58

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименТака де , прехвърляш на децата каквото имаш и без друго остава за тях , после връщаш ключовете на банката и нямаш да даваш . Иначе какъв ти избора , 25 години заробен и закачен за банката

57

Анонимен

преди 1 месец

До Аха БЕ ДО ГАРАЖА В РЕДУТА ИМА. НОВА ЦЕНА 50 000 ЕВРО;

56

Анонимен

преди 1 месец

Нямам кредит и спя супер ,кътам 80 к в евро в банката . Карам последен модел ауди .чао не ми пука

55

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен "В Северна Америка като не си в състояние да плащаш повече ипотеката просто връщаш имота и това е." - в България е още по добре, може да продадеш имота защото с времето цената му се вдига, с парите връщаш кредита на банката а разликата остава за теб. В Северна Америка много лошо ги прецакват ако трябва да върнеш имота.

54

ЕДНОСТАЙКА В ЛУЮЛИН

преди 1 месец

2166,667 , 35 КВАДРАТА; САМО ДНЕС ЕВТИНО ИЗЛИЗА

53

Аха

преди 1 месец

Нещо паркче, поддържани улици,места за паркиране?

52

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен "Във почти всички държави вече има закон за личния фалит. Това означава , че ако предадете имота на банката , вече не дължите нищо " - Ако имаш активи или имоти да продаваш, значи не си фалирал. Фалит си когато нямаш нищо да платиш и да продадеш.

51

ПРОДАВАМ ГАРАЖ

преди 1 месец

В РЕДУТА : 49 000 ЕВРО. АЙДЕ БЕ КУПУВАЙТЕ ДА МУ СЕ НЕ ВИДИ

50

Анонимен

преди 1 месец

В Северна Америка като не си в състояние да плащаш повече ипотеката просто връщаш имота и това е.У нас цял живот изпращаш остатъка след продажба на 30% от стойността.По добре купувайте имоти в Африка.

49

ДАНЪК ПРАЗЕН

преди 1 месец

ИМОТ : 5000 ЕВРО НА ГОДИНА; ТАВАН НА ЦЕНИТЕ 1000 ЕВРО КВАДРАТА

48

Анонимен

преди 1 месец

Балона хубаво да се пука , но това трябваше да стане преди 4 години .Сега няма да е спукване , а направо гърмеж .Ако преди 4 години е можело да има издишане и спад с 10-15 % , сега с натрупаното напрежение , ще започне корекцията от 50 % .Пуканките .

47

Здрасти

преди 1 месец

Малко известен факт за панелките строени по време на НРБ е, че земята под тях е ДЪРЖАВНА собственост!!! ПРЕВЕЖДАМ - ако не дай си Боже, панелката ви се срути, дори и всички комшии да съберете пари за нова сграда, няма да стане, щото земята НЕ Е Ваша! Т.е. купувайки панелка, вие купувате само част от блока и правото му на ползване, докато стои прав, падне ли блока оставете със спомени и пръст в ycтата.

46

Стоян Стелий

преди 1 месец

Демокрация,сър... И ефтини банани

45

Анонимен

преди 1 месец

Не купувайте бетонните зле построени блокове на строителните кожодери. Те да живеят в тях и да си ги изплащат

44

Анонимен

преди 1 месец

Значи , търпение намам да им дам 2000 евро около Орлов мост , топ локация и живеят хора от всички националности .

43

Анонимен

преди 1 месец

И като се спуска балона пак ще сме на челно място.Много скоро.

42

Анонимен

преди 1 месец

Няма никаква логика в пазара на НИ имоти,но има някакъв картел и голяма спекула в цялата работа.

41

Анонимен

преди 1 месец

В Америка и там е било така , но сега нормални хора които са теглили ипотеки са бездомни и живеят под мостовете .Който е ходил знае. Ние не сме им удобни на запада ,защото всеки има по една сигурно жилище което е без кредит .Ако купувате без кредит сте свободни хора .

40

Емигрант

преди 1 месец

До 16 - в цивилизованите държави никой не купува в столицата или големия град, всички купуват по селата където няма такова движение на хора и автомобили, апартаментите са дадени под наем за офиси или за живеене на мигранти, в България всичко е наопаки, абсолютно всичко ! В Лондон, Париж, Рим, Мадрид навсякъде в столиците кореняците не живеят там, а вече и не само те, само работят там ! Българинът е изостанал човек и това е така, защото се е помислил за велик "ум", да велик е но по проsтотия !

39

Анонимен

преди 1 месец

Много народ плюе под статиите за имоти, ИСКАШ ДА КАЖЕШ ЧЕ КОГАТО ПИШЕМ РЕАЛНИТЕ ФАКТИ НЕ СЕ КЕФИШ НЕЩО