345

Анонимен

преди 3 месеца

Киев, Ялта и Донбасс, знают путин под*рас. Знает даже наш район, то что путин есть га*дон. Каждый город и село знают, путин есть ху*ло.

344

Анонимен

преди 3 месеца

Бункерният дедо надскочи всички кофти хора по света. Ама,че злобен старец

343

Сенеката

преди 3 месеца

Ми от сороса го подлъгаха да се върне в Русия да го правят факла на борбата с руския свят ...и го направиха ...изгоря завалията за НАТО и англосаксонският мир....

342

Анонимен

преди 3 месеца

Не трябваше да го вкарват в затвора. Трябваше да го дадат на украинците за да го направят мъченик. Сега е обикновен крадец и измамник.

341

Костя

преди 3 месеца

Да се готви зеления

340

Анонимен

преди 3 месеца

Няма да се учудя когато натикат в затвора Кирчо, Кокорчо и Боко и те да се пишат борци за свобода. Хихихи

339

Отрова

преди 3 месеца

С какво го отровиха братушките?

338

Петърчо

преди 3 месеца

Аз ли нещо не съм разбрал или Навални беше този когото уж го тровиха с новичок уж го лекуваха в Германия и за рекордно време оздравя и накрая реши да се връща в Русия където знаеше че ще лежи в затвора? Скрипал който също уж го тровеха с новичок едвам се извлече и сега никой не знае къде е а най-малко Русия. Навални можеше спокойно да се скрие като Скрипал и от време на време да пуска видео и аудио записи които да приканват руснаците да въстанат срещу Путин. А той какво направи? има логика да.

337

Анонимен

преди 3 месеца

БЕЗ ПРИЧИНА ГО ВКАРАХА В ЗАТВОРА!!! ПУТИН ГО УБИ! ПУТИН Е УБИЕЦ! ДУШАТА МУ ЩЕ ГО СЪДИ ЗА ВСИЧКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ КОИТО Е НАПРАВИЛ НА ЗЕМЯТА В ТОЗИ ЖИВОТ ПРЕРАЖДАНЕ!!НАВАЛНИ - ХУБАВ МЪЖ ДЕМОКРАТ ! RIP ЕДИНСТВЕНИЯТ В ЦЯЛА РУСИЯ ДРЪЗНАЛ ДА СКОЧИ СРЕЩУ ПУТИН! МЛАДИТЕ ГО ХАРЕСВАТ! ПУТИН Е УБИЛ НАВАЛНИ!

336

Анонимен

преди 3 месеца

На мен ми е жал и за руснаците и за украинците, те са ни близки като народи и е жалко да се гледа как се избиват заради интересите на една шайка психопати и алчни ггнуусове от двете страни на барикадата.

335

Дядо Соци

преди 3 месеца

Предполагаема екстремистка дейност и 9 години....Убиха следващия президент на Русия.Успяха.Няма човек , няма проблем.Бог да прости мъченика.

334

Анонимен

преди 3 месеца

Затова диктаторските режими са пълна простотия. Да затваряш устата на противниците си насила само дава предимство на външните ти врагове и отслабва народа ти. Затова запада е водещ в света, защото командва и владее по-умно, поне давайки на гражданите си илюзията на свобода. Тиквуни като Путин, Чен Ун и прочие *** исторически винаги се провалят. Просто не е измислен по-добър строй от демократичния, колкото и копейкаджиите да се пенят онлайн.

333

Учете история

преди 3 месеца

"Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!"(Захари Стоянов, в. Знаме, г. I, Букурещ, 4 април 1885 г., бр. 13, с. 51)

332

Учете история

преди 3 месеца

"Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския."(Захари Стоянов, из предисловието към брошурата на Г.С. Раковски "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1886 г.)

331

хи-хи-хи

преди 3 месеца

До Учете история-Напълно изкукал безполов плъх.Не си пие хапчетата от сутринта.Лежи на пода с пяна върху клавиатурата./З.Стоянов ,Г.Раковски, Хр.Ботев и т.н. ,в.Знаме ,г.Букурещ ,16 февруари 2024 ,бр13 ,с.51/

330

Анонимен

преди 3 месеца

Остава да вярваме и да се надяваме обикновения руснак в крайна сметка да се справи с психопата и социопат Путин, преди да е станало късно за всички. Мисля, че когато времето дойде, а то СЪС СИГУРНОСТ ще дойде, когато Путин реши да затрие света, шайката му ще се освести, а истинските руснаци по веригата ще откажат да се самоубият в неговото име. Руснаците са изстрадал народ и обикновено в крайна сметка взимат правилното решение, след много жертви и глупости.

329

Анонимен

преди 3 месеца

На Вова Шаломович фамилийката на женски орган много му отива.

328

Анонимен

преди 3 месеца

В Русия убиват смелите хора

327

Архипелаг Гулаг...

преди 3 месеца

Нищо ново от Сталин до сега

326

Учете история

преди 3 месеца

А между там минаха се 10 години и днес всекий разумен българин, всеки патриот, който милее за бълг. Независимост и народност, като гледа какво вършат в България и навън руссите, иде да даде право на немците и ингилизите, да признае, че техните уверения са биле и прави и уместни... Едно време турците душаха бълг. Свобода и народност, днес същото дело искат да вършат нашите братя освободители. Едно време всяко зло за българете идеше от Ц-град, днес иде от Петербург..."(Стефан Стамболов, Дневник, 6 декември 1886 г., /71, 106-108/)