30

Анонимен

преди 1 година

И то въоръжени само с лопати.

29

Анонимен

преди 1 година

Дааа, сега си обяснявам поведението на русофобите! Даже съм виждал, как един индивид се клатеше точно, както е описано тука, като абортирала гугудка, но не знаех, че то е вследствие на лечение с АМ. Между другото, като го видях как се клати се изплаших и го заобиколих от много далеко. После го съжалих завалията, казах си сигурно е болен. Сега когато разбирам какво е било, още повече го съжалявам, той не е виновен човека - ЛГБТ общностите са го направили такъв, тези евроатлантически ценности са го докарали до това състояние!

28

Анонимен

преди 1 година

Русофобията е остро психично заболяване,водещо да деградация на личноста.ДИАГНОЗА:Обсесивно-компулсивното разстройство свързано с тревожност, характеризирано от недоброволни натрапчиви мисли. Започва да приема тези натрапчиви мисли, развива тревожност, основана на страха, че Русия е зла, кървава и въплъщение на абсолютното зло.ЛЕЧЕНИЕ:Няма ефективен метод на лечение, но засега в практиката е доказан само един що годе сполучлив метод и той е ампутация на мозъка(АМ).РЕЗУЛТАТ:След АМ пациентът се чувства спокоен, но ако чуе думи като Русия,Кремъл и др.почва да се клати, като абортирала гугудка.

27

Укро Хитлер

преди 1 година

Укройнците е вече научно и световно доказано че са зомбите!! Укрофашистите трябва да бъдат преследвани по целия свят за да се прекрати тази зараза!! Цяла Европа си отвори очите що за стока са укрофашистите!!!

26

Анонимен

преди 1 година

Бахмут и околностите. В Артемовск ЧВК Вагнер навлезе от север на територията на "Артемовския металообработващ комбинат" (АЗОМ). Заводът разполага с обширна територия и подземни комуникации. Щурмоваци форсираха река Бахмутка и се насочват към центъра на Артемовск. Зеленски обяви подготовката на контранастъпление в направление Бахмут, въпреки че е по-изгодно да спести личен състав и да се изтегли към нови линии на отбрана. Според различни оценки в контранастъпателните действия на Въоръжените сили на Украйна се предвижда да бъдат използвани части от 19 бригада.

25

Анонимен

преди 1 година

Добре че беше Лондон да каже. Слава Кокаини!

24

Според фактите!

преди 1 година

Едни велики солдати дарявани с ласки от братята си по оръжие кадировците, избягаха от Киев, Чернигов, Змийни, Харков, Лиман, Херсон, давайки по-добро време от Юсейн Болт! Силната привързаност и чуства на солдатите към кадировците, като всяка любов, направи солдатите отвеяни и разсеяни и те неусетно се озоваха в Донбас от който голяма част е руски от 2014г. Така влюбените шекспировци се приближиха неусетно към родная граница. Фейк империя и армия, смешен анекдот!

23

Анонимен

преди 1 година

Евгений Пригожин каза, че след превземането на Бахмут възнамерява да "рестартира" ЧВК "Вагнер",за да я превърне в армия с идеология:"Ние определено ще превземем Артьомовск. След това бавно ще започнем да рестартираме, намаляваме и след това ще преминем в етап, като почнем да набираме хора в различни региони. И ЧВК Вагнер трябва да се превърне от просто частна фирма в най-добрата в света, подчертавам в армия способна да защитава държавата, тя ще се превърне в армия с идеология, а тази идеология е просто борба за справедливост!

22

Талибан

преди 1 година

Уточнете с какви лопати. Прави или криви?

21

Анонимен

преди 1 година

Битката за Бахмут.Битката за Бахмут продължава да бъде основната тема в информационното пространство на Запад,военни експерти и журналисти не могат да дадат отговор защо държат града в неблагоприятни условия за ВСУ.Всички снабдителни пътища са под огневия контрол на ВС на РФ,а Сирски продължава да изпраща все повече и повече *** към месомелачката в Бахмут,които просто се разпадат.Артилерията на изMeTTa стои зад Часов Яр и не е в състояние да помогне на зомбитата в Бахмут.

20

Анонимен

преди 1 година

Всъщност Украйна държи града за сметка на насила мобилизирани нещастници, а политическото решение е превърнато в основната идея на войната. Всъщност, ако вярвате в плана на Сирски да победи вагнерите в Бахмут, Соледар и околностите, тогава идеята за задържане на града е съвсем разбираема - да се сразят най-опитните щурмови части на въоръжените сили на Руската федерация. Вярно, групировка от четиридесет хилядна фашистка *** може да атакува и в друго направление.

19

Анонимен

преди 1 година

Бахмут и околностите-слухове.Украинските политически телеграм канали пишат,че "Сирски концентрира 40хил.души на източния фронт,които трябва да организират контраатака през следващата седмица,за целта са създадени три ударни групи:северен удар на Соледар, централен удар на север от Бахмут и Парасковиевка, южен удар по Клешчеевка и Опитное.Командващият сухопътните войски иска да се възползва от конфликта между Пригожин и Шойгу,за да победи руските войски и да повтори успеха на фашистката *** в Харковското направление. Други източници също съобщават за групировката на изMeTTa в размер на 40хи

18

Анонимен

преди 1 година

Направление Сватово-Кременное. Фашистката *** се опитаха да пробият руските позиции в района на Червонопоповка, но бяха посрещнати с огън и смърт. Също така руската армия с подкрепата на артилерия и авиация атакува в сребърната гора и превзе няколко укрепени пункта на изMeTTa.Освен това руснаците настъпват в района на ДНР Белогоровка(да не се бърка с ЛНР Белогоровка)с цел настъпление в посока на Спорное ДНР.Донецко направление:Руската армия продължава да напредва към Авдиевка, в резултат на потискането на украинската ПВО руската авиация работи активно. В Маринка ожесточени позиционни боеве в

17

Анонимен

преди 1 година

До Роцо Фил тия измишльотини не вървят.

16

Анонимен

преди 1 година

До 10 Що си мислиш така? Първо тая река не е кой знае,какво и града се атакува и от други места.Второ Вагнер вече си атакуват и в други посоки като Константиновака и Богданова в посока Часов Яр,както и Орехово -Василевка . Бахмут е там нещо си останало,което трябва да се разчисти.

15

Анонимен

преди 1 година

малобритания ко прай в покрайна по-точно и що триете и банвате като питаме ? това ли е новата журналистика или тук сте просто преписвачи изпълняващи нечии поръчки ?

14

Анонимен

преди 1 година

С една дума според англичаните , украинците смело отстъпват бягайки,а пък руснаците плахо напредват...

13

Анонимен

преди 1 година

Най-добрата хола е мъртвата!

12

Роцо фил

преди 1 година

Не веееее, ние нали от месеци ви пишем тука че го обкръжихме, пленихме хиляди натовци, укри и марсианци, а после пак го взимахме в полукольцо, в обръч, в казан за варене на лютеница и компоти? Споко, това не е диагноза, защото диагноза имат много умни и успели хора! Нащо е природная тупость култивирана от поне 2 поколения роцо фило хомунизмоидиотизъм.

11

Анонимен

преди 1 година

Еее, добре че Лондон призна, че дотогава не го вярвахме *** пу, да са живи и здрави англосаксите, че така ни отварят очите!