24

Пич

преди 14 години

Е, то вече всички знаят, че големите корпорации се възползваха от прасия грип, че да си напълнят касите по време на криза. Добре им дойде.

23

Анонимен

преди 14 години

Бялата мафия:)

22

баба Хакерка

преди 14 години

Съвет:Да им се отнемат милиардите, преди проверяващите да са получили подкупите си...

21

Анонимен

преди 14 години

Да им таковам мамиците мръсни.Не може да се има вяра на никого вече.

20

pavlina do 16

преди 14 години

tamiflu ne e vaksina ami lekarstvoto nie sme germany i sme vaksinirani nqmahme strni4ni deistviq dezata i te nikakvi

19

PHAR

преди 14 години

MAFIA

18

Iv

преди 14 години

от известно време избягвам да гледам новини и не се обременявам с подобна информация. То е ясно че във всяка медия се говори това, за което се плаща на собственика и......

17

д-р боко

преди 14 години

сега очаквайте новата супер продукция "марсиански грип"шепа марсиански талибани заразяват планетата и бат боко праща комисар желева да преговарят за ваксини!!!желева е натерен и лично ваксинира горките комари подло заразени от лошите марсиански талибани!

16

offline

преди 14 години

на мен лекарите са ми казвали в никакъв случай ваксини, особено Тамифлу.. пък аз и не се страхувах изобщо - никога през живота си не съм се ваксинирал срещу грип... цялата истерия изглеждаше много подозрително и без да говориш със специалисти.

15

познавач

преди 14 години

Причината за тази психоза се нарича Джордж Сорос!поинтересувайте се какви акции е купил през последната една година!

14

С

преди 14 години

Ами сега?

13

Tina

преди 14 години

Явно в целия свят има шокираща корупция и печелбарство за сметка на обикновените хора.

12

izotzadze

преди 14 години

Чакайте да видите как същата работа ще лъсне и със "смъртта" на Джако; все едно че не беше така и с 9/11 или кацането на Луната; или ОМП в Ирак

11

Юда

преди 14 години

Еврика. Тези откриха топлата вода. Всяка година е едно и също. В САЩ ако детето не е ваксинирано не може да тръгне на училище,смятаита каква постоянна далавера е .А Европа винаги се сеща какво става последна ,да не обидим случаини Великия Хамерикански брат.Предлагам да почнат залози тази година каква ще е заплахата за Световното здраве,някоя пъдпъдъча краста ако не измислят.Но залагам и на мишки и плъхове,голяма борба ще падне ,докато ги избием.

10

MayDay

преди 14 години

всичко което казват по новините е истина... да да...човека взе парите, каза чакай малко.....

9

Тъй, тъй...

преди 14 години

Дубрютрю!

8

Ben Gan

преди 14 години

Хаха, аз от началото на ,,епидемията'' говоря, че грипна криза няма! Сега да си вземат парите най-вече от Медиите! 90% вината е тяхна. Свински грип и А(H1 N1) беше всяка 2ра дума. Мога спокойно да кажа, че поне 50% от вината пък за Световната Финансова Криза, отново е тяхна.Пак да кажа, не ЦЯЛАТА! От мерак да направите сензация, вредите на световния пазар и икономика и то в огромни количества!

7

Реалист

преди 14 години

Никога, никога, никога ....

6

Анонимен

преди 14 години

аре сега някой да каже ,че талибаните бутнаха кулите и няма никакви конспирации заради големите пари

5

Retro

преди 14 години

То от много време беше ясно, че се създава крайно излишна паника, за да се плашат разни *** и да дават луди пари за ваксини... сега продажните медии ще започнат да правят "скандални" открития за неща, които бяха очевидни отдавна. Аман от лъжци!