56

Канализатор

преди 14 години

Ще духа супата някой май?!?!??Иначе откъде идва тая смръдня?Разлагащият се груп на тройната ламя смърди яко !!!!!

55

БСП-ДПС

преди 14 години

Не се косете моми пречестни и момци препочтени!!Гласувайте за нас и ние ще ви е..м мама.та докрай!

54

gojo

преди 14 години

евро парите. При управлението на 3-та коалиция.Поздрави!

53

АГИТАТОРКА

преди 14 години

АЙДЕ ГЛАСУВАЙТЕ ТУК В САЙТА!!!!........"ПРОТИВ".........ТАКА ЩЕ СЕ "ИЗПРОБВАМЕ" ЗА ИСТИНСКИТЕ ИЗБОРИ.........НАЛИ ЗАД КОМПА СМЕ " В ТЪМНАТА СТАИЧКА" ......ТАКА КАКТО Е ПРИ ИЗБОРИТЕ!!!!

52

АГИТАТОРКА

преди 14 години

ХАЙДЕ БЪЛГАРИ!!!!.......НЕ СЕ ПЛАШЕТЕ ОТ АХМЕД ДОГАН!!!!........ТОВА НЕ Е НАЙ-УМНИЯ ПОЛИТИК В БЪЛГАРИЯ.......А, НАЙ-СТРАХЛИВИЯ!!!!!!ХАЙДЕ БЪЛГАРИ.......ДА ГО ПОДГОНИМ!!!!.......ПЪРВОНАЧАЛНО С "ГЛАСУВАНЕ НА ИЗБОРИТЕ"...............ПОВЯРВАЙТЕ!!!!!........ЩЕ УСПЕЕМ!!!!

51

gojo

преди 14 години

Всички плюете по Бойко, но той е човек който говори с прости думи, разбираеми за обикновения българин. Човекът не е направил нищо лошо на никой от вас, предполагам. Докото тази тройна коалиция какво направи за вас? Не плюйте по човек когото не познавате, кажете какво видяхте от 3-та коалиция? Щото аз нищо добро не видях. Били вдигнали пенсиите, били вдигнали заплатите? С колко ги вдигнаха тези заплати? А пенсиите? За тавана вда, но за малките пенсии не се говори. И при кое управление ни спряха

50

sexy

преди 14 години

Eee вие пък нямате угодия, оня бил комунист, тоя не знам си какъв, онзи турчин, някак си не е нормално да сте против всички. Или не живеете в тази държава ли какво???Най-лошо е да си без мнение и поне малко да не вярвате на никой. Ако всички мислеха като вас нямаше да има 38% избирателна активност а нулева!!!Май само си чешете езиците по форуми и блогове и плюете тоя и оня. Като не ви пука и не ви кефи никой, какво мрънкате тука, недейте да гласувате и си гледайте сериалите по телевизията.

49

Анонимен

преди 14 години

проста си без извинение!

48

Анонимен

преди 14 години

48,много си проста!кат си отвратена от герб,от кого си запленена?от бсп ли,които ни принуждават да живуркаме мизерно и да получаваме пари,с които само данъците си да можем да платим?!или от атака,които са фашисти-националисти?!*** ***!

47

Evka

преди 14 години

ами,то проблема се корени от мноого по-отдавна!защо бай Тошо и сие са ги допуснали да живеят в България,защо са им позволили да строят джамии,да носят потури,налъми ,фереджета и шалвари,защо ги допуснаха в парламента,защо ще има новини на турски,и то в РОДИНАТА НИ....

46

ВАЙА

преди 14 години

3. и аз не съм от БСП, но напълно вече съм отвратена от ГЕРБ /с извинение/. Защо тези бълг.граждани са толкова заблудени. Хайде,когато дойде Симеон и ни обеща светлина в пустинята, това беше горе-долу обяснимо. Но сега това ще се повтори в пъти по-зловещ вариант на изборите за НП!!! Докога ще продължава това???

45

Анонимен

преди 14 години

вън от управлението бсп и дпс!

44

Анонимен

преди 14 години

най-достойното и правилно решение,което сега могат да вземат лидерите на партии атака,ндсв,сини,лидер,рзс ,е да призоват своя електорат на 5-ти юли да подкрепи партия ГЕРБ.малките така или иначе няма да имат достатъчно гласове,за да сформират правителство.важно е партия ГЕРБ да събере достатъчно гласове,за да направи сама правителство!

43

!

преди 14 години

Заслужаваме дпс да ни управлява! Продължавайте да не гласувате!

42

Evka

преди 14 години

скам да кажа на оня/оная,макар,че все пак подозирам,че е от мъжки пол,та искам да му кажа,че под "материал" Бойко Борисов е искал да каже,че генетично не е читав народа и не целия на 100 % а само една част от него...за неразбралите ще кажа ясно и точно:турци,помаци,*** и тесногръди изостанали задръстеняци дето нямат нищо на "втория"етаж!!!!!за жалост са немалка бройка все още...*** ще се довършат,споко...сами,при това!!!!макар и трудно,въпреки спънките,ДОБРОТО ВИНАГИ ПОБЕЖДАВА!!!!!

41

Zoltan

преди 14 години

Za sujelenie horata sa prekaleno slepi i glasuwat za GERB, no nqkoi den da se nadqwame che shte proglednat.

40

hehe

преди 14 години

Снимката на статията е попадение много добра поздравления :))))))))Сама по себе си снимката говори много :))))))))))))))

39

Анонимен

преди 14 години

"С толкова голяма корупция като нашата заслужаваме да ни изгонят с право от ЕС.Пожарникаря само се перчи и се прави на мъж ,обаче като вземе еврокинтите ........деееба маааму проста ........ защо съм роден тукааааа"Емии, напусни бе - не ни трябват такива кат тебе!

38

Анонимен

преди 14 години

Sled tezi rezultati vse o6te ima xora koito vervat na stani6ev.Pri sledva6tiqt petrolen udar 6te se redite vsi4ki na opa6ki za toaletna xartiq,i xlqb...bokluci

37

Шопа

преди 14 години

Герб,БСП,и ДПС са *** ама баклук та мъца