22

Анонимен

преди 4 месеца

До 15 фенНапротив, по сръбската телевизия този пропуск се забрави, но за сметка на това победният гол на сърбите се въртеше цял месец по тв.,влезе и в някой реклами които година време се въртяха. Знам го това, тъй като по онова време гледах предимно сръбска телевизия.

21

Анонимен

преди 4 месеца

Драскайте, но то и без друго нямате значение за никого и нищо.

20

Анонимен

преди 4 месеца

Васил Левски е станал Левски в Белград, когато скача лъвския скок, го е направил като член на първата Легия.

19

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 19. Явно твоята детска градина се е намирала в паралелна вселена.

18

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 20. Сега недоклан ли я караш ?

17

Анонимен

преди 4 месеца

Сърбите са ни най големия враг , повече от турците са ни клали

16

Анонимен

преди 4 месеца

Че те нас от детската градина ни учат, че "патриотизъм" е да мразиш всички, освен Русия. А най-големите патриоти са онези, които най-гръмко мразят съседите си. От тогава за мен патриотизъм=омраза. Та какъв зор сърбите да са по-различни, като и те са дресирани от Русия?

15

Анонимен

преди 4 месеца

До Не се сещам. Явно имаш халюцинации.

14

Не се сещам

преди 4 месеца

Но се сещам как отворените сърби пропищяха от руския мир преди няколко дни. Трябва да пратим и родните друзя там, може пък на тях да им хареса и на практика, не само на приказки от топлото местенце в демократичния ЕС.

13

Фенът 2

преди 4 месеца

..... И така с този егоистичен и арогантен пропуск. Сам срещу вратарят им. ФУТБОЛИСТЪТ РАДОСЛАВ ЗДРАВКОВ сигурно става единственият Българин - ПОЗИТИВЕН ГЕРОЙ В СРЪБСКАТА ИСТОРИЯ, защото той ДЕ ФАКТО си ги "Класира" за Евро Финалите в Франция. Как НЕ са го "Канонизирали" в Югославия - Не знам .......... Но е истински БЪЛГАРСКИ "ГЕРОЙ" в Сръбската История.

12

Анонимен

преди 4 месеца

До 11 Да така е, само, че не срещу сръбският отбор, а срещу ЮГОСЛАВИЯ. Има ОГРОМНА РАЗЛИКА. Мачът бе в Сплит.

11

Анонимен

преди 4 месеца

До aaa. Айде въри си го зимай те ще ти го дадат. Или да нападаме Сърбия ?

10

Анонимен

преди 4 месеца

До 5По времето на НРБ и Югославия, даже и през 90те год.РТ БЕОГРАД имаше два пъти месечно 1часово предаване по ТВ 2 Београд на български език. Теми от новини, култура, икономика, спорт в Пиротски, Врански, Нишки окръг бяха засегнати в тези предавания. Всеки ден следобет по 1час радио Ниш имаше предавания.Вестник и списание на БГ език. И в същото време Ние ревяхме, че ги асимилират!

9

Фенът

преди 4 месеца

Да. Категорично се досещам. И това е ... ФУТБОЛИСТЪТ РАДОСЛАВ ЗДРАВКОВ. На Европейската Квалификация за класиране в Франция през 1984. Последен двубой. 21 Декември 1983. Сплит. Който победи се класира за Европейските Финали! При равенство обаче там отива - Уелс! При резултат 2:2. В последната минута на срещата - Ради Здравков е изведен сам срещу Сръбският вратар... Но вместо да подаде на открили се двама негови съотборници. Играе сам и... Пропуска! При ответната контраатака- Сърбите бележат!...

8

Грък

преди 4 месеца

И Сърбин такъв няма от мене да знаете , одеве и Турчина каза същото ! Абе Балкани всеки мрази всеки !

7

Анонимен

преди 4 месеца

А твърдо ли е необходимо да има българин-герой в чужда държава ? Закон някакъв ли има ? И в какво трябва да му се състои геройството ? И ако е местен българин-герой няма да пишат че е български герой, а сръбски такъв понеже е героизирал за Сърбия. Аз знам един дето е геройствал в Италия при Гарибалди, но вас ви интерсуват явно да дращите сречу Македония или Сърбия...

6

Анонимен

преди 4 месеца

Ние у нас едвам се сещаме де отидохте у Сърбия ?

5

лъжете

преди 4 месеца

Панайот Хитов, Каравелов...Много са.

4

Анонимен

преди 4 месеца

Георги Димитров, бе илитерати! Град има на негово име!

3

А

преди 4 месеца

Айде сега сърбите са ни виновни, че сума ти години не си мръднахме пръста, поне по дипломатически път и то по времето на НРБ.