6

Анонимен

преди 1 година

Ореваха света за комунизма, а предадоха Южен Виетнам.Щяха да се борят с ислямската заплаха, а подвиха опашки и избягаха от талибаните.Ония чак техниката получиха накуп, а и забулиха всичко женско.Сега какво, диалога с Русия, ами да пратят Кисинджър, да е както с Виетнам.То същото.

5

Ром"с

преди 1 година

Той е казал,че Европа не помага достатчно на Укарйна,а цлото бреме е за САЩ..ТОЕСТ ЗА ОРЪЖЕЙНОТО ЛОБИ в сената...и какво им е лошо на америкацнците .продадоха оръжие спрямо 2021 година през 2022 на 59% повече...а украинците ..да "защитават" страната си в името на "светлото бъдеще"..под САЩ..лицемери Доналд,лицемери.. .А и с това негово изказване показва,че Вашингтон води война на площадката Укарйна и с украинците срещу Русия,ако на някой още не му е "светнало" ..

4

United 24

преди 1 година

Мирът може да започне един час след като Пуутин разпореди изтегляне на войските от Украйна! А тая кремълска МААСТИЯ пак се разконспирира!

3

Анонимен

преди 1 година

Тръмп на Никсън ли се прави.Накрая ще предадат Украйна, то е ясно за всеки занимаващ се с история.

2

Мхмм

преди 1 година

Догодина може да имаме стар нов президент. Това ще промени много неща.

1

Анонимен

преди 1 година

Те затова махнаха Дони ,защото не искаше война а гледаше да има разговор с Русия и на ония им беше по-удобно да го обвинят във връзки с Русия. Tu панари