач

преди 14 години

Пушил съм 10 години по кутия и половина всеки ден. От няколко месеца не пуша, защото счетох че джоба ми олеква, а и не искам вече да вредя на здравето си. В същото време обаче не считам, че да се забрани на 100% пушенето е трезво решение. Пушенето е традиция на хиляди години, макар и вредна, която не може да бъде премахната със закон.

97

Бивш пушач

преди 14 години

Турците май ще излязат па европейци от нас. Въведоха забраната за пушене и я спазват. Явно там повече се мисли за здравето на народа и бъдещето на нацията!

96

пак назад

преди 14 години

ГЕРБ постоянно връща държавата ни назад. В нормалните държави в ЕС има вече такава збрана. Забрана бе въведена и в самолетите и в автобусите и във влаковете. Какво пречи и да е в заведенията. Защо аз като непушач трябва да бъда заврян в някаква малка зала в ресторант, защото другите места - собственикът е определил за отровителите - пушачи. нормално е който иска да си пуши - да си пуши в собствената кола и вкъщи си. Не искам да страдам, защото някой иска да дими. Нахално е.

95

нло

преди 14 години

ТА НАЛИ СИБАНК НА НА ЦВЕТЕТО ИМА СОЛИДЕН ДЯЛ В БУЛГАРТАБАК И ГЕРБ ЩЕ ФАЛИРА.

94

Анонимен

преди 14 години

Честно казано, изобщо няма да се очудя, ако отменят забраната... Все пак самият ББ си е пушач, защо да си прави сечено човекът...