125

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 146. Е колко па да е скъпо 2 евро за бензин. Нали ги плащаме на Лукойл кво ти пука.

124

Анонимен

преди 2 години

Абе важното е че ние скоро ще джиткаме автомобилите си с цени на горивата над две евро,и ще си плащаме Левче за киловат ел-енергия,а пък вие тролци оплаквайте колко скъпо се живеело в Русия!

123

ПРОГРЕС

преди 2 години

СКОРО ЩЕ МИНАТ И НА ТЕЛЕФОНИ С НАБИРАНЕ НА ШАЙБА ИЛИ ОНИЯ С МАНИВЕЛАТА!

122

Анонимен

преди 2 години

Скоро и черно-белите телевизори ще върнат

121

Анонимен

преди 2 години

Дай направо Мобифоните с дългата антена да върнат

120

111

преди 2 години

Всъщност цените на селскостопанската продукция н Русия винаги са били високи спрямо стандарта на живот. Това се дължи на не ефективното производство. За пример 2021 в България добив на жито от декар е около 590кг - същата година в Русия добив от декар е около 250 кг.

119

Анонимен

преди 2 години

До profetey "с копчета и ако не греша все още има хора които ги предпочитат, защото са сравнително прости за ползване." Какво им е "простото", като е СЪЩОТО? Направо ще ме скъсате от смях.

118

Абе

преди 2 години

До До-Абе УСпокой се, от това, че се хвърляш на амбразурата цените на руснаците няма да им станат по-ниски. Ами да видят какво ще правят, че масово остават без работа. Всичко затваря. Тия с акъл се изнесоха. За тази година емиграцията ще удари 2 милиона. :)

117

profetey

преди 2 години

Както често се случва със статиите в българските медии - неправилно заглавие. Телефоните без копчета (touchscreen) навлязоха масово около 2010 година. Преди това бяха телефони с копчета и ако не греша все още има хора които ги предпочитат, защото са сравнително прости за ползване. Но също като се замисля послените години има застой на хардуера на телефоните, така че намаляването на броя на продажби не е нещо учудващо.

116

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 132 "Браво , а хората си мислят, че няма машина на времето. Русия се върна в миналия век и явно дълго ще стой там" .Жестоко ги надценяваш, Русия е в 18ти век.

115

.

преди 2 години

Александър Сурков, ръководител на аналитичния център на GS Group, уточни, че телефоните с бутони имат своите клиенти поради своята простота, надеждност, ниска цена и дълъг живот на батерията. - и аз ги харесвам по същата причина!

114

Анонимен

преди 2 години

До До120/131 Той сигурно също може, но аз вече го направих. Не съм чувал в София ягодите да са по 35 лева килото. Цените на повече то хранителни стоки в Русия се удвоиха и продължават нагоре. :)

113

Анонимен

преди 2 години

Браво , а хората си мислят, че няма машина на времето. Русия се върна в миналия век и явно дълго ще стой там.

112

До120

преди 2 години

Смотльооо, можеш да погледнеш цените в Метро Русия,и да посочиш кои хранителни продукти са по скъпи от нашите!

111

Абе

преди 2 години

До 111/120 "До Абе. Що се хабиш да говориш на русофил с факти." Щото ми прави кеф да им навирам реалността в лицата. :))) Знам, че много им пречи реалността. :)))

110

Анонимен

преди 2 години

Бих си купил нов Москвич 403, дано не са му изхвърлили калъпа. Още го помня когато го бяха изложили в ЦУМ през 1959 година, изтекаха ми очите тогава

109

Анонимен

преди 2 години

До do 109/121 "това с енергетиката беше доскоро," Е, нали бяхме колония, как така "доскоро" сме били руска губерния? Впрочем, нито горивото за АЕЦа вземаме отдругаде, нито Нефтохима спира да краде от България, а така като гледам руските другаре в Парламента как дават зор да се договаряме с Газпром, май хич не сме преставали да бъдем губерния, и не е "доскоро" ами си е "още".

108

Анонимен

преди 2 години

Хубав ей, номер 1 в Русия, стига с тези гнили апъли.

107

Анонимен

преди 2 години

Еврото падна под 60 рубли.

106

Анонимен

преди 2 години

Дойче Зеля, враг на Тутраканската селищна система.