84

Фют

преди 1 месец

Чета ви коментарите и се чудя как да ви квалифицирам. Искали Европа да се затрие. Абе, вие в Азия ли живеете или в Африка???Такова дъно само копейките могат да стигнат.

83

Анонимен

преди 1 месец

Дaй бaбo orънчe, gaй бaбo orънчe...

82

Анонимен

преди 1 месец

Герои на Чалгария, само вашите генерали иФатмаци могат да победят Русия! Изпратете на Източния фронт генерал Боко, генерал Радев, генерал Янев, фелдмаршал Тагаренко, Райхсмаршал Шкембе войводата, фелдфебел Джамбазки и групенфюрер Волен Сидеров! Украйна има нужда от вашите военни гении! Зиг Зеленски и Зиг Зиг Лаурел и Харди! Хайл Холивуд!

81

Сандо

преди 1 месец

Дрън дрън, складовете са празни, снаряди и патрони няма! Пускайте джендърите да спират рашките!

80

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с НАТО? С досегашната армия и въоръжение на НАТО? Защо повече отбрана? НАТО не е ли вече готово за отбрана?

79

Ха-ха-ха-ха-ха-ха

преди 1 месец

Никаква военна служба няма да се върне в западна Европа. От младите европейци 50:50 са французи/германци/белгийци/англичани а останалата част африканци и араби. Вие наред ли сте с тази елементарна пропаганда?

78

Анонимен

преди 1 месец

До 67. Ще се научим, няма проблеми. По-интелигентни сме от поколенията z и алфа, учените го доказаха. Ама къде ще се криете след това шарени евроатлантичета.

77

Мирът = смърт за ЕС

преди 1 месец

Европа е бедна като мишка - няма си нищо! Нито плодородни земи, нито води, нито гори, нито енергии, нито полезни изкопаеми. Без ресурсите на Русия Европа бавно умира. Европа не трябва да се страхува от война с Русия, защото без достъп до ресурсите на Русия с Европа я чака cмъpт.

76

Трагикомедия

преди 1 месец

Бъдещата ЕС армия от арабели и индийци. Смях в залата. Само крадат като скакалци и бегат.

75

ха ха ха

преди 1 месец

Президентът на ЕС Жан Мишел прозова икономиката на ЕС да мине на "военни релси"? А НАТО? 3% БВП - 1 трилион военен бюджет за НАТО, а Русия само 70 милиарда! ЕС има военен бюджет 300$ милиарда - 4 пъти повече от Русия! Защо сега тепърва на военни релси да минава? Русия щяла напада страна от НАТО - ами тогава какво ги грее Швеция и Финландия че влязоха в НАТО, като Русия с 15 пъти по малък бюджет напада страна от НАТО и ЕС е в паника и минава на "военни релси".

74

копейки

преди 1 месец

9 копейки вложени от Русия във военно промишления комплекс се равняват по ефективност на 1 долар вложен във военно промишления комплекс на САЩ.

73

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 80Само, че рашия толкова си може. Армия от затворници, изнасилвачи и разни неграмотни от дълбокият север (всичките сериозни гееве) толкова може. Единствено имат бройка, понеже човешкият живот в блатото не важи (не, че живеят хора там). Евреите са светлинни години напред като армият и обучение всравнение с ***

72

Анонимен

преди 1 месец

Ние българите сега требе да се изчистиме от комунистически паметници кат чинията на Бузлуджа и целия тоя абсурден комплекс.

71

Анонимен

преди 1 месец

След 1944г икономическото развитие на България спира, а след 1989г. започва най-дългия период на икономически растеж на България, днес Българите живеят 10 пъти по-добре отколкото при социализма, икономиката на България е 3 пъти по отворена от икономиките на Русия и на Китай и българските стоки са търсени по целия свят.

70

Фед Красивия

преди 1 месец

Не разбрах в цялата картинка *** мигранти над 10 милиона за 20 години в боеспособна възраст,какво ще правят на мястото на белите момчета,умиращи за еврочиновници?

69

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

68

Анонимен

преди 1 месец

След посещението вчера на Антъни Блинкен в Париж, Макрон публично заяви, че в случай на руски удар по французите няма да има нужда да се включват САЩ или НАТО - тоест Франция излиза от 5тата статия на НАТО. Сега и България, и Румъния и Полша и прибалтийските излизат от петата статия и всичко на фронта.

67

Angelov, Valve Corp

преди 1 месец

Нещо не ви харесва 9 симфония по 9 поправка а? Никой законодателен акт не може да отменя права и свободи вече придобити с друг законодателен акт! Допълнение: Особено ако даващият правата и свободите закон е Конституция или по-висш! https://m.youtube/watch?v=Xkj0TeZeZuo

66

Анонимен

преди 1 месец

До Ха-ха-ха-ха-ха-ха - и украинците които стават на кайма на фронта от руските снаряди, и те казват като теб така, че нямат никакво намерение да се бият с никой.

65

Анонимен

преди 1 месец

По набързо Русия трябваше ,като евреина да ги наблъска натясно и да ги мята.Тогава никой нямаше да гъкне.Докато се усетят НАТО ,мато ЕС отиде коня у ряката.