49

Хибридна война

преди 1 година

Спасовски, жертвата и нападателите не са от една група бе, той човека сам се в пребил за да ви изкара виновни. Не, в Македония не се провежда антибългарска политика, абсурд , долни инсинуации. Управлението на МК не промива мозъците на хората, не ги изкарва първите жители на тая планета, не сте най великия народ, Ал. Македонски е кръстен на Великата Македония, първия космонавт е маке, азбуката е ваша! Как не ги е срам да ви обвиняват в каквото и да е! Палячовци!

48

Анонимен

преди 1 година

Тоя е нагъл като зеления още малко и ще каже, че пребития е бит по поръчка на нашето правителство за да не бъдат приети в ЕС.

47

Анонимен

преди 1 година

Албанците им спретнаха преди години една мини гражданска и всичко си дойде на местата имат албанци в министерството

46

Анонимен

преди 1 година

Какво ще каже за фалшивите информации че Пендиков е наркодилър и има дело за притежание на кокаин? Броени часове след побоя казионните медии в Скопие бълваха вкупом тази версия, което навява на мисълта че всичко е било предварително подготвено. Може да са целели точно физическото му отстраняване за назидание на останалите българи в Охрид и това оправдава неговата евакуация.

45

Македонja

преди 1 година

Само блокада од народот, овие предавниците е ги пуштаат да додат тука да провоцираат. Само мртов татар е добар татар.....

44

53 как да

преди 1 година

ти обясня няма смисъл, самообразовай се , чети и ще намериш истината. от де тръгва цялата история, що, от кой и докъде стига и кой кво проповядва в македония и така , ако пак не разбереш, кажи ще ти обясня бавно и търпеливо

43

Анонимен

преди 1 година

Всякакви глупости ще си измислят само и само да не си признаят, че Пендиков е резултата от 30г анти-българска политика на системно ниво.

42

Анонимен

преди 1 година

Тоя губи връзка с реалността, или няма връзка с главния мозък?! Иска да каже, че момчето доброволно се е съгласило да бъде пребито и то така че да се налага със самолет да бъде превозен до единствената държава, която му даде адекватно лечение...

41

aa1830

преди 1 година

Накрая ще изкарат че битият се е самонабил......Искам само да попитам ако това бе албанец, при 40% албанско население какво щеше да е в Македония в момента. Гоце Делчев и блокирането на българите щеше да им е най малкия проблем.

40

Анонимен

преди 1 година

Вето заради истината ли? Джамбаки ти нормален ли си?

39

36 не позна

преди 1 година

пак Русия ;) тя не харесва страни в НАТО, нищо че няколко типигьоза са ти аресали манипулацията

38

Анонимен

преди 1 година

До естествено... Къде пък баш тук , намеси Русия ???Винаги ли виновен е на БРЪСНАРЯ БРАТ МУ !

37

ХА ХА ХА

преди 1 година

"Единственото за което им свалям шапка е че ИМАТ СОБСТВЕНО МНЕНИЕ , ане като нас -ПРОДАЖНИЦИ СМЕ , НА ВСИЧКО !" .................най-известни със собственото си мнение са шизофрениците, имат даже по няколко

36

Анонимен

преди 1 година

Не виждате ли, че сте направили нацизъм военнаФатмашка диктатура? Вие имате ли акъл? Защо изпращате оръжие да убивате православните ви братя славяни? Бой ли искате?

35

Анонимен

преди 1 година

Копирай и качи на браузер

34

Анонимен

преди 1 година

ФЪФ РСМакедония няма македонци , съставът е : Българи , косовари , черногорци и албанци !

33

Анонимен

преди 1 година

Погледнете статиите ,които ви качих.

32

естествено

преди 1 година

и се води от Русия и Сърбия, тва не е ясно само на слабо умните неандерталци

31

ХА ХА ХА

преди 1 година

Тоя цяла седмица ли я мисли тая глупост "и биячите, и битият са от една група"

30

Анонимен

преди 1 година

Хахаха, щото така ви е удобно, да се скриете зад гърба на Русия. Путин и за глобалното затопляне е виновен. Хибридната война е в сърбоманските ви кратуни. На държавно ниво се зомбирате срещу България - политици, вестници, учебници, а после Путин бил виновен, че младежите ви са насъскани срещу българите.