113

Roko

преди 14 години

Доган наистина е най-големият политик, който наистина по-малко говори за разлика от останалите политици-затова дълго още ще се навеждат пред него

112

Агент Пор

преди 14 години

Доган духа наляво и надясно

111

Анонимен

преди 14 години

За "Мадам. в" момента е перфектен да се изкара първа боркиня с корупцията, патриотка и въобще ... вода ненапита.Ама няма кой да и повярва, защото ефтиния *** парфюм неможе да прикрие миризмата на разложението при нея, както и при цялата БГ журналистика.

110

Rudi

преди 14 години

Тая дори не се срамува и от себе си, та щяла да съди и Доган. Затова трябва да пише истини, а не платени идиотизми

109

Анонимен

преди 14 години

Кво толкова ги е страх от Догито,бе.Бойко нали е голям мъжкар,кво прави по-въпроса.Това не са политици,а продажници.Едно говорят,друго вършат.Самовлюбениа да направи това,което обещаваше,иначе вън.

108

Анонимен

преди 14 години

Смятам че това, което каза другият *** (Сокола)за нея е самата истина. Всички го знаеха, но не се казваше гласно. Такъв е и целият им вестник заедно с гл. им редактор - ченгето Бор.

107

Турчина

преди 14 години

Уж бил голям политик и стратег,а да си испусне нервите като първи каруцар? Досега нито един политик,който се е заял с журналист не е спечелил - ха да видим турчина агент на ДС доган дали правилно си е направил сметките!А че е време да го гръмнат е отдавнашен факт!

106

Анонимен

преди 14 години

когато един политик говори пред цяла България за младата си жена,че не си пере гащичките,когато един мъж изкара жена си лезбийка,заради единствената причина,че е намерил по млада,когато някой говори,че той е властта,а в същото време демонстрира гьонсуратлък и не стъпва в парламента,когато той получава 1 5000 000лв за нещо което не му се полага,когато нарича най-довереният си човек мъжка секретарка...Това не ти ли говори,че човека има сериозен психопатен проблем,нивото му на разсъждение е на махленско-селско алкохолнозависимо старче.

105

присмехулник

преди 14 години

Лошото на тебе, ти е че не четеш внимателно. Щеше да прочетеш, че написах и признах, че Костов донякъде бе прав тогава, но това че я бихте я героизира. ББ и Костов са еднакво героични- Костов продаде половината енергетика на руснаците-Нефтохим, Петрол-Бойко ще им предостави и другата половина, а и двамата викат, че комунистите го направили

104

ааббвв

преди 14 години

Журналистите са "МАФИЯ". Никой не смее да скочи срещу тях, защото са много задружни и ще смачкат всеки дръзнал да се опълчи срещу тях. Мадам В. и да не е права те пак ще я защитават.

103

мъжката секретарка н

преди 14 години

Урковци, разбарахте ли сега защо е висок рейтинга на Гоце, защо Костов е сатана, защо....Защото плащат на такива пачаври.

102

Анонимен

преди 14 години

Абе само *** ли има в този сайт.В цял свят журналистиката е платена .В цял свят политиците крадат.Ама тука крадат много.А доган само краде .

101

Велева

преди 14 години

Меди,защо не си ме поканил при предстоящите полети на летящата чиния? Егати гнусното ченге-аз толкова минети съм ти правила досега-а сега никаква отплата...И агент Бор ме предупреждаваше че това рано или късно ще се случи!!

100

Анонимен

преди 14 години

Когато двама крадци си отворят устите да плюят един по друг, много силно замирисва на *** ...

99

Анонимен

преди 14 години

*** работа.Да се слагаш на турскоциганския везир,който окраде България и после да се плюеш с него като устата излъгана ***.Публиката се чуди дали да се смее или да повръща.

98

edno kuni

преди 14 години

Костов, Костов е виновен за всичко... този рефрен го подхвана именно въпросната труженичка и още няколко подобни от занаята... И уплашените червени велможи го подхванаха и превърнаха в маршова песен, та и досега... Жалко само, че на ББ му липсва малко от мъжеството на Костов, понеже повече мислеше за рейтинга си, отколкото за последиците от неувереното си управление... Чао, засега...

97

Анонимен

преди 14 години

Предателите са по-опасни от мръсниците.Мрасника знаеш,че е такъв и се пазиш от него,а предателя ти забива нож в гърба,когато не си подготвен.

96

Анонимен

преди 14 години

ВИНАГИ ДОСЕГА В ИЗБОРИТЕ СЪМ С Е ВОДИЛА ОТ ВЪТРЕШНАТА СИ ИНТУИЦИЯ И НЕ МОГА ДА ТВЪРДЯ Ч Е НЯКОЙ МЕ Е МАНИПУЛИРАЛ :ТОВА БИ ОЗНАЧАВАЛО ЧЕ НЯМАМ ГЛАВА НА РАМЕНЕТЕ СИ ,ТАКА ЧЕ ДОГАН ЩЕ ГО МРАЗЯ ДО КАТО СЪМ ЖИВА ,НИКОГА Н Е ИЗНЕВЕРЯВАМ НА ПРИНЦИПА СИ ЗАЩОТО СЪМ БЪЛГАРКА

95

поръчка

преди 14 години

Крайно време беше въпросната г-жа-другарка,с псевдовглъбен поглед,носеща скъпи кичозни костюми и фризури като на осмомартенско тържество от времето на зрелия социализъм да си намери майстора и то в лицето на този ,на когото кадеше тамян и възхваляваше в ченгеджийския просташки *** Труд...

94

ELIKSIR

преди 14 години

ЗАЩО ТОЛКОВА ДНИ ДОГАН НЕ ИЗЛЕЗЕ ДА ПОТВЪРДИ ЧЕ ТОВА ПИСМО Е АДРЕСИРАНО ДО ВЕЛЕВА ИЛИ ДА ОТХВЪРЛИ .... АКО ПОТВЪРДИ :ВЕЛЕВА ДА ЗАВЕДЕ ИСК В СЪДА И ТАМ ДА С Е РЕШИ КОЙ КРИВ И КОЙ ПРАВ ,АКО ОБАЧЕ ДОГАН КАЖЕ Ч Е НЕ С ЕОТНАСЯ ЗА НЕЯ ,ТУК ВСИЧКИ ТРЯБВА Д АС Е ИЗВИНИМ НА ВЕЛЕВА