34

Балъци,

преди 11 месеца

Тя и ракетата, дето падна в Полша беше руска според ЕС. Ама накрая се оказа от украинското ПВО

33

А ха

преди 11 месеца

Това обвинение е същото като към СП2. Русия няма грам полза да си разрешава захранването на Клип и Запорожката Ел централа, които са под руски контрол. Търсете пръста на Виктория Нюланд. Огромно Зло за човечеството.

32

Гогич

преди 11 месеца

Тоя па кога разбра кой го е взривил??? Че бърза и да съди.Гати смешниците

31

Мен

преди 11 месеца

Помните ли в началото на конфликта миналата пролет как пак руснаците бяха виновни за обстрела над мирно население на гарата в Краматорск? Накрая се оказа, че ракетата е Точка-У, която е на въоръжение само при укрите и нещата набързо бяха потулени.

30

По същество

преди 11 месеца

Ей, чокондур. Украинците го обстреляха и се похвалиха, ти Русия ще държиш отговорна. Ще ти дойде и на теб деня.

29

БАНко

преди 11 месеца

КОГА ЩЕ НАПИШЕТЕ , ЧЕ ТОЗИ ЯЗОВИР Е НАВОДНИЛ КИЕВ И ХАРКОВ ????

28

Анонимен

преди 11 месеца

ВЕЦ

27

Анонимен

преди 11 месеца

това е ТЕЦ на сред Днепър...какъв язовир ви гони..... :D има поне гуугъл мапс....излагате се като кифладжии....пропуснахте да кажете че от тоя "язовир" зависи охлаждането на АЕЦ Запорожие (която е некви километри на горе по течението и си има собствен басейн ама тва е друга тема....) с две думи.... Днепър е МНОГО ГОЛЕМА РЕКА....

26

Анонимен

преди 11 месеца

Тоя на снимката е олицетворение на упадъка на западната цивилизация.

25

Анонимен

преди 11 месеца

Е добре Русия е виновна,но пък Подоляк говори,че разрушаването на стената може да промени плановете за контраофанзива на Киев.Ха сега да видим къде е ключът от палатката.

24

Блицкриг

преди 11 месеца

На 18 август 1941г по заповед на Сталин, 157 полк на НКВД от отстъпващата съветска армия взривява стената на Днипровския ВЕЦ. В резултат са издавени 80 хил. цивилни украинци. Германците възстановяват централата и я пускат през юни 1942г

23

чвор

преди 11 месеца

Значи руснаците при влизането си в Украйна минират след себе си, че да не могат да се върнат. После Хвърлят мини в Черно море за да не могат да влязат по вода. Обстрелват АЕЦ, щото техни хора са там, гърмят си Северен поток, щото трябва да прехвърлят вината на Сащ и сателитите и накрая гърмят язовир да наводнят своите. Невероятно!

22

Анонимен

преди 11 месеца

Пак говорят глупости тези клоуни.

21

БАНко

преди 11 месеца

ДУМИТЕ И ОБВИНЕНИЯТА НА ,,ТОВА ЛИЦЕ " СА В ПЪЛНО ПРОТИВОРЕЧИЕ С ДАННИТЕ ЗА ВАЖНОСТТА НА ЯЗОВИРА ЗА ОСВОБОДЕНИТЕ ХЕРСОН , ЗАПОРОЖКА , ЛУГАНСКА , ДОНЕЦКА ОБЛАСТИ И ПОЛУОСТРОВ КРИМ !!! ТЕ СА РУСКА ТЕРИТОРИЯ И САМО ВРАГОВЕТЕ НА РУСИЯ ИМАТ ЗА ЦЕЛ ДА УНИЩОЖАВАТ !!! ТОЗИ ЯЗОВИР Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ЗА ОСТАТЪЧНА ПОКРАЙНА !!!

20

Анонимен

преди 11 месеца

Не ми давайте тази физиономия, ще си издрайфам червата.

19

Анонимен

преди 11 месеца

Дори и Русия да са гръмнали стената то те си я построиха миналия век. А и едва ли сами ще си отрежат водоснабдяването за Крим. Същото като със северен поток. Сигурно и те пак го гръмнаха че да не могат да го държат като коз за доставки на газ и да имат някакъв паричен поток.

18

Въпрос

преди 11 месеца

Пък тука след 33 години демокрация язовирите (колкото са останали)сами се разрушават и отнасят селата!ЕС що не вземе отношение по въпроса?

17

ТЕД

преди 11 месеца

Под носа ви взривиха Северен поток, за него няма и дума, а тук на хиляди километри за два часа намерихте виновника.... Колко месеца подред укронациките обстрелваха същото място явно не е важно. Плановете им, че така ще преминат минните полета се обърнаха срещу тях.

16

До ?

преди 11 месеца

Да ти дам ли тел.номер на добър психиатър, хахахаха!!!

15

Мен

преди 11 месеца

Българофобът се отличава с не особено дълбока мисъл, да не казвам и никаква. Той отрича очевидни неща и вярва на всяка лъжа, която прочете в казионните медии. Със същата страст, с която мрази Русия и всичко руско, той мрази и България, гласувайки за национални предатели