31

Анонимен

преди 7 месеца

Защо в Русия няма жилища, тоалетни и леки коли, младите не харесват това

30

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 27, по-добре е децата ти да те оставят на професионални грижи в дом. Другото е тормоз, както за децата, така и за теб! Стига чакахте на онези, които сте докарали на този свят без тяхно желание! Не ви дължат НИЩО! Вие им дължите всичко!

29

Анонимен

преди 7 месеца

Младите търсят истината

28

До Защото

преди 7 месеца

Преди 10-15 г когато бях тинейджър .Мразих Русия и възхвалявах САЩ . Не само аз а и всичките ми приятели. Мина време, поумняхме ,помъдряхме и сега ненавиждаме САЩ . Бащами беше мъдър и образован човек. Сега остаря ,оглупя и започна да харесва САЩ .

27

...

преди 7 месеца

А може би просто задават критични въпроси: някой казва, че има глобално затопляне. Къде са доказателствата? На какво основание се твърди, че е най-топлата година, при положение, че се записват данни не повече от преди 50 години. На планетата има цикли. На какво основание някой твърди, че НИЕ сме виновни? На какво основание се твърди, че ще настъпи ад? Добавете към горното, че гладът те кара да мислиш доста краткосрочно. Логично е младите да мислят за стомаха си, а не за измислени тези!!!!

26

Анонимен

преди 7 месеца

Какви "деца на социализма" те гонят, бе! Ей аман с тоя социализъм, ще станат още 45 години, някои няма да спрат да бълнуват поне до 2200 година. Ти ако си възпитал твоите да те захвърлят в дом като остарееш, щото си ги научил, че егоизмът е "номер 1", не всички сме така.

25

За това

преди 7 месеца

Млади комунисти и русофили няма вече

24

Стас

преди 7 месеца

Нинова, Радев и Копейкин са минало забравено време за младите хора. Русия е опасност. Искаме жилище и лека кола, а не война!

23

ЕКОЛОГ

преди 7 месеца

Трябва да се внушават на младите несъществуващи проблеми защото реалните трябва да останат незабелязани иначе много дървета ще бъдат изсякани за направата на бесилки !!!

22

Георги Илиев Митев

преди 7 месеца

Тревожи ги , че по-възрастните от тях хора от български произход са все още живи . Така ги възпитахте и възпитавате вашите деца да са " деца на социализма " .

21

Анонимен

преди 7 месеца

Няма какво да те тревожат естествени циклични процеси, макар че и инфлацията и икономическите кризи при капитализма са естествени циклични процеси. Хората обаче не се тревожат за климатичните промени, защото то е в тяхна полза - зимите станаха по-топли и съответно по-малко разходи за отопление, но пък измисления Зелен преход вдига цените на енергията и това е минус за обикновените хора. В крайна сметка има някакъв баланс. Хората ги интересува ежедневието им и каква работа работят и за какви пари

20

Анонимен

преди 7 месеца

Айде стига, бе! Българинът бил такъв, българинът бил онакъв, другите били умни, яки и нам кви си. Добре са си българите. И ние ходим по тая земя и виждаме, че прехвалените западняци понякога са изключително тУпи, но нали ни се внушава, че всичко чуждо е "златно". Пък и разните модели все отвън ги внасяме, щото "така било в Европата и Щатите". Така че без обиди, а и никой чужденец не съм чул да обижда своите, хайде като е за сравняване тогава.

19

Анонимен

преди 7 месеца

Не, не е изненадващо. Младите хора не са чак толкова глупави. Изненадващото е, че се опитвате да ги направите по-глупави и сте разочаровани, че не успявате. Погледнете само как започва статията - емоционален брътвеж. Цялата статия съдържа някакви непотвърдени факти, които не могат да бъдат потвърдени научно. Как например изчислиха, че само една гореща вълна е причинила поскъпване на храните с 0,67%, но без да се вземат под внимание други фактори (напр. икоомика и финанси)?

18

СОЦИОЛОГ

преди 7 месеца

99% от младите Американци се тревожат как ще връщат дълга оставен от техните бащи и дядовци в сегашен размер от 34 трилиона долара . Това се пада по 150 000 долара на всеки работеш Американец което си е 3 едногодишни средни Американски заплати !! Идващата рецесия ще ги докара до 4-5 годишни средни заплати !!

17

Анонимен

преди 7 месеца

Ами ако настанят естествени климатични промени и климата затруднения като в 16 век да пускаме печките от края на август какво правим г*ейтаци прости? Аз знам - има доста стълбове за бесене зелени дж.ндъри

16

АНГЕЛ

преди 7 месеца

Няма нормален млад човек който да се тревожи от климатичните промени. От тях се тревожат само някакви сбъркани еврогейтаци ,поклонници на ценности които в дългосрочен план ще ги затрият !!

15

Анонимен

преди 7 месеца

Мен като млад българин с ипотека повече ме тревожи бъдещето след 2026 като вдигнат тока три пъти, затова отсега си обзавеждане жилището за отопление на твърдо гориво с изгаряне! И се моля верно да дойде пустотата му глобално затопляне че да не плащам за отопление зимата!

14

Анонимен

преди 7 месеца

Тия как очакват да ме тревожи глобално затопляне след като то би намалило сметките ми за ток след като джендърите киро и Асен ни извадят *** свободния пазар? По скоро мен би ме тревожило глобално застудяване като от средновековието, когато между другото още не е имало тецове и дизели

13

бг смешки 2

преди 7 месеца

българина е политически и иконмоически НЕГРАМОТЕН ! ТАКА че инфлацията не го тревожи особено ...

12

Анонимен

преди 7 месеца

Щом евреите ще градят новата Хазария ,Начи света нема да свърши и всичко е голям цирк!