45

Вероятно

преди 4 месеца

Тази Некомпетентната "калинка"-уж работила 20 години в Министерството на отбраната, кой знае от кого назначена с връзки, може да е саботирала Министър Тагарев, затова да не е пратила поканите на всички.

44

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 70. Щото са си руски.

43

Анонимен

преди 4 месеца

До Лесен Въпрос. Защо ще окупират Варна ?

42

Анонимен

преди 4 месеца

До хе хе хе - Те там отдавна така си приказват, лошото е, че и нашите политиците почнаха така. Ти го виждаш, че е черно, ама Денков те убеждава, че от бяло по-бяло.

41

хе хе хе

преди 4 месеца

А пък в Хамерика от някакъв пътнически самолет се откъснало едно парча. После излязъл някакъв експерт и казал, че хамериканските авиолинии са най-сигурните авиолинии в света и че всичко е точно. Даваха го по телевизията:))))

40

Хахаха

преди 4 месеца

Не им трябва покана. Само желание. Само.

39

Парадокс Бг

преди 4 месеца

Какво занимавате българсщия народ с някакви си покани и обидени депутатчета? Пука му на българинът, кой бил поканен и кого пропуснали! Има по важни проблеми в България! А личните отношения депутати и министри да си ги изяснават Лично, а не през медиите! Обидени ми го играят, много важно, пека че ни дреме! Даъте да видим заплати, пенсии, пътища, здравеопазване ...

38

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен сигурно по същата причина, поради която се опитва да завземе независима Украйна, МОЖЕ БИ? Как мислиш?

37

Анонимен

преди 4 месеца

Колко ти брои "достойният министър на отбраната" за да гръмнеш???

36

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 51 - Те и укрите убиха българско момче на фронта, ама се правиш, че не зи забелязал. То пък беше избрало да се сражава на страната на руснаците. Пълнолетни са и изборът е техен. Жалко за прекършените млади животи. Ако Зельото не се беше правил на интересен..........

35

Анонимен

преди 4 месеца

Тая не моа да и разбера само името бе Кристел Венедикт Чимширова кое е името кое фамилията кое по мъж кое по жена кой кой е ? Да не би и тя да е от новоконституционните двойнограждванствувани ?

34

Анонимен

преди 4 месеца

По-голям виц не съм чувал.

33

Страх го е!

преди 4 месеца

Тагарев го е страх,затова не е поканил гости! Руснаците искат да го фитнат! Изби бая руски момчета и ще го отнесе! Само не зная по какъв начин ще го екстрадират от планетата Земя! Най вероятно с Новичък или СМЕРШ!

32

Анонимен

преди 4 месеца

Те, обидените непоканени, че се вземат много насериозно, е едно на ръка. Ама и Тагаренко, че не става за нищо и все му се случват издънки с експертите също е вярно. Подбирал ги е според себе си.

31

aaaa

преди 4 месеца

каква оставака бе .Дисциплинарно уволнение за несправяне със работата!Толкоз години експерт а не знае каква и е работата.Машините и пишели поканите !А тя само ги слагала в кошницата а младшият сътрудник ги носил до пощата!

30

Анонимен

преди 4 месеца

Да почива в мир българското момче от Левски, което го убиха руснаците в Украйна! Поклон момче! Не си забравен! Битката ти тепърва започва!

29

Анонимен

преди 4 месеца

Там само Експерти работят.

28

Анонимен

преди 4 месеца

Неграмотни управляващи!Присъствието на Водосвет е задължение на всеки Православен християнин, още повече властимащ.Хората присъствали на водосветите да не би да са получило покани лично от Патриарха и военният министър?Това не ви е сватба, да раздават покани!

27

Анонимен

преди 4 месеца

До Алооо. Има и на суахили преведени трудове. Даже и на старогръцки Даже са направили и глинени плочици с клинопис.

26

нафърфорий

преди 4 месеца

Е, па правъ е бившатъ другарка-гопожа дето 20 години е служила като агент на чужди интереси у МО, а, ся съ чудим как стана така, че Бг няма боеспособна армия, щоту верну го рече лелката - немъ по изпълнителна и послушнъ марионеткъ от Тагаренко !!!