36

Анонимен

преди 11 месеца

И поредната доза медийна кампания против Уйз Еър. Защо не писахте, когато една друга компания, дето се римува с Муфт Панза ме изостави на летището, защото видиш ли - "овърборднати били" - демек продали повече билети, отколкто имало места, а мен, като "сам и млад мъж", който си беше взел 3 дни ваканция, за да отиде на гости при прители, м пробутаха кекаво обезщетение от 400 евро! ХА! Щях да дам 1400 евро отгоре, да си отида на вакнацията. ХИЕНИ!!!

35

Потърпевш

преди 11 месеца

НЕ ПЪТУВАЙТЕ С ТЕЗИ.Преди седмица ни забавиха полета от Барселона с повече от 5 часа, след което кацнахме в Букурещ вместо в София е след още 4 часа се приземихме в София. И за да бъде всичко перфектно се оказа че багажа ни не е качен от Барселона. Екипажът се чуди какви лъжи да сглобява за пред хората.С две думи бягайте далече от тия лъжци и мизерници.

34

Анонимен

преди 11 месеца

До 37 - 2014 беше преди 10 гоидни, миличко ...

33

Анонимен

преди 11 месеца

Не знам как е сега, но до 2014 г. щатът на на стюардесите на Уиз Еър в България беше около 350 лева. С разни добавки получаваха към 1300.

32

Пубер

преди 11 месеца

Уиз имат хубави каки, най обичам да ги гледам как обясняват за спасителните жилетки - как се духа в тях да се надуят. Пътувал съм и с Бритиш Еъруейз, някой ги спомена като добра компания - те нямат каки а едни дебели, миризливи и космати батковци - стюарди. Там е ОК само ако си обратен.

31

Анонимен

преди 11 месеца

От 10 години пътувам само с WizzAir, нямам нито едно оплакване!

30

Сейфти фърст

преди 11 месеца

Все тая как ще пътуваш в нискобюджетна компания! Важното е да стигнеш жив,защото при авария на самолет е малък шанса! Предпочитам да се гъча и да гледам хора с анцузи,но по-голямата част от билета да отива за качествен ремонт на самолета! То и без това полета с подобна компания ти е макс 2 часа! А за ревливите бедняци,дето искат да обикалят,ама с 200 евро в джоба-стоите си у дома или не ревете за комфорта!

29

До Летище Бургас

преди 11 месеца

От далеч лъщиш инвесторски тpoлe!

28

Анонимен

преди 11 месеца

Точно така всеки гледа да лети за без пари си има минусиПлащай си на големите компании и не се оплаквай Лети за 20 от София до Берлин и мрънка

27

Ванко1

преди 11 месеца

Не съм имал нито един неприятен полет с уиз. Даже са класи над Ryan или Lufthansa в някои отношения. Седалките са с нормални отстояния, cabin crew-то са усмихнати и отзивчиви. Може и да е от значение, че все ме бъркат със зап чужденец. От тях само някое 15 мин закъснение да съм видял. Докато с тuм ер бараките все е било грехота за изхарчените пари и нерви!

26

до Летище Бургас

преди 11 месеца

Айде недей да хвърляш прах в очите на хората и да ги паникьосваш, в един самолет всичко е х2, ако едното не работи другото работи без проблем а за да ИЗЛЕТИ един самолет трябва всичко да работи х2. А на Уиз самолетите - аз съм бил свидетел на летище Варна - даже не им гасят двигателите - едните кацат, кейтъринга се зарежда за 20 минути, в същото време багажа се разтоварва и новият се товари, минава персонала по почистването да обере по-големите отпадъци и след 30 минути самолета излита.

25

Анонимен

преди 11 месеца

Има и високотарифни компании... на когото не му изнася с нискотарифните да се ориентира към скъпарските. Луфтханза, Ер Франс, Бритиш Еруейс и т.н.

24

Летище Бургас

преди 11 месеца

Работя на летище Бургас от 15 години и Wizz са единствената компания за която по станцията може да чуеш - Свалете първо пътниците, че техниците идват с бус пълен с части за подмяна....да не става паника, иначе по документи всичко е наред

23

Анонимен

преди 11 месеца

Със сигурност има много проблеми, но съвкупната дейност на лоу кост компаниите е огромен обществен принос. Направиха Европа едно малко село. Автобусите са по-скъпи. *** кат мен може да стане сутринта да отиде до летището и в 9ч сутринта да си пие кафето във Виена и то на цената на 3 кила сирене! А тези дето ги докараха във Варна, не е по вина на компанията че летището в София е затворено.

22

Анонимен

преди 11 месеца

Значи като са евтини билетите да се държат със нас както си искат! Евала пичове

21

Kolino Mongo

преди 11 месеца

Качвате се тогава на БГ Еър. Хем полетите навреме, хем стюардесите като от плейбой.

20

Дарвин

преди 11 месеца

Значи не стига, че билетите без пари ами претенции. Аман от нaгли бeдняци.

19

Йабадабадудаби

преди 11 месеца

Да пътуват със редовните авиокомпании тогава, хем искат евтини билети, хем компенсации.

18

Конфуций

преди 11 месеца

За всеки влак (самолет) си има пътници. В днешно време въздушният транспорт е необходимост, а за да стане достъпен за всички трябва да има и нискобюджетни компании. Аз съм ЗА!!!

17

Анонимен

преди 11 месеца

Собствениците на Bulgaria Air са собственици и на този сайт. Нормално е да плюват по другите авиокомпании, само че ще им кажа, че дори трагичните Уизз не са ми правили такива мизерии каквито правят Bulgaria Air.