17

Анонимен

преди 4 месеца

Всички породи и малки и големи вързани на повод. Пускайте си ги в клетките , ако не са агресивни. Идва пуснат пес от тъй наречена добра порода лабрадор и напада моето , което е вързано (питбул) . И после олеле.. за всеки случай си нося лютив спрей и нож хич не ми дремете. Разбира се има и възпитани пуснати кучета , дето минават и подминават.

16

Анонимен

преди 4 месеца

Винаги има права и задължения. Когато увеличаваш задълженията на кучкарите, то следва да се увеличат и правата им. Само в България това не се прави и не само с кучкарите, със всички е така. Задължават ни да правим нещо, а срещу това няма нищо. Примерно различните данъци.

15

Анонимен

преди 4 месеца

До 7...Обичай си кучето , но не му го пускай да ми се качва на врата .Аз да не съм ти манекен за дресировка, че да си тренираш кучето върхуу мене и минувачите.Много такива собственици на кучета считат, че щом любов има между тях и кучетата им , такава има и между минувачите и техните кучета.Освен това куче не се дресира върху случайно преминаващи Те питат ли ме мене...Дали аз съм съгласен

14

Анонимен

преди 4 месеца

От поне 25 години не съм виждал кучкар да не събира акото след кучето си. Говоря за София.

13

и така

преди 4 месеца

няма нищо притеснително за тези които са изрядни , другите да ги глобяват яко !

12

Анонимен

преди 4 месеца

На тази мома от снимката,дали й се е случвало да си изпере жакетчето с все фъшkuuте по джобовете.

11

До 5

преди 4 месеца

До АнонименТези кучета не са агресивни и са кастрирани! Кучкарите со общност и се грижат за бездомните кучета!А за бездомните хора, какво ще кажете! Пикаят ***, мърсят, където минат остават мръсотия като бежански катун!Ааааааа

10

До 8

преди 4 месеца

Едва ли в България има куче, което тежи 80 килограма или повече, но ... на страха очите са голями. Вероятно е било някое 25 килограмово....

9

Анонимен

преди 4 месеца

До 7...Обичай си кучето , но не му го пускай да ми се качва на врата .Аз да не съм ти *** за дресировка, че да си тренираш кучето върхуу мене и минувачите.

8

Шопендар

преди 4 месеца

Бръкни на кучкаря в джоба с тлъста глоба,и той бързо ще намери в другия джоб намордник,повод,и торбичка за ако

7

От опит

преди 4 месеца

Гледах преди време във Виена един парк за разходка на кучета. Имаше кучеат всякакви - големи и малки, от всякакви породи и всичките бяха пуснато без намордник и каишка. На практика парка нямаше ограда спираща кучетата. Имаше оградка откъм улицата висока 30-40 сантиметра,

6

Анонимен

преди 4 месеца

Разхождане на големи кучета без намордници и свободно пуснати из градинки и поляни се превръща в епидемичен въпрос.Изглежда ,,културата" няма да свърши работа и Бай *** трябва да му се наложи насилствено да се научи на уважение и култура.Не може 90 килограмово куче да ми се качва на гъба,да му облизва врата , и собственикът му да се хили и смее.

5

???

преди 4 месеца

Големи и агресивни породи кучета - това какво е? За кучемраза всяко куче е голямо и агресивно. За нормалния човек голямо куче е примерно ако тежи над 40 килограма, а агресивно никой не може да каже кои са.

4

Анонимен

преди 4 месеца

Нищо против нямам домащните любимци на храта. Имам против като разхождам детето си в Борисовата градина да срещна Нацепен Батка с 3 броя кане корсо вързани с корабни въжета за кръста му и той не може да ги задържи по НИКАКЪВ начин.

3

Анонимен

преди 4 месеца

Браво! Това е едно хубаво нещо. И е добре проверките да са още по-засилени. Между другото в между сградите на БАН (Гео Милев) е пълно свърталище на бездомни кучета, което никак не е европейско. Това и в Афика го няма, там лъвовете са затворени в резервати.

2

Крадци

преди 4 месеца

12 години плащах данък на кучето ми!Сигурно им и други отговорни граждани!В Гео Милев- квартала, няма къде да се изхвърля акотоГлобява, събират парите а никой не дава отчет!Кучкарниците са в безобразно състояние, кучетата се измъчват!Служителите са жестоки и с жестокост се отнасят към животинките!Някои от докторите, са същите ***!

1

Анонимен

преди 4 месеца

Крайно време беше. Дано стане ежедневие. Каго го глобят някой тарикат 250 лева за водене на куче без каишка - другият път ще се замисли кое му е по-важно - парите или пoмияpa