50

Анонимен

преди 1 година

В никакъв случай не бива да я арестуват, докато не докара бсп до 3.83% !

49

46

преди 1 година

така ли бе, герберастка подлого и лакей на банкянската мутра от престъпния свят, така ли?! Прокуратурата на зависимата от мафията и СИК Бръсната Кратуна с Каскета защо не се занимава с чекмеджето, с откраднатите милиарди от сикаджийския престъпник от Банкя, с къщата в Барселона, купена за любовницата на сикаджията и незаконното му дете, а се бърка в проблемите на политическите партии, за което няма никакво право?!

48

пфффф

преди 1 година

Еми да вървят да и слагат белезниците и да я отвеждат тая принудително.Щом така иска така да бъде.Не си ли види оа...ия г...з тая тръгнала чалъми да прай.

47

ПроСоТо

преди 1 година

до анонимен:..-И каква връзка има закриването на "спецсъда" с тоя случай?..Изобщо помисляте ли поне за малко какво ще напишете?

46

гостенка

преди 1 година

Супер нагла жена! Това е председателя на БСП с най-много искана оставка официално и най-много отказвана официално! Пълна пародия ми е таз партия..., искат да махнат Нинова, но не могат защото тя не иска..., нещо такова се получава. Тази жена взе да заприличва на Путин...

45

Ето

преди 1 година

Това са българските политици. Всички са се поставили над закона и се мислят за недосегаеми. При връчена призовка отказва разпит. И после за законност ще ми говори. Прокуратурата да бъде принципна - глоба и принудително довеждане и така всеки път. И да й сложат пранги на краката. Така да я отведат, като затворниците.

44

Симеонов

преди 1 година

Оп-паааа! Още една ,която е над законите ?! Н е ни стигат Киро и Кокорчо , ами и тая ?!Е , какво става - законите са само за ... простосмъртните а тия могат да си плещят каквото и колкото искат , при това ... безнаказано ?! Това ли ти е примерът за обществото *** , за народа, в който толкова много си се " Влюбила " ?!Отдавна трябваше да си на принудител но посещение в сливенския...

43

ПроСоТо

преди 1 година

може да е всякаква Нинова,но тука е права!..Прекалява мутренската бухалка!..

42

Анонимен

преди 1 година

Ами да не бяхте закривали спецсъдилищата,направихте го на инат,а честито сега!!!!

41

Анонимен

преди 1 година

Един от малкото нормални български политици. Естествено, понеже има силна про руска позиция се наливат мощно пари да се очерня. Както се вижда и активацията на много безработни ***.

40

Мен

преди 1 година

Арест за гражданско неподчинение! Тези долни мекотели искат да унищожат институциите

39

Анонимен

преди 1 година

Единственото им спасение е от БСП да се преименуват на БКП . Не че някой разумен човек ще им повярва

38

хаха

преди 1 година

На всички некадърници все Борисов им е виновен.Тва *** тва оня лилипут гнома и Ристьо Кокорчо Киропростото и цяла орда неарделталци които на Борисов може само да му мият краката и да ият водата

37

Анонимен

преди 1 година

До Гошо...*** - Спри да ... пише тка, гандо ... с многоточие, че ... звучиш като някой дето пише бавно.

36

Оф

преди 1 година

Тази жена ще спре ли да намесва Борисов и ГЕРБ във всяко нещо, което се случва около нея? Каква е тази фиксация - ляга и става с Борисов. А съм сигурна, че на него ни най-малко му пука за Корнела.

35

Анонимен

преди 1 година

Смешна ,жалка постановка ....

34

бай Стамат

преди 1 година

ха, всички започват да вият против Гешев когато яйцето опре до ***. Резидентинът беше същия. Като мине никой не може да направи съдебна реформа, щото така пишело в конституцията на БКП.

33

Анонимен

преди 1 година

Тая сега да не очаква че хората ще идат на протест да я защитат... хахах

32

Анонимен

преди 1 година

"свой ръце".?? Ашколсун на журналиста.

31

Зрител

преди 1 година

Корни се мисли за *** Перон...