87

КП НМНИ 2022.

преди 1 година

Комунистът си е комунист.КГБ си е КГБ.Няма да се предадат, а ще продължават да убиват невинни в Украйна.

86

Анонимен

преди 1 година

НАТО се бъгнаха. Предимно от мъка, че вече не им се играе по свирката и не всеки като Киртака сваля *** още щом му свирнат. Големите държави само сипреместват атрибутите и им е през тоя отатък какво бръщолевят от НАТО.

85

11

преди 1 година

Кво смята НАТО не е важно. Китайската армия може да се придвижва на малки мобилни групи от по 3 милиона души. НАТО не може да извади такъв ресурс.

84

Анонимен

преди 1 година

До Боби Казах ти вече, не си интересувам от лаишкото ти (в най-добрия случай) мнение за западните ценности. Интеересува ме това, в което би трябвало да си специалист - собствените ценности на руския нацизъм. Слушам те, изброй ценностите на "руския мир". Там би трябвало да си експерт.

83

читалище заря

преди 1 година

да преброиме източниците по абзаци на тая меродавна телеграф/бта правдива информация, поднесена ни от анка

82

Бай Дрън

преди 1 година

Русия била заплаха за демократичните общества? Я пак! Може би имахте предвид, заплаха за световната мафиотска клика?

81

чичко милиционер

преди 1 година

До Боби днеска режисюра май го е напекло слънчице, или е предобрил с паркизана от сабале... никво творчество

80

Анонимен

преди 1 година

До Боби Нещо да не би да имаш проблем с изборяването на руските "ценности", та не можеш да ги посочиш, та циклиш на обичайните опорки?

79

IQ 3.14

преди 1 година

оо коментари с пълна сила, и елитната кавалерия громи монархофашисти и укронацита. песен за сърцето на провинциалния циментов каскетизъм. #chitalishte #zakrivai

78

Анонимен

преди 1 година

Нещо много взе да става заплахата.Няма как да изтриеш малко повече от половината сват някак си.

77

Анонимен

преди 1 година

До Боби Не съм заинтересуван от напъните ти да измислиш нещо с което да си "обясниш" западните ценности. Попитах те какви са ценностите на тези, които защитаваш. Изброй ги, както аз изборих.

76

Богаташ

преди 1 година

Светът смята, че НАТО/ колективният запад е заплаха. Западът изпада в изолация. Лапачката от колониалния период почти свърши. Енергия няма достатъчно за разглезените джендърчета. Изпята песен е западът, но умно-красивитетът у нас не вижда пред носа си и вее натовски знаменца по-възторжено и от хората по септемврийските манифестации едно време. Спасението за запада до 20 години е значим научен пробив като овладяване на студения ядрен синтез или пълномащабна Трета световна война.

75

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 80 "а когато другите хора прииждат в европа ги наричаш скакалци." Русофилите наричате прииждащите в Европа с подобни имена и водите целенасочена кампания за унижението и противопоставянето им. Примерите за това са ХИЛЯДИ.

74

до 53

преди 1 година

Вирус пуснат от Нортън!

73

Боб

преди 1 година

Разширяването на Нато в бившите съветски държави директно отговорно за войните в Грузия и Украйна. Да не говорим, че параграф 5 за защита е използван досега само за да привлекат и други съзници в нелегалната война в Афганистан..

72

Анонимен

преди 1 година

хихи не щаатник. Когато западноевропейските нашествия по свет да крадат рвсурси и да трепят хора го наричаш велики географски открития, а когато другите хора прииждат в европа ги наричаш скакалци.

71

Анонимен

преди 1 година

До Боби Попитах те какви са ценностите на ВАС, тези които сте на амбразурата. Нещо не виждам отговора ти. Изброй ги, както аз изброих тези на Запада. Давай. Знаеш какво означава, ако не отговориш, нали?

70

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 73 "напротив на 53г съм" И като си на 53 години що се правиш, че не знаеш, че по време на Студената война света беше разделен на две и не е имало "хегемон"? Що "мразиш" НАТО за въображаеми щети, които са ти причинили, а не мразиш руснаците, че са те заробили вече над 140 години, и не мразиш Китай, че мачка всичко по пътя си, включително със силови методи. Нещо много интересни "убеждения" имаш като за 53 годишен. Що така?

69

Анонимен

преди 1 година

Основния принцип на краварника е или слушкаш и изпълняваш, или ще има "демократична" пролет.

68

Анонимен

преди 1 година

на калпавата ракета, космса и пречи. Шепа меки китки, са тръгнали да се правят на "войници", като дори не са играли CS на компютър. Много ми е любопитно да обявят Китай за "терористична" държава и да се оптиат да и "посеят" демокрация. Тогава, наистина м/у Канада и Мексико ше има връзка Атлантик - Тихи Океан, но може да носи китайско име.