377

Брут

преди 3 месеца

Амин

376

Анонимен

преди 3 месеца

Зельо, сваляй кюлотите и на пианото хахахахаха

375

Анонимен

преди 3 месеца

Ами съчувствам ви Хохли! Толкова акъл нямате,та са ви помогнали янките! С чужда пита помен искате да правите а? Ами нищо добро,не го очаква Киевският фашистки режим!!! С лихвите ще си платите!!!Русия винаги си взема дължимото!!!

374

до 362

преди 3 месеца

До Как започна всичкоКогато Русиа не еспява да наложи с терор и фалшификации своята марионетка н украйна нарича случващото се преврат.и пищят като бъзикнати с палец.

373

ясно

преди 3 месеца

Осигуряват публика за концерта наЙосиф Кобзон и Муслим Магомаев

372

Българин

преди 3 месеца

Оръжията се променята. Както и защитите. Навремето рицарите са имали брони и ризници. Като навлизат огнестрелните оръжия, от тях няма полза. Ясно е, че в бъдеще ще се ползват всякакви дронове. И всички кораби и самолети и танкове ще трябва да бъдат преоборудване със защита от тях. Не само в Русия, а всички държави, които имат флот.

371

Гундяев

преди 3 месеца

Ихо... слава на Украйна.. наздраве българи. За дме живи и здрави и всеки ден такива новини..ха.ха

370

Анонимен

преди 3 месеца

Пак ли побеждавате бе нищожни, жалки, безполезни форумни уркофили?!?

369

Анонимен

преди 3 месеца

Потапянето на черноморския флот само е потвърждение че военните флотове са вече отживелица. След войната всички военни кораби ще бъдат пенсионирани.

368

българин

преди 3 месеца

Браво на украинците..

367

Русо-груб

преди 3 месеца

Веднъж Путин решил да пита висшия си венен състав: Как така има повече самолети в морето, отколкото подводници в небето?Украйна, обаче отговорила, навместо военния състав на Путиния и очевидно напиращото радио Ереван: - Няма страшно господин Путин - ще оправим статистиката, така че да е съвместима коминтерна и визията на нашата мила родина за липса на магистрали м/у двата ни най-големи града и засиращото се население без мужици да правят деца, за да можете вие да се снимате у Сибир на кон

366

КОЗА НОСТРА ДАМУС

преди 3 месеца

Следващият корабль се зове РОССИЯ!

365

Анонимен

преди 3 месеца

Ако някой преди 2 години кажеше, че Украйна ще потопи половината Черноморски флот на РФ щяхме да го вземем за майтапчия, руснаците пък щяха припадат от смях. Сега руснаците припадат от мъка по загубените карабли.

364

!!!

преди 3 месеца

Унищожихте си държавата ***, какво ми говорите за кораб, кораби и прочее!?! Пропагандата е като солта - в норми овкусява, прекалено - вгорчава! Отдавна пресолихте манджата -време е за подравняване на окрайна....

363

Анонимен

преди 3 месеца

Не им върви на руснаците и корабите им и това си е! Те и на луната още не могат да стигнат половин век след американците и други нации, въпреки че там няма море!

362

@ @ @

преди 3 месеца

По примера с крайцера Москва, украинците се грижат да се попълва и разширява подводния флот на Русия.

361

Анонимен

преди 3 месеца

Русофилето бълва пяна и обещава страшен ответен удар, както винаги обещават при всеки утонул корабль! А пък на мене татко ми обеща да ми купи кола с лети джанти и шибидах, ама друг пъъът! Нека деее!

360

Обаче

преди 3 месеца

-1500 на летището

359

Анонимен

преди 3 месеца

От 6 БДК остана само 2 читави другите отидоха на посещение на крайцера Масква. Разузнаването на Украйна работи без грешка. Чакат да натоварят хубаво кораба с ракети и снаряди и го взривяват с дронове Магура 2. Поне 4-5 дрона удариха Цезар Куников това се вижда от разпространените клипове от ГУР Украйна. Атакуват кораба и от лявия борд и от дясния борд. Загадка е с каква връзка работят тия дронове със американска военна сателитна връзка или със Старлинк на Елон Мъск.

358

Как започна всичко

преди 3 месеца

До До 344: До преврата в Украйна от 2014 година Русия не е имала никакви причини да воюва с Украйна. Но осем години гражданска война срещу руското население на Донбас вече бяха причина. И не само това. В Украйна имаше лаборатории за биологично оръжие, Зеленски говореше за разработка на атомно оръжие. Това вече беше причина. Да си припомним как са действали САЩ в подобни случаи. Само заплаха за сигурността на американски граждани беше причина САЩ президента Рейгън да заповяда нахлуване в Гренада.