304

123

преди 14 години

ti koga si bil na zapad ta govoris ,ili si 4uval ot priatel :D

303

вв

преди 14 години

Крундел ти ходил ли си в казармата или си страхлива п...ка,като повечето драскачи тук

302

вв

преди 14 години

Морски кучетата и *** си приличат само по това,че са животни

301

abc

преди 14 години

до:вв ТИ ОТ КОЙ СИ ХАХАХА

300

zetxx

преди 14 години

nikoi i ni6to nqma prawo da obijda,powrejda ili ubiwa jiwo su6testwo, tozi koito go prawi se misli za gospod.aman ot tolkowa bogowe

299

вв

преди 14 години

Леле леле абц.Първо се научи да говориш бг и после ще определяш кой ЧУВА кучета.Нямам думи индианецо

298

Абел

преди 14 години

Питам се, дами и господа, какви са тези защитници на животните, кучелюбци и прочие? Те не обичат животните, а да си играят и са се перчат с тях. Защото те откъсват животните от естествената им среда и природния им начин на живот и ги принуждават да живеят по един противоестестван начин. И ако има честен закон за защита на животните, той не трябва да е съставен от такива анимални насилници, а да ги предпазва от тях! Защита на животните значи осигуряване на живота на вида в естествената му среда.

297

abc

преди 14 години

Знаете ли, кои чуват кучета в 21 век само ***, индийци и пропаднали българи който си лекуват комплексите.На запад, никой не гледа с добро око на хора който гледат кучета там това явление е отживяло преди 15-20г.

296

ас

преди 14 години

Тези 4лапи са отговорни за *** - те трябва да поемат грижата за ликвидирането на проблема. И най-вече финансовата страна! А не да плачат като вдовици за ...!

295

Морския

преди 14 години

Няма разлика между бездомно куче и ***.

294

йейй

преди 14 години

Ама много си прав, Коко! За какво наистина има данъци, власт, кметици и политици? Кой ще защити ЧОВЕКА?

293

крундел

преди 14 години

10 човека с АК-47 и по една торба патрони и за 1 ден няма да има проблеми, колко ще струва?10000 лева?Съмнява ме.

292

manuelche

преди 14 години

306, само мога да предполагам. Не ме разбирай погрешно, *** също са огромен проблем. Но кучетата поне са по-лесни за справяне.

291

Ми то ника го казва

преди 14 години

Руски, научи и употребявай българската дума "***"!НИКОЙ НЕ Е КАЗАЛ, ЧЕ САМО С ЛОПАТА МОЖЕ, НАЛИ?

290

двукрак

преди 14 години

От всичко писано дотук за мен си правя заключението, че кметицата на София сериозно трябва да си помисли за цялостно справяне с бездомните кучета и с ***. Ние, данъкоплатците - избиратели, гледаме внимателно какви действия предприема с парите ни, събрани от данъци, и какви са резултатите. Да не се изненада, ако застанем пред вратите и с викове"оставка". Доста време мина вече, а тя не предприема нищо и само се оправдава. В същото време търпи неефективни структури, които само харчат пари.

289

Анонимен

преди 14 години

Ами късметлийка си ти! Обаче пред моя блок има гето! И то с много повече от 10 ***! Да знаеш какво е да те е страх да се прибираш вечер след работа, че не знаеш на какъв пият *** ще налетиш! Извинявай, ама спрямо тези кученцата са направо съкровища!

288

хапан от куче

преди 14 години

предложение: тези които обичат кучетата да не ги хранят пред жилищата си а да ги приберат в къщи.хайде сега да ви видим или само с дистанционното е най добре

287

Djen

преди 14 години

Предлагам децата (ако имат) на д-р Иванова и г-н Гечев да бъдат нахапани от кучета и след това да чуем становището им пак!

286

manuelche

преди 14 години

Само че пред блока ми няма десетина ***, които чакат да ме ограбят и изнасилят (пази Боже). За сметка на това има няколко едри и крайно непредсказуеми песа. И че са кастрирани хич не ми пука, защото те искат да ме хапят, не да ме е***.

285

thebrainless

преди 14 години

Видяхме "хуманното" умъртвяване на бездомни кучета със скрита камера - Бай Пешо с лопатата трепе наред... ***!