10

Анонимен

преди 11 месеца

Когато по конституция трябва да връчиш мандата на доказани престъпници, все по някакъв начин трябва да се разграничиш от тях. Същите тези мошеници - престъпници търсят подкрепа от първите на изборите и в записите говорят как ще ги измамят! В нормална държава ппдб щяха вече да са затворници!

9

Анонимен

преди 11 месеца

Напротив! Много беше уместно !

8

анонимен

преди 11 месеца

на такива такова отношение

7

Нако, Нако...

преди 11 месеца

Това е най-малкото, което може да направи президента, за "евроатлантическата" шайка предатели! Вчера, Атанасов (Нако Жабата), проби ушите на интервюта, че нямало нищо нередно, да се съгласуват службите с "приятелските" посолства. Днес, лично американския посланник, категорично заяви, че е недопестимо, суверенна държава като България, да съгласува службите си с други посолства. Хайде сега, подведете под отговорност и Нако Жабата, да се научи, да не ръси глупости и манипулира обществото!

6

Някой към Копейка

преди 11 месеца

Ти от опит ли говориш? Не съм нито за едните, нито за другите. Пенсийте добре ги изчисляваш. Към кой немски пенсионен фонд работиш или европейски? Кажи да се прехвърля там. Защото тези тук в ЕС и германско нещо не ги бива. Системата им куца в управлението и мирише. Рибата се вмирисва от главата..... Тук всичко мирише на много неща всякакъв сорт.....

5

SuCkMyD1Ck

преди 11 месеца

Фигурантът радеФФ дори не крие, че е русофилска и3мет и спъва България.

4

Анонимен

преди 11 месеца

Целия ни политически живот е много неуместен изначало, така че беше съвсем на място! Все по неуместно става ...

3

Ямболски цървуль

преди 11 месеца

Не беше неуместна на фона на всичката поммммиа,която се чу от записа на майко-продажниците! Реакцията си му беше много уместна!

2

Анонимен

преди 11 месеца

ПОЛИТИЦИ и АНГЕЛИ........ЕДНИТЕ ПРИКАЗВАТ ЗА ДОБРО, ДРУГИТЕ ВЪРШАТ ДОБРО ! ИЗВОД : СЛУШАЙ СИ АНГЕЛИТЕ И ИМ .........НА ПОЛИТИЦИТЕ !

1

Анонимен

преди 11 месеца

1001%