201

Берлин

преди 1 месец

Тук живеят сина на бившия посланик Мелнюк и сегашния посланик - живот си живеят синчетата на 25-26 годишна възраст- и на тях ще им издадат нави паспорти бащите им! Бъдете сигурниии!

200

Анонимен

преди 1 месец

До До 199 - Понякога трябва да приемеш тезите на опонента си, дори и да не си съгласен с тях и въпреки че ги приемаш да му докажеш, че пак не е прав в спора. Едва ли разбираш какво ти пиша, но го пиша за останалите, които ще разберат.

199

Велес

преди 1 месец

Ми, ако нямат престъпления, и са рускоговорящи, ще отидат в руското, и ще си извадят руски паспорти!

198

Анонимен

преди 1 месец

ама другаре, много сте се загрижили за паспортите на украйнците, що така:)))

197

Стилиян

преди 1 месец

Докато на фронта не отидат министри милионери милиардери и техните деца всичко е само бизнес

196

До 199

преди 1 месец

Какъв диктатор е Путин бе? Путин беше избран с 87% избирателна активност на Избори! Границите на Русия Не са затворени за мъжете и Посолствата им издават документи! Зеленски е неизбран и нелегитимен диктатор който забранява избори и паспорт на гражданите на Украйна! Протестите са зацранени също, опозицията е забранена както и свободната преса!

195

Анонимен

преди 1 месец

До Аанааал Клиторидис - "Той и пундин ги принуждава но за това явно си пропуснал да споменеш" - Путин е диктатор, ОК, но явно Зеленски е по-голям диктатор, щом ловят хората по улиците там, а от Русия такива новини няма. В Русия наскоро имаше избори били те и фиктивни, а в Украйна и такива нямаше. Запада не подкрепя Русия и казва "Путин е диктатор", ОК, но явно Зеленски е по-голям диктатор. Тогава Запада подкрепя диктатори! А това кой какъв дълг има го обяснявай на синовете на украйнския елит!

194

Анонимен

преди 1 месец

Свърши мръвката, искат нова. Свинско със 3еля ще има.

193

Аанааал Клиторидис

преди 1 месец

Той и пундин ги принуждава но за това явно си пропуснал да споменеш

192

Аанааал Клиторидис

преди 1 месец

Диктаторът е в блатото-това 1,а второ това е техен дълг.

191

Анонимен

преди 1 месец

До Аанааал Клиторидис - Много по-важно ми е българите да се обичаме помежду си и да имаме достатъчно национално самочувствие, за да не се нуждаем от чуждата любов. Видно е, че си комплексиран чуждопоклонник. За едно потупване по рамото от някой французин сигурно си готов да му направиш тяхната любов. Отивай, много французи ще те потупат по рамото, а ти ще си на 7-мото небе. Предполагам за това мечтаеш, или?

190

Сериога

преди 1 месец

Бе коментирай си темата сам в главата си .Ти ш ми казваш кво да коментирам

189

Анонимен

преди 1 месец

До Аанааал Клиторидис - Нормални хора има много в Бг. Ти май не си от тях. Нормално ли е да принуждаваш някой да воюва? Демократично ли е това според теб или само един диктатор може да го направи? Демократично ли е да няма избори в една държава или само диктатор може да направи така, че да няма? Демократично ли е Запада да подкрепя един диктатор, който ПРИНУЖДАВА народа си да ходи в окопите? Ходи у първото си име и погледни първо себе си, преди да даваш оценки за останалите!

188

Аанааал Клиторидис

преди 1 месец

Ганюоооо.Зарежи минусите а кажи гзът ти не е ли гол и дек те обичат по света ганюооо.Минуси знаем че си добър:))Кой те има за нещо ,кой се съобразява с теб за нещо,в кои чуждестранни медии те споменават и с какво:)Само с бандитизъм и схеми ганюооо.Това си ти

187

Анонимен

преди 1 месец

Украйна спряла, но Русия каза, че ще им издава паспорти. Моля коментари само по темата от заглавието.

186

Аанааал до 189

преди 1 месец

Муахахахаааа.Браво:))).и Бойко и той не ви направи руска тръба за 12млрд на Путин та да може да доставя от там газ за Европа заобикаляйки Украйна. Чудесно ама вие платихте за пундиновата тръба.После не биле роби.По зле сте и от роби

185

11

преди 1 месец

До Аанааал Клиторидис ---- Русия не ни е спирала газа, а ние спряхме да плащаме, бе Пумпал!

184

Аанал до 186

преди 1 месец

Робът с голия гз си ти.Огледай се и кажи кой те обича.В Европа ли,комшиите ли или може би в САЩ.Ааа не - в блотното царство на пигмеите дето първи ти спряха газа вероятно.Кой те брои за нещо ганюююооо и къде:)))

183

Реалист

преди 1 месец

Всички руснаци и украинци д България да получат Български паспорти но да се откажат от настоящото си гражданство.

182

До Анаал

преди 1 месец

Разбирам ти си анааален роб на някой и ти харесва робството ;)