77

Анонимен

преди 1 година

Конституционният съд на Армения обяви, че ако Путин дойде в Армения заради присъдата, която получи миналата седмица, ще бъде арестуван.

76

Българин

преди 1 година

Истинските политици са в Прибалтика, в Полша , Чехия, Словакия...! Те излязоха и нарекоха варварската война на Кремъл агресия, а самият Шаман...Военно-престъпник! Само нашата пародия на политик се чуди как да се врътне, че да се направи на интересен! Литовски депутат излезе в ЕП и каза директно на Путин..."Пошел на**й"! Но това са мъже , а не като нашата раболепна мижитурка!

75

---

преди 1 година

Пак ли тия утрепаните .Качвайте се на урановите снаряди и гитти .Украинските навлеци се надигат срещу нашия президент .

74

Анонимен

преди 1 година

Ушатият президентин-разединител трябва да бъде разкаран от новият парламент,безвластието,хаосът и последвалата я чутовна спекула са само част от причините той да бъде прогонен от власта незабавно!

73

Шамил Басаев

преди 1 година

Щом анонимната *** е възпалил хемороидите и плюе от няколко профила , значи Митрофанова сериозно му е намалила надницата. Хахахахах.

72

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Къде са ония МАЙКИ, да се покатерят по президенството?

71

Анонимен

преди 1 година

Бравооо! Надявам се това да е само началото!

70

Анонимен

преди 1 година

Тези "протестиращи", щот не вервам да са повече от 30 заблудени джендеросани либерастки последователи не са ли онези "момченца" де нивгаш не са виждали и държали огнестрелно оръжие и като го видят пълнят гащите с жълтичко?

69

Анонимен

преди 1 година

Кви са тия снимки с тия лампи бе кьосемарлиев

68

Рендету

преди 1 година

Абе натоварете ги в микробусчето и ги пратете в Бахмут!

67

Анонимен

преди 1 година

европейските социалисти антифашисти антипутинисти двама човека днеска тичат покрай радев

66

Анонимен

преди 1 година

Защо не преброихте колко са участниците? Изглежда се побират на едната ръка.

65

Анонимен

преди 1 година

Също и украински протестиращи най вероятно. Кой от тия на площада е купил един патрон ,че да го праща в Украйна.Като са много ербап ,да си даряват заплатите за украинците ,а те ще ги изразходят задоволяващо.

64

А, ся де!

преди 1 година

Шествие??? И колко пинчера общо са джавкали та ги наричате "шествие"??? -))))))

63

Начегъртахте ли се

преди 1 година

айде се, започвайте от себе си! Ама убао, чегъртайте! Нито един псевдодемократ да не остане!

62

Нареждане от Козяк

преди 1 година

Мравояда Иванов барабар с простака Киро са получили нареждане да оформят една цветна революцийка. Казвам революцийка,понеже протестиращите ,,българи" са добре известни ,,грантажии" и са точно 50 човека плюс няколко руско говорящи руси субекта. Българинът не вярва вече на американската демокрация,защото зад нея се крие само кръв и разруха!

61

Анонимен

преди 1 година

До иво - Същия въпрос ти задавам, само сменям Русия с Украйна и Путин със Зелката. И, поне себе си уважавай, собствените имена се пишат с главни буккви.

60

до Иво

преди 1 година

А, защо вие не заминете вкупом в 4.0.4 да воювате срещу Русия, тъкмо ще бъдете близо до Кокаиновия ви Идол!

59

Анонимен

преди 1 година

Няколко продажника се събрали. Голям смях.

58

Анонимен

преди 1 година

До 49:Понеже си много загрижен за укрите,които се бяха заели да унищожат руснците си,запознай се с нашата история,за да разбереш,че някъде през 1830-40-те години,нашите "мили"съседи са се готвели да си поделят земите на България,все още в османската империя и ако не беше Освободителната война,от сегашната ни,поругана вече от нас самите държава,нямаше да има и следа!!!И ти и всички ние,щяхме да бъдем с турски имена!Щяхме да си спинкаме с несъществуваща държава в рамките на Турция!ПОЗОР,***!!!