51

ВСВ ленд-лиз от САЩ

преди 1 година

САЩ изпраща помощ по света на стойност близо 50 млрд. долара (равняващи се на 608 млрд. долара към 2020 г.), а помощта за СССР е 11,3 милиарда. Най-видимата част от помощта е предоставянето на 400 000 джипа и камиони, 14 000 самолета, 8 000 трактора и строителни машини, както и 13 000 танка.

50

ДО 85

преди 1 година

ДО 85 ЕСТЕСТВЕННО ПЪРВАТА ДУМА Е КОГАТО

49

Архиваря

преди 1 година

Къде сте бе конспиратори? Вашия Путин все повече оправдава теориите че е чуждестранен агент, чиято оснона задача е да проведе деславянизация и дехристиянизация, като избие възможно по-голям брой руски и украински войници! Учителката ми по история от гимназията обичаше да казва че основната разлика между Хитлер и Сталин е, че докато Хитлер е избивал чуждите, то Сталин е избивал своите! Че сега и Путин е същата работа! Жалко е че не можете да го осъзнаете

48

Анонимен

преди 1 година

гокато имаш сила ум не трябва - живо доказателство е този еврейски силач ! 40 -45 % от украинското население е руско които искаха да говорът и да се учът на свой роден език - както френските белгиици и швеицарските немци и т.н. И ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕДАВАТ НА НАЦИСТИТЕ НАСЛЕДНИЦИ НА ФАШИСКИЯ БАНДЕРА

47

Анонимен

преди 1 година

Путин още не разбира че воюва със запада . Продължава да им доставя ресурси и то през Украйна . Валутата на воюващите страни девалвира . На путин му плащат с хартиики без стойност а той доставя ресурси . В Германия вече дори малките фирми плащат по 40 % данък . Богатите хора в Русия трябва да плащат повече а ресурси чак като върнат откраднатите пари заводи и имоти . Основен проблем на световната икономика е че няма златна котва . Това ще потопи цялата световна икономика в рецесия.

46

Анонимен

преди 1 година

В края на войната 33 % от всички машини, с които разполага Червената армия, са предоставени от САЩ по "Заем-Наем". Повече от 20 000 реактивни системи "Катюша" са монтирани върху американските камиони "Студебейкър".През 1963 г. КГБ улавя и записва съветският маршал Георгий Жуков да казва:Хората казват, че съюзниците не са ни помагали. Но не може да бъде отречено, че американците ни изпратиха материали, без които нямаше да можем да изградим резервите си и да продължим войната...

45

Анонимен

преди 1 година

Слушайте укрите, те са специалисти в геноцида.

44

МАРИЯ

преди 1 година

Това публично признание за стотиците хиляди Укро жертви които така усърдно криете, ли е?

43

ДоUSAСУПЕР КИРО Е НО

преди 1 година

Трролът ти цъка минусите без да те чете- не може. И да те прочете някак си, няма да те разбере.

42

АНГЕЛ

преди 1 година

Геноцида е най-категоричната победа. Както навремето старите хора са казвали-Избий ги до девето коляно че да нямат наследници които да ти отмъстят!

41

Джо Байдън

преди 1 година

Ще подкрепяме Украйна , толкова дълго, колкото е необходимо .

40

Анонимен

преди 1 година

Идва вече деня на страшния съд,Кой ще е късметлията?Ще има показно с много жертви.

39

стига бе

преди 1 година

Геноцид беше осем години в Донбас от укрофашистите, сега е денацификация и могилизация на бандеранацита.

38

СВОЙ

преди 1 година

В другите сайтове Укротроловете са между 20-30%,как тука са повече,е мистерия.Ако САЩ бяха дали гаранции на Русия война намаше да има.Ама те затова си сложиха Байдън.

37

Анонимен

преди 1 година

Цъкането на много лайкове и дислайкове само от един човек обезсмисля всички коментарите на останалите. Все едно съм в детската градина- да се състезаваме кой колко плюса и минуса ще има. Баси тъпнята.

36

Ха ха

преди 1 година

Умни приказки от боксьор няма как да очакваме.

35

Анонимен

преди 1 година

Този ако нацели един път Путин и войната ще приключи .

34

до 47

преди 1 година

С балоните се оказа че са зад Китай.

33

До USAСУПЕР КИРО

преди 1 година

С триста зора те разбрах, но си прав.

32

Анонимен

преди 1 година

Ако утре Русия ни освободи от кравшко бобство ще е супер.