107

Анонимен

преди 1 година

Нищо не си разбрал. Мразя копейкаджиите. Защото сте гнусни, лъжливи измамници. Междувпрочем собствените ви деца и внуци ви мразят.

106

Анонимен

преди 1 година

Тия сигурно са ултралиерални оръжията в училището са били забранени и за охраната е за убийцата не е било забранено, а и е нямало ограна с патлаци за да я неутрализират. Обикновено повечето стрелби стават в такива зани, защото, ако охраната или хората там имат оръжия може да гръмнат убиеца преди да е убил някой. Когато стане стрелба веднага след това се повдига въпросът за забрана на оръжията и това не е случайно. Добрите стари проблем, реакция, решение. Решението е забрана на оръжията хахах.

105

110

преди 1 година

Разбрах. Просто мразиш българите и искаш, да си изкараш ядовете.

104

Анонимен

преди 1 година

Руски крепостнико, аз проблеми нямам. То имаш. Аз казвам, че технически човек, който има къща, земя и бизнес не отговаря на понятието роб. Т.е. робство няма.

103

90

преди 1 година

Та отново, за неосманисткият ни приятел, който си е дал зор, да научи български, катопредполагам, че не му е "майчин" - Имало е робство в любимата ти империя,а доста от робите са били от български произход. Условията за българсият народ с подобрят под МАСИВЕН натиск на тогавашнте велики сили, противно на желанията на истинската ти родина.

102

Бай Издън

преди 1 година

Драги наши европейски поклоници и български роби, искам ви каа, че всичко написано в американската читанка, по която ви проповядвахме своите ценности по света и ви накарахме да ги следвате е една голяма лъжа! Някои от нас, знаеха, че е голяма лъжа, изначало, но трябваше да изцоцаме вашият човешки и ресурсен капитал, за да поддържаме поне икономически, американската цялост.Сега, съм длъжен да ви каа, че евроатлантизъма е едно недоносче! Свободни сте! Следвайте своя изконен национален път!

101

Анонимен

преди 1 година

При бай Тошо убиха Татяна Тинтянова. И убиец нямаше заловен. И куриоз - хората си прибираха чистачкиъе от колите. Защото...изчезваха. Такава смешна и жалка държава беше байтошовата НРБ.

100

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 105 - Какъв ти е проблемът? Можеш ли да отговориш на нещо или ще ми пишеш тук, как е било прекрасно по-време на "османското присъствие"?

99

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 102 - Първо - Не ме обиждай! Това трудно може да се нарече дискусия. Второ - Пиша, а не вика. И трето - не съм ти казвал никъде, че преди 300 години са ни отворили граници (кой и какви граници?), нито съм споменавал, че някой бяга (нали имало отворени граници? В какъв смисъл е бягане? Бягали са, вместо да ходят? Никой не ги го е гонил, ако е имало отворени граници), нито съм говорил за Германия (с оглед на периода, вероятно говориш за Свещената Римска империя) или "социални".

98

Факт

преди 1 година

Иван Вазов казва, че когато руските крепостници идват да освобождават робите-българи ченетата им висват като виждат какво къщи имат робите.Понятието роб не предполага да имаш собственост - къща, земя или бизнес.

97

Анонимен

преди 1 година

При лошия Бай Тошо и при *изпадналия* социалистически филми със насилие и стрелби се пускаха само веднъж седмично - в събота в 23ч. по Студио Х.... А сега в последните 30-35 години по цял свят денонощно по всички телевизии въртят филми с убийййства и насилие. Еми това за децата си е модел за подражание, а като добавим че в щатите е свободна продажбата на оръжие и ето ти предпоставки за масови стрелби.Нормално е като събереш 2 и 2 да получиш четири.

96

Анонимен

преди 1 година

Сега най-големия проблем в САЩ след стрелбата в училището, е че няколко медии са объркали джендера на убийцата, тя се имала за мъж.

95

Анонимен

преди 1 година

"чий твой аргумент"Ти какъв език говориш копейков?

94

Анонимен

преди 1 година

Но българите толкова хубаво сме си живеели под робство сме отказали социалните в Германистан и сме продължили да бъдем роби. :-)

93

Анонимен

преди 1 година

Ми хубаво. Браво на руския флот, че е помогнал на САЩ да станат независима държава.

92

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 94 - И тези "факти" целя да подкрепят чий твой аргумент?

91

Новата политика

преди 1 година

На ребубликанците: " Да се стрелят.". Закона забраняващ абортите ще подсигури следващото поколение пушечно месо.

90

Анонимен

преди 1 година

Ако Америка деградира. Русия е 5 нива надолу. Ако не вярваш питай децата на русофилите.

89

Анонимен

преди 1 година

Никой от краварските лакеи не знае, че Русия е спасявала САЩ от Британия с флатът си.

88

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 88 - 1500 - Видиш ли, през 1500-та година не а ти давали, че е трябвало да си плащаш ангарията ...