89

Анонимен

преди 1 месец

А, какво стана с Арабаджиеви, Баневи, Копринки, джуджета....

88

От САЩ

преди 1 месец

В България умните и красивите не виреят, в буквалният смисъл на думата. Българинът си знае своето и акъл не му трябва. Абсолютно си заслужава управата - престъпна, старомодна и подтисническа. Гуд Лък

87

Анонимен

преди 1 месец

Фалшиви документ си е фалшив документ, както й декларацията с невярно съдържание - това просто показва как спазва законите Кирчо

86

Анонимен

преди 1 месец

до 93 , не коментирам работата на прокуратура, никой не вярва на полицаи, адвокати, съдии, митничари, лекари и т.н. , но никой не вярва и на политиците, а след като това го казва и премиер, всъщност май трябва да разпускат държавата, абсолютно никой вече не вярва на политиците, тогава Просто Киро като какъв се изказва?

85

Юрист

преди 1 месец

От кога се изнася информация за разследване, което тече?

84

1111

преди 1 месец

Ако България имаше повече министри като Кирил Петков, щеше да изглежда по друг начин"...Нещото изрекло тези слова , добил печална известност с две дузини прозвища от радио мълчанието , прожектора .....до таткото на шарлатаните и мистър кеш е отговорен за кирчовци , кокорчовци , денковци , рашковци , насковци и т.н. из мет , която той с измами и фалшификации овласти и заедно само за 2-3 години направиха България да изглежда по друг начин-порутени институции , поругана конституция , разкол,разруха

83

Анонимен

преди 1 месец

До 90: Ами то има ли човек в България, който да вярва на прокуратурата. Питайте прокуратурата за Милен Цветков и за всички онези убити на пътя. Вие вярвате ли на прокуратурата?

82

Инженер от химиците

преди 1 месец

Те са си ШОФЬОРИТЕ ОТ третия ни този батальона. Той се строява, но не признава нито генералите, нито политиците ни. Този на 42 820. Колкото и да ми редактират коментарите мисирките и мисирите им, аз съм си най-добрия от певците. Тези живите. ХАЙДЕ ЧОРБАДЖИ. КОЛИ ГИ АГНЕТАТА. ТЕЗИ ДАРБИ СА НИ ОТ БОГА ДАДЕНИ. Твоята с ножовете, МОЯТА С ПЕСНИТЕ. Ние си вярваме в Бога ни. ТОЙ СИ НИ Е БИЛ ПРАДЯДО. Ще ги изиграем около общите ни градините. Дори и против змии ще ги предпазя. Аз знам как.

81

Анонимен

преди 1 месец

Киро, и ти си една ненужна на България провокация, ама на, колко години вече стават, провокираш и те траем. А полза от теб зиро.

80

Анонимен

преди 1 месец

фалшиви подписи, премиер с двойно гражданство, незачитане на Конституцията, а днес има наглостта да каже, че не вярва на прокуратурата и ДАНС, тоя човек освен себе си, май друго не уважава и не зачита, пак не отговори точно и ясно, ДА или НЕ !!!

79

Радио мъзел 42 820

преди 1 месец

С чорбаджи Славьо сме им служили над 2 годин. Той в тежко кабелната, а аз в транспортната им на радио релейната. Роти равнис, роти мирно. Такива като този на снимката вкараха страната ни, тази родната и единствена във война. Както и нещастната мутра от Банкя. С такива генерали като тях, си е по-добре да си остана ефрейтор. С ШОФЬОРСКИТЕ ПЕСНИТЕ. А пък, Драго Драгомански и Цветелн Кжочев са ми приятели от над 40 г. ХАЙДЕ ШОФЬОРИТЕ ОТ НАЙ-ЕЛИТНИТЕ.

78

Р Т Ц Ловеч

преди 1 месец

Да си ги правят изборите политиците ни. Ние с чорбаджи Радослав Тодово ще си ги хпразнуваме Великдени Джордавдан заедно. Защото сме си израстнали от деца. А и, си ги играем хорагта и ръченизите ни. С песните на Марков, СЛАВЬО. https://youtube/watch?v=F4YMyXIg760 Честито пенсионеране, СЛАВЬО.

77

Анонимен

преди 1 месец

Провокация? Фалшифициране на подписи и документи? Това го има само в ПП,ДБ. За Киро харакиро лъжата е нещо нормално, а дакона, врата в полето. Ако той е неграмотен и не познава законите, което не е оправдание, то адвокатите Лена от парапета и мутиращият глас Минчев, са знаели, че това което правят е престъпление по силата на закона.

76

Анонимен

преди 1 месец

Това вече е хумористично. Кирил бил мутра номер едно- бияч, фалшификатор, наркоман, агресор. А Боцинката и подлогата на сокола са красиви пролетни цветя.

75

Анонимен

преди 1 месец

На мъже с боядисана коса не вярвам, честно.

74

Анонимен

преди 1 месец

Киро не вярвал на ДАНС, даже се чудя как още не е казал, че ДАНС са хакнали компютъра на Лена и те са направили фалшивите пълномощно и другите подписи. Дори може да ви каже, че в същата нощ са изучавали в с Лена КамаСутра и не са били в София, често - "Ако не вярвате питайте Папата, той беше с нас по това време"!

73

Анонимен

преди 1 месец

Ама вие кьорави ли сте, бре? Не виждате ли, че Доган ви управлява? Не Путин а Ердоган ще ви управлява скоро. Каза ви го човека преди 10 години- АЗ УПРАВЛЯВАМ БЪЛГАРИЯ. Сега на изборите ще ви стане ясно като ги извозват с автобусите до урните.

72

Анонимен

преди 1 месец

79 Черепа е човек на ПП,ДБ. Той им плати преврата, "срещу 10 000 ще маршируват всички, нема леви, нема десни".

71

Анонимен

преди 1 месец

75 "Старата жена" е бившата ПиАр-ка на ПП,ДБ. Която, като гнома и Денков се опитва да омароважи фалшификациите на Лена , Минчев и Петков.

70

Герен

преди 1 месец

ТАТИ ДЕ Е?¿?!.ТОЙ ЛИ ИСКАШЕ ДА ОБСЕБИ КОРАЛ?!?. ТИ САМО ПОМАГАШ. ТУЛПАС КЪЩИ МАГИСТРАЛИ ГРАНИЧНИ ОГРАДИ КЮЛЧЕТА ЕВРА. МЕНДА ГОРАНОВ ТУПИ РЕКЕГ ЧЕРЕПА. ТИ КОРАЛ ШИШИ ВСЯ И ВСЬО Е НЕГОВО. МНОГО СТАНАХТЕ НА ЯСЛАТА НЕ МОЖЕ ВИ ИЗХРАНИМ. ФУРАЖ НЕМА.