123

Анонимен

преди 11 месеца

До гост, ама ти не владееш български език :) Не знаеш нищо за пълен член, пунктуация и граматика :)

122

гост

преди 11 месеца

Няма по-добър език от българския и сръбския когато се налага , а в тия скъпи времена особенно често да пс уваш и по пържаш министър или депутат и фамилии.

121

Анонимна

преди 11 месеца

Добрата новина е, че повечето не разбират текстовете написани от самоубийци. Живи и здрави!

120

....

преди 11 месеца

Ами увеличете заплатите на учителите :) После, ние от бизнеса, пак ще обикаляме училищата за да преподаваме и забърсваме след тях! Много добър модел. А и да, дуалното образование е приоритет на МОН. За да могат да освободят "учителите" си от досадното задължение да преподават :)

119

Заместник учител

преди 11 месеца

Старая се да им разнообразя уроците дори до степен да бъда укорим спрямо учебния план. Старая се да им смеля и сдъвча най- важното и да им го налея в главите. Старая се да говоря разбираемо. Няма никакъв смисъл да се мъча, но с години продължавам и в единици се вижда смисъл. Масата не чете. Гледа телевизия, телефон и само това може да обсъжда. Аз не гледам, а чета и обсъждам с други четящи прочетеното. Не от различни поколения и култури, от различни измерения и галактики сме. А тези ще ни управл

118

Заместник учител

преди 11 месеца

Докато родителите не разберат, че четенето е задължително в извън учебно време и Докато Мин. на образованието не разбере, че София не е Б-я,резултатите ще стават по-ниски. Влиза с ритник в час с 25 минути закъснение. Правя му забележка, той звъни на баща си. След часовете общ.съветник, и някои други ми вдигат скандал. На следващия ден сигнал в РИО. И така е в почти всички паралелки. Родит. не могат 1 смислено изречение да създадат. Децата имат претенции на Ноб. лауреати. Знания и обща култура 0

117

Ергюл

преди 11 месеца

НПО-тата затъпкаха с пари глапавите инфлуенсъри и стадото се подлъга хахах кеф, най-накрая тази грешка на руснаците ще бъде занулена

116

Анонимен

преди 11 месеца

Не четем руска научна литература и е нормално да затъпяваме, ама нали тях ги санкционираме, пада им се хаха

115

Анонимен

преди 11 месеца

Върнете средновековното образование от Магнурската школа.. от Болонската система нищо не става

114

Коминоездач

преди 11 месеца

Щом Кирил Петков няма българска матура,защо да се стараят

113

Анонимен

преди 11 месеца

От интернет културата затъпяваха . И учителите ако изпитат макс 5 да имат средно. То да знаеш български вече не е интересно, само западното величаят,ама кво ще праят като Брикс ги занили хах

112

И ще става

преди 11 месеца

Още по-зле. Повечето свестни българи са в чужбина. У нас Ограничени хора се управляват по-лесно. Бъдещото поколение е готово да бъде яздено. А какви деца те ще отглеждат, не ми се мисли.

111

Помнещ

преди 11 месеца

Не се косете! Всичко това бе посято през 90-те години и сега просто жънем резултатите. Тогава си спомням, че старците много се дразнеха: ех, тия отгоре нищо не мислят, като ние си отидем, ще стане много зле! И така стана. Отидоха си инженерите и специалистите и нови не се родиха. Това са откърмените поколения на мутризацията, чалгата, проституцията, наркоманията и т.н. Не можем да виним и родителите им: те бяха твърде заети да оцелеят.

110

Соманге

преди 11 месеца

Тос бугарско многу труден! То булгарчита няма вечи те са главну роми само Софиа оште не сме мнозинство в очилиштата

109

До Имигранта

преди 11 месеца

Аз с диплома изкарвам 2 пъти повече от теб в БГ, което си е супер за нашите стандарти. Но принципно си прав, като гледам какви хора ни управляват. Радвай се на късмета си :)

108

Анонимен

преди 11 месеца

Ето ви демокрация в действие 33 години погром и затъпяване

107

Ямболски цървуль

преди 11 месеца

Какво очаквате от едно Ферари с цвят червен?!

106

Анонимен

преди 11 месеца

"При езиковите задачите..." Тук някой няма да си вземе матурата заради членуване на съществително име.

105

Анонимен

преди 11 месеца

Цялата методология на преподаване и материал са сбъркани. Българското училище не е мръднало от времето на Османската Империя.

104

Имигранта

преди 11 месеца

Нямам диплома за средно но изкарвам чисто 5000 лв на месец на добра позиция в Хотелиерство и не в българия та за какво ни е диплома и университет в БГ ?