409

Някой

преди 4 месеца

Шматко ,ние не демонтираме руски паметници, ние демонтираме съветски паметници , комунистически сталинистки !!?

408

Анонимен

преди 4 месеца

До 428 Е за какво драпаш като мишка в леген не кравофил

407

Анонимен

преди 4 месеца

До 425 Да ще ти го забия това копие в украинката ти нахална налага тиква, устройва ли те

406

Анонимен

преди 4 месеца

С тези безсмислени монументи обезмислиха стойността на думата Паметник. Под тях нищо не лежи. Например Паметника на българо-съветската дружба. Там ли е погребана тази дружба. Може ли да е погребана някаква дружба.

405

Някой

преди 4 месеца

Може ли да каже тази съветската армия от кой ни е освободила и след окупираха България Какво се случи 45 години, съветски комунизъм, тези диваци ни върнаха 100 години назад, от развития свят!!?

404

Анонимен

преди 4 месеца

До 421Да бе копие е и някой го е качил там по времето на СССР нали ,само дето е нямало интернет тогава .Пък като е имали и от преди няколко години никой не се е сетил да каже,че е измислен)))Русия никога не е показвала оригинала.Казвали са но никой не обръщал внимание на това.А и от гол патриотизъм някой вмъкват България след васално княжество.

403

Анонимен

преди 4 месеца

До 422 Абе разкарай се бе бот мизерен не го ли разбра ,че не вървиш колкото и да се пънеш никой не тия иска кирливата Украйна

402

Анонимен

преди 4 месеца

До 419 Айде стига се опитва да се пробутваш не става не го ли разбра българите нямат проблеми с руснаците колкото и да ти се иска да ги създадеш не става

401

Анонимен

преди 4 месеца

До 418 Какво значение има като и при единия и другия корена разлика в това какво пише в документите на руските официлни лица няма. Да, Цар Освободител е бил благосклонен към Батенберг, за разлика от синът му. Но отношението към Българив на руската дипломация, администрация, военни е едно и също.

400

Анонимен

преди 4 месеца

До 419 Да бе копие е и някой го е качил там по времето на СССР нали ,само дето е нямало интернет тогава .Пък като е имали и от преди няколко години никой не се е сетил да каже,че е измислен

399

Анонимен

преди 4 месеца

До 417 Абе заплашва не заплашвала било преди 70 години,а пък що никой не е искал да се махнат до сега значи и сега не иска.Пък да ги махаме заради Украйната няма как да стане

398

Анонимен

преди 4 месеца

До 410Ами договора го има в Уикипедия и руснаците със сигурност не са го качили те .Имаш интренет виж ,а не да ръсиш кравешки опорки и да се пробутваш))))Не бъди сигурен, че това е оригинала. Историци които са го чели говорят за това. Между другото, Оригиналната прокламация и обявяане на война цар Александър говори за защита на православните славяни, дума няма за българи.

397

Анонимен

преди 4 месеца

До 412 Абе ти не можеш ли да четеш руския цар водил войната е убит при атентат 1884г ,а съединението е при сина му и България е скъсала отношенията с Русия щото сина.муАлексанър lll има коренно различна политика от баща си.Така,че колкото и да се пробутваш не вървиш

396

...

преди 4 месеца

Истината е, че построяването на тези паметници е било защото България е била заплашена от русия да ги построи! Така, че демонтирането им ще доведе до освобождение! На едно робствто което е започнало на дата 1944.09.09 и продължава и до сега!!!!

395

Анонимен

преди 4 месеца

До 412.Да не бъде спусната създаването на българска голяма и самостоятелна държава.)))И с Изт. Румелия не сме никаква заплаха,де факто не е към Осм. Империя. Истината е, че Сърбите ги е яд от Съединението и с оправданието, че нарушаваме,, Берлинският конгрес"заявяват на Виена, че ще воюват с нас и искат кредит. Австрийците им казват,, А кои сте вие да се грижите за,, Берлинският договор", но им дават пари. Ст. Протич, сръбски историк.

394

Анонимен

преди 4 месеца

До 414 А това на украинците,че ще вкарат във войната България как ти звучи щото на мен за мен си е заплаха ,а не като

393

Пепи

преди 4 месеца

Опаа, това си прозвуча като заплаха. Буахти псаохопаткатаа.

392

Дааа

преди 4 месеца

Тия па не спреха да плашат всички наред.Само арабелите са им симпатични.

391

Анонимен

преди 4 месеца

До 379....Обаче не правилно си го чел....Русия изтегля всичките си офицери от България малко преди нападението на Сърбия над България.1885 г.Всичко е съгласувано с политиката на Австро Унгария , по договора от Райхщат.Да не бъде спусната създаването на българска голяма и самостоятелна държава.Австо Унгария спира българските войски .Русия онемява от случилото се Тя , Русия не вярва ,че нашия народ е способен на такава мощ и воля за свобода.

390

Sss

преди 4 месеца

На прав път сме далеч от пРусия... тия рашки *** за зеле не сгават