408

Анонимен

преди 2 години

Трябва да имаш гръбнак, за да се противопоставиш на мнозинството. Снишаване е когато се съгласяваш на нещо против волята си.

407

Анонимен

преди 2 години

До СРАМУВАЙ СЕ НАРОДЕ!Къде бяхте ти и "цивилизования" свят през изминалите 8 години, когато украинската армия избиваше деца и цивилни ?

406

Анонимен

преди 2 години

Чета проучването и виждам, че са питали хората дали желаят да пазим неутралитет. Никъде не виждам да питат за снишаване, ***!

405

Анонимен

преди 2 години

Няма нужда от снишаване. Просто не се бъркаме там, където не ни е работа.

404

СРАМУВАЙ СЕ НАРОДЕ!

преди 2 години

Когато 2/3 от българите обявяват, че са за неутралитет при убийство на децата в Украйна, това говори за духовното ниво на българската нация. Никак не е случайно, че вярващите християни у нас са 0,1% от цялото население, а това е духовната пустота, до която е доведен този народ от комунистите-антихристи.

403

НАРОДНИ ВЪСТАНИЦИ

преди 2 години

СНИШЕНИ И ХВАНАЛИ СЕ ЗА ПАЛЦИТЕ И БЕЗ ***? НО СМЕЛО ХВЪРЛЯЩИ ЯЙЦА.

402

Анонимен

преди 2 години

Наистина не знам от каква форма на дебилизъм или шизофрения трябва да страда човек, че да приема тази промивка на мозъците, която настоява, че Русия едва ли не трябва да ръкопляска за всяка нова американска военна база, която се изгражда на границите й ???... !Малко ли са историческите уроци, които ни дават ясен отговор, какво следва от подобен безумен военен шантаж срещу такава военна супер сила, каквото е Русия ?!Ако уроците са ни били малко, няма какво друго да очакваме, освен нови уроци ..

401

Анонимен

преди 2 години

На страната на Русия в конфликта с Украйна са 23,6% от българите. 32,4 на сто заемат страната на Украйна, а 40,7% не са на нито една от двете. ЕТО ЧЕРНО НА БЯЛО 23% РУСКИ ЕНИЧАРИ!!!!!

400

Анонимен

преди 2 години

Понеже българинът е свикнал винаги да се снишава затова винаги го *** и е бил седем века под робство.

399

Анонимен

преди 2 години

В Андора и на пропаганда ще вържат.Така че всички украинци там да ходят.

398

Анонимен

преди 2 години

Украинците пишат Русия с малка буква.Прието е в българския език съществителните собствени да се пишат с главна.Това те издава,че си чужденец,който иска акъл да ни дава.Давай съвети на Зеленски да спира войната,че той я продължава заради газа в Донбас,а хората там искат да живеят.

397

Анонимен

преди 2 години

"Да се снишим" означава промиване на мозъка от страна на медиите.Глупавите може и да се вържат.Както и по-долу са писали хората Украйна не е член на НАТО и ЕС и е нормално да не искаме да ни вкарват във война.НАТО може и да ни изгони ако действаме на своя глава.Те казаха няколко пъти,че НАТО няма да участва срещу Русия.Ние помагаме с каквото можем и не е като да не сме помогнали.Украйна не ни иска вече оръжия.Иска от САЩ по-модерни.

396

ПроСоТо

преди 2 години

ама какво значи "ДА СЕ СНИШИМ" ?!?!?!...Снишава се лице,което е ВИНОВНО за нещо и гледа да му се размине !!!...Ние няма как да се "снишим",просто не трябва да вземаме страна в ЧУЖД конфликт!!!!

395

Капитан Петко

преди 2 години

За това сме на това дередже понеже 2/3 все се снишават...

394

Анонимен

преди 2 години

До Тест - такъв неутралитет пази Турция ,че всеки втори репортаж от бойните действия е от камерите на Байрактарите , ако искаш запиши си от сега да провериш след края на войната колко турски строителни фирми ще участват във възстановяването на Украйна в знак на благодарност

393

Анонимен

преди 2 години

20/80 е съотношение което важи в много области :20% от хората притежават 80% от богатството,20% от работниците вършат 80% от работата (всеки има по няколко колеги от тези 80% нали) и тук едни 20% се опитват да влачат страната към по нормално бъдеще(другите тъгуват за времето когате те лъжат че работят а другите ги лъжат че им плащат)

392

Тест

преди 2 години

Нима Турция, членка на Нато, се е снишила... Напротив! Запази неутралитет и единствена действа в посока преговори, а не търговия с оръжие, замаскирано като помощ.

391

AZ

преди 2 години

Обяснимо, като се има предвид интелектуалното ниво на 7/8 от населението.

390

Анонимен

преди 2 години

До DO 471 - а ти как си представяш НАТО да не правим нищо,но ако ни нападнат да дойдат да ни спасят ???? Точно страните от НАТО са решили да помагат на Украйна - кой с каквото може ,някои с оръжие ,други с одеала (поне официално).

389

Анонимен

преди 2 години

Няма съмнение, 90% от населението живее без да си използва мозъка.