48

Пак по опорката?

преди 2 години

До Пак по опората? Добре е че си даваш сметка, че си мизерен анонимник. Нещо по темата да напишеш? Можеш ли? Затова се иска малко повече от писането на нецензурни п'ростотии.

47

Анонимен

преди 2 години

Да влизат САЩ и да се приключва с тази операция какво се бавят . Ще пращат оръжие, па ще обучават хора да боравят с него , дрън дрън , пляс., пляс. ох ох ох ох ох ох ох ох

46

Анонимен

преди 2 години

Да влизат САЩ и да се приключва с тази операция какво се бавят . Ще пращат оръжие, па ще обучават хора да боравят с него , дрън дрън .

45

Славажна Русия

преди 2 години

Мариупол е вече руско пристанище, а Азовско море - вътрешно руско море.Дупето ми пък е турско сметище.

44

Хирургическа останка

преди 2 години

Хич да не видят море.

43

Плохая собака

преди 2 години

Измислени държавици като Украйна са гнойни циреи върху глобуса. Циреят трябва да бъда счукан, премахнат, изличен, за да не загрозява.

42

Анонимен

преди 2 години

Украинците са много тъппи. Да пратят мирен договор с условията си на Путин и да преговарят и да твърдят, че Путин не иска преговори и саботира мирните преговори.

41

Славажна Русия

преди 2 години

Мариупол е вече руско пристанище, а Азовско море - вътрешно руско море.

40

Пак по опората?

преди 2 години

До Малко за политика-имитаторът: Такива като теб превръщат всеки дискусионен форум в порнография. Дотам ти е нивото. Смятай колко си зле, щом имитираш мизерни анонимници като мен в тоя западнал форум

39

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Малко за политика --- Украинците поставят много точни искания и много точно отбраняват страната си, докато следващият месец ще започнат контранастъпленията, когато вси искандери, воеводи, балони, мини и джуджета ще бъдат издухани от пределите на страната, която беше вероломно нападната от *** нацисти. Може и някоя заблудена ракета да удари я Мацква, я Свети Ленинград, за да свети маслото на пияните бля-долики.

38

Пак по опорката?

преди 2 години

До Малко за политика-имитаторът: Такива като теб превръщат всеки дискусионен форум в порнография. Дотам ти е нивото.

37

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До До 2015 Нема да се притеснявате за фамилното име Иванов-а-и, защото и на наш Гошо Иванов - космонавтина фамилията по рождение беше Какалов, но му турнаха нова, щото па руский "какал" означава нещо доста ароматно.

36

Илиян Пабирока

преди 2 години

Слава России!

35

Малко за политика

преди 2 години

Украинците поставят неизпълними искания за да преговарят. Как може да се иска Русия да се изтегли от Донбас и Луганск за да започнат преговори? Това е все едно в СанСтефано султанътда беше поискал руската армия да се изтегли зад Дунава за да подпишат примирие за прекратяване на войната. Ако преговарят сега, ще загубят само Донбас и Луганск (вече и без това загубени). След месец ще загубят Харков, а след месец-два може да загубят и Одеса, както аз загубих девствеността си отзад.

34

Малко за политика

преди 2 години

Украинците поставят неизпълними искания за да преговарят. Как може да се иска Русия да се изтегли от Донбас и Луганск за да започнат преговори? Това е все едно в СанСтефано султанътда беше поискал руската армия да се изтегли зад Дунава за да подпишат примирие за прекратяване на войната. Ако преговарят сега, ще загубят само Донбас и Луганск (вече и без това загубени). След месец ще загубят Харков, а след месец-два може да загубят и Одеса.

33

Анонимен

преди 2 години

Малко им е боя.Да ги трепат и от името на избитите бесарабски българи.Украйна да няма най-добре.

32

Анонимен

преди 2 години

До 31:Защо?Заради киевския режим,а ако избягат ще се повтори 2015-та и не смеят.

31

Москва потъна

преди 2 години

Бай Путлеpa трябва да се изтегли изцяло от Украйна включително и от Крим и тогава ще има мир ако не ще яде кютеци. Хасане, не там, не тааааааааааааамммммм - ам - ам - ам...

30

Българин

преди 2 години

До 27. Не подкрепяме точно тях. Мисля, че бях ясен. А и ако си достатъчно умен и прозорлив, ще разбереш, че подкрепяме и себе си.

29

Москва потъна

преди 2 години

Бай Путлеpa трябва да се изтегли изцяло от Украйна включително и от Крим и тогава ще има мир ако не ще яде кютеци.