32

Зозо

преди 1 месец

Глад и лабут за кoмyнягитe!!! Само "Синя България"!!!

31

Анонимен

преди 1 месец

20 години минаха от 2005, нищо не се промени дори стана по-зле за всеки един който живее в Европа.

30

В момента

преди 1 месец

отношението на минималната заплата в Люксембург и България е 5.385. През 2007 г. когато България влезе в ЕС това съотношение беше 17.065.

29

Подсказвам

преди 1 месец

направете сравнение на 1.5 милионна Естония със София.

28

Анонимен

преди 1 месец

България си е на същото ниво на което беше и преди да влезе в ЕС. Българите изобщо не са забогатели като покупателна способност. Даже около 2001-2006 бяхме по добре от сега. Икономиката тогава растеше с по 6% на година и бяхме с 1 милион повече и доста по млади и все още не бяхме нарязали всички заводи за скрап, и армия все още някаква. Сега всичко е унищожено.

27

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Чета коментарите и виждам изключителна липса на база,върху която да секне всякакъв спор. Ще подпомогнат с една база ,която да ви обясни как става завладяването на един народ,една държава. НАПРАВЕТЕ ПАРАЛЕЛ МЕЖДУ СЪЕДИНЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ И ОБЕДИНЕНИЕТО НА ГЕРМАНИЯ. И ДВЕТЕ БЯХА ПОГРЕШЕН ХОД,ЗАЩОТО в изт.Германия и Румелия се извърши нещо коварно.Османци и Съветски си смениха имената ,придобивайки немски и български и при обединението превзеха властта. Ето Ви една база която ще обясни кой кой е .

26

Учител

преди 1 месец

8% от Естонците са функционално неграмотни, а 54% от българите са функционално неграмотни, според пиза.. сега разбрахте ли що сте най бедните ;)

25

Фют

преди 1 месец

До 30. Ако България действаше като Румъния, такива като възраждане щяха да сънуват парламента.

24

Германец

преди 1 месец

Пак са по добре от тебе

23

Анонимен

преди 1 месец

Германец, щото с колкото естонци съм разговарял, мисълта им тече като на албански реотан.

22

Юрист

преди 1 месец

ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!

21

Анонимен

преди 1 месец

До 25 ми ти що спиш бе

20

Анонимен

преди 1 месец

До Зозо - Не бъркай финансовата неграмотност с богатство. Буквално 2/3 живеят с кредити. Ново телвфонче на изплащане за 2 бона,кола на лизинг,жилище с ипотека,бързо кредитче за почивка или хазарт. На улицата са много нахакани. Ама като се приберат вкъщи основната тема им е как да намерят пари. Те затова и много млади се развеждат. Свикват да имат всичко и като се роди дете почват да се карат за пари и всичко се разпада.

19

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Няма как в Балтийските републики,например,да не се живее добре,защото те са ТРОЯНСКИ КОН НА СЪВЕТАКИЯТ СЪЮЗ в ЕС.В България и Германия,например,е различно.Ние сме Ашкенази и нашите страни са узурпирани от враговете ни турци,руснаци,сефаради,гърци,маджари и т.н. .Нашите икономики се явяват пера от техните икономики. Както в България(всичката власт!),така и в Германия(наполовина) властта е в ръцете на евреите сефаради,чиито корен е ТУРКО-АРАБСКИ,а не Чист АШКЕНАЗКИ. Сефарадите и турците са едно.

18

Програмист

преди 1 месец

Ако депортираме 2 милиона гербави и депесари и заселим 2 милиона естонци ще станем развита държава

17

Зозо

преди 1 месец

До Анонимен.... До 20 София не е България.... Не знам някой в София да спи до обед като теб :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

16

Анонимен

преди 1 месец

До 20 София не е България

15

Германец

преди 1 месец

Щото в Естония не живеят га нювци и гали от остров ман ;)

14

Реалист

преди 1 месец

А то със смешно образование какво искате да стане...

13

Анонимен

преди 1 месец

По пътя, по който Улаф е повел Германия, всички Трибалтийски Умирати скоро ще я изпреварят по БВП. Вижте напредничавата авангардна Литва пусна на пазара чипс с дъx/вкус на некъпани мъжки и женски полови органи.