187

Гоуем позор Ларва

преди 1 година

САЩ преби раша с уружия от 70-те и чужда армия

186

Анонимен

преди 1 година

Ама разбира се, че е агресор! Агресивно нападна от засада на войските на руската федерация ... в Украйна.

185

Анонимен

преди 1 година

До 182:Не е НАТО,а някакви откачени ползват НАТО за марионетки чрез Туитър,Мета и т.н. социални платформи,за да се сригне до ТСВ и да ни набутат в клетки като ни сложат изкуствен интелект за контрол.После всичко на планетата ще е в ръцете на шепа хора,а оцелелите ще са им роби.Уж беше да се намали свръхнаселението заради глобалното затопляне,но не е вярно.След изригването не вукланите ще е по-скоро глобална зима.

184

Анонимен

преди 1 година

Да перефразирам една поговорка - Който го е страх от НАТО-вско оръжие , да не ходи в Украйна! Представители на НАТО ясно казаха че Русия има план за нападение, и че ако го направят ще помогнат на Украйна с оръжие но не и с войски на терен. Русия заяви ,че който мисли че те ще нападнат е луд и параноик . Сега вие си преценете кой лъже и кой не . Това че Русия вярваше че има някаква извънземна и неуязвима армия си е техен проблем , всички бяха наясно че НАТО праща оръжие в Украйна.

183

Анонимен

преди 1 година

За Русия Нато винаги е водел война с тях винаги е бил техен враг нищо ново за руската пропаганда Русия всеки ден воюва с всички държави защото те са техни врагове Който не е руснак и не слуша Кремъл е враг на Русия това е истерично имперско шизофренично състояние на Кремъл да управляват територията си със страх и подчинение

182

Kostas Linke

преди 1 година

ДАНО РАУЛ КАСТРО ВЪРНЕ РУСКИТЕ БАЛИСТИЧНИ РАКЕТИ ОБРАТНО В КУБА, ЗА ДА ИМА БАЛАНС..ЗАЩЩО НАВРЕМЕТО ХРУСЧОВ ДАДЕ УРОК НА САЩ, И ВКАРА Р-19 (СС-20) В КУБА, И ОНЕЗИ *** ИЗПИЩЯХА НА УМРЯЛО И ПОЧНАХА ДА СЕ МОЛЯТ НА СССР ??...НЕКА ДНЕС РОССИЯ И ПУТИН ДА ВКАРАТ 10 САРМАТА В КУБА....ПОСЛЕ ВТОРА СТЪПКА---СЪЗДАВАНЕ НА ДЪЛБОК И ВСЕОБХВАТЕН ВОЕННО-ПОЛЛИТИЧЕСКИ СОЮЗ И ДОГОВОР С БРАТСКО МЕКСИКО..СЪС РУСКИ ВОЕННО-КОСМИЧЕСКИ БАЗИ И ВОЕННА ТЕХНИКА В МЕКСИКО, НА САМАТА ГРАНИЦА ДО ЕЛ ПАСО --СЪС США .

181

Анонимен

преди 1 година

До: "питам НАТО".Защо си избягал от психодиспансера,питам аз. 😆

180

Анонимен

преди 1 година

Серьожа, нормално е да си нервен, нищо добро не чака нито русия, нито тебе в личен план.

179

Анонимен

преди 1 година

Лавров се е загрижил за Украйна и гражданите й!!! Това е ново.

178

До 192

преди 1 година

Така се изтеглят то близо 30 милиона рускоговорящи американци хо хо. Само да им намекнеш за връщане в мадараша, сами ще изкормят пудинг с голи ръце.

177

Ми

преди 1 година

Рускиат Фашизъм = Германския Фашизъм! Да би мирно седяло - не би Нато видяло! Гледайте си държавата и Не нападайте съседите си руски фашисти!

176

Анонимен

преди 1 година

Единствените, които водят война срещу Русия са кремълската хунта.

175

О хо хо

преди 1 година

Русия ще нападне Сащ, когато изтеглят ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ СИ ОТ ТАМ!

174

Анонимен

преди 1 година

Раша стана на каша пиян казачок Лавров болезнено цвили но Русия сама си избра съдбата типично за руската пропаганда не сме ние някой друг е виновен за тяхната варварска война

173

Пффф тоя па

преди 1 година

Тия руснаците още не разбират, че са изгубили войната от ден първи

172

Анонимен

преди 1 година

А бе какъв Празник имаше днеска на 1 декември, че не се сещам маи Лавров празнува

171

Анонимен

преди 1 година

До 184....Легни поспи Изпий си хапчетата преди лягане Ако това не помогне обърни се към Путин.Той ще те прати при руския Патриарх и от там на фронта.А на фронта ще отрезнееш.

170

До питам НАТО

преди 1 година

Защо не си пиеш хапчетата, питам аз?

169

питам НАТО

преди 1 година

Защо НАТО иска да превърне нашата планета в радиоактивна марсианска пустиня?

168

Анонимен

преди 1 година

До 173,174,176...Спри да гледаш руска телевизия ти казвам.В мозъка ти настъпват необратими процеси.Тогава само Лавров може да ти помогне Като те прати на фронта на първа линия...мухахахахахаха