221

Анонимен

преди 1 година

Повечето русофили са вече в алкохолна кома. За това няма кой да ти даде един минус. Чакайте ги утре, когато се събудят на обяд, сръбнат 2 чаши с водка и се събудят.

220

Анонимен

преди 1 година

Е какво общо има проблема на украинци и руснаци с България,че не е ясно.Как даде чувствам национален предател като съм българин и нямам нищо общо с Украйна това не ми е ясно.

219

ФАКТ

преди 1 година

Всички русофили са тежки алкохолици.

218

(-_-)

преди 1 година

Гл у пако, какви са тия простотии? Ти въобще схващаш ли какви гл у пости ми дрънкаш? Ти си национален и дио от бе!

217

Анонимен

преди 1 година

Абе всички,които имат проблем с Русия да ходят в Украйна,сега имат тая възможност да си ги решат.

216

Голям проблем

преди 1 година

До (-_-) - не защото изразяваш личното си мнение. ше те изселя защото си национален предател и има опасност да дариш български деца на руснаците, ако дойдат тук. Твоя проблем трябва да се реши превантивно, по един или друг начин. Нали знаеш - плевел като тръгне не го оставяш, ами го изкореняваш. Така и с тебе ще стане. Само да пуснеш по-голям корен.

215

руски боклуци

преди 1 година

решението е ликвидиране

214

До сата НАТО

преди 1 година

Малко имаш форми на психопатия, ама нищо. Сега ти тая фармация доста я подценяваш.

213

Анонимен

преди 1 година

Ей всичко украинци дошли да решават кой какъв е какво трябвало да прави.Ами само българите имат право да решават това независимо дали ви харесва.Това обаче май не ви е ясно.

212

мижитурко

преди 1 година

До (-_- - ще те изселим в Русия

211

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО.Тука да не ти е Украина бе хохъл ти да решаваш.Гледай си зелето и го рупай никой не ти е виновен,че си избрахте артист.

210

(-_-)

преди 1 година

Тоя па, смъртни присъди ще изпълнява, а пък някакъв друг ми пожелава моите деца да откраднели.. Плоскомозъчни създания сте, това е то! Не схващате елементарни неща, щото нямате акъла да ги усвоите.. Господ да пази България!

209

Русофилчета невежи!

преди 1 година

Не слагайте всички украинци под един общ знаменател, защото това много точно отразява вашето ниво в интелектуално отношение, което определено не е за хвалене.

208

Сата НАТО

преди 1 година

Сата НАТО.Я кажи как решиха тия държави,че трябва да има държава Косово. -----////----- Излишно е да се обяснява на кръгли тьпи гьози нещо. Щом досега след толкова години и толкова натрупвания не може да го премелите и да видите разликата. Така ше си блеете и ще сте винаги в положение на поданици, а не на граждани.

207

Сата НАТО

преди 1 година

Лично ако имам възможност ще изпълня смъртна присъда на Радев, Янев и Шивиков - тотаални морални изз роди, които ос раха имиджа на България и развратиха българите до нивото на скотове, които плюят бежанци от война. Само да се стигне до съд и да се произнесе присъда - безплатно ги бастисвам и око ми не мига. Янев на втория ден от войната предложи метеж и излизане от НАТО.

206

До сата нато

преди 1 година

Абе, просто концепцията е, че ние си възпитаваме децата да не нападат по-малките и слабите, а тия рептили - украинките, дори не си мърдат *** да станат и да видят какъв е проблема. Знаеш, че за Българина децата са кът и си ги пазим. Имаме различни виждания за гостоприемство и възпитание.

205

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО.Ами в чужда държава си и никой изобщо не те е канил.Така,че всеки си има право в неговата държава да бъде,какъвто си иска като не ти харесва си стой в твоята или се местиш.Ясно ли ти е.

204

Наблюдател

преди 1 година

Тези често взривявани влакове, дронове и подобни не са случайни.Бавно но славно руският народ се събужда и скоро ще има гражданска война. Дните на кремълската хунта са броени.

203

Присъдата

преди 1 година

Педофилите се наказват сурово в затвора. А крадците на деца, направо им се реже зелката, без да ти мигне окото.

202

Анонимен

преди 1 година

Не ги яде ами ги гълта цели и в течно състояние. ;)