28

Анонимен

преди 1 месец

Според официалната версия, Магнитски е млад адвокат, нает от Бил Браудър да защити от кражба три негови компании.Филмът на режисьора Андрей Некрасов обаче разкрива съвсем други факти. Магнитски не е адвокат, а счетоводител. Не е нает от Браудър през 2007 г., а е работил за него още от 90-те години на миналия век. Фирмите не са откраднати, а са пререгистрирани от упълномощено подставено лице, което впоследствие умира при неизяснени обстоятелства.

27

Анонимен

преди 1 месец

Телевизията, която финансира филма германската ZDF, и Norwegian Film Institute отказват да го излъчат. Причината: режисьорът-опозицинер и силен критик на Кремъл открива факти и документи, които не се харесват на западните медии и Европейския парламент. А от любим режисьор изведнъж той се превръща в пропаганда и бива цензуриран от западните медии и Европейския парламент.

26

гледайте филма

преди 1 месец

Режисьорът на филма Законът Магнитски зад кулисите Андрей Некрасов е руски опозиционер, снимал редица филми с различни обвинения към властта на руския президент Владимир Путин. Въпреки това заради този филм той е обвинен в кремълска пропаганда, а Европейският парламент отменя прожекцията му.

25

Анонимен

преди 1 месец

Сигурно се страхува от Орешарски. Няма начин да е уплашен от доскорошния коалиционен партньор на КПетков и АтАтанасов със силен евроатлантически уклон.

24

Анонимен

преди 1 месец

Освен баце и Лили няма кой да се занимава с тоя а и горанов мисля че

23

Анонимен

преди 1 месец

Той, който е участвал в незаконно източване на печалби от Avisma, руска титанова компания, чрез трансферно ценообразуване на остров Ман. Това означава, че фиктивна компания от остров Ман е купила титана на Avisma на фалшива ниска цена и го е продала на пазара на реалната цена, като Браудър и сътрудниците са усвоили разликата. Браудър и неговите сътрудници бяха купили Avisma от Михаил Ходорковски, друг мошеник

22

Анонимен

преди 1 месец

Браудър, американски инвеститор, който току-що беше сменил паспорта си в Обединеното кралство, за да избегне данъци върху печалбите си. Обединеното кралство не облага парите, скрити в офшорни зони; САЩ го правят.

21

Анонимен

преди 1 месец

Поради каква причина някакъв богат и известен човек би трябвало да идва в държава която има славата на долнопробен мексиканско-руски квартал в САЩ? Питайте го защо не иска да отиде в някое индийско гето ? Или в някой от клошарските квартали на санкт петербург за който с упоение говори Путин там където ако не удариш първи -умираш нали така разправяше? По същата причина не иска да ходи и в Бангладеш,Афганистан,Нигерия,фавелите на Бразилия и тн. Щото е долнопробна дупка пълна с престъпници.

20

Ужас

преди 1 месец

Този е откраднал над $500 млн. от Русия.А седнал да обсъжда България....

19

Анонимен

преди 1 месец

Този го е страх, че ако дойде в БГ ще го арестува Денков или някой като него. И ще го предадем на Русия. Този или не е в ред с главата, или е един от най-големите лъжци, за които смъм чувал. А аз съм чувал и виждал много лъжци.

18

Анонимен

преди 1 месец

Абе тоя Бил Браудър ли е , биг брадър ли е , не го зная какъв е но , го уверявам , че ако дойде в БГ , не е сигурно че ще го дадем на Русия но е сигурно че ще го дадем на русите .....русите мана фи да го уважат подобаващо :))))

17

Анонимен

преди 1 месец

"а трябва да стане в бъдеще в Европа"Значи някакъв невротичен плешив американски фекал, естествено от еврейски произход, ще димтувс на Европа какво трябва да станело в бъдеще. Това едно време, когато още имаше мъже, е било достатъчен повод за война.

16

Споко деде

преди 1 месец

Шиши ще те поръча бе дядка. Кой ще се занимава да те предава на Русия. Тук си гледаме нашите интереси. Русия мусия Европа, всичко е докато ни е в интерес. От най-големи русофили, за ден ставаме върли евроатлантици. Та, споко, на никого Русия не е легнала толко на сърцето.

15

Пловдив

преди 1 месец

Че кой те пита или вика , стой си в магнитното поле . Той Ким ще ви размагнетизира от раз .

14

Той

преди 1 месец

Малко хора знаят истината за Магнитски и кражбите на този на снимката.

13

Този крадец

преди 1 месец

Ограбваш една страна и пускаш лъжи и политика зада прикриеш грабежа,ужас.

12

Анонимен

преди 1 месец

АХахаххахахахахахаххахахах! ПРОСТО ППДБ :D

11

Анонимен

преди 1 месец

Ти като гледам няма нужда да ходиш другаде, освен в затвора!

10

Анонимен

преди 1 месец

Че на кой му е дотрябвал и тоя мошеник да идва в България!?

9

Факти

преди 1 месец

Магнитски е бил адвокат на този крадец той избягва от Русия а Магнитски го задържат. Фирмата на този е откраднала от Русия милиони долари ....