32

Б@си

преди 2 години

До Анонимен 23 - а това като цяло се казва "братска славянска любов" по Руски. Гарантирано от Путин. Бас, че ако направят руснаците това, ти ще се изпразниш от кеф! За първи път от години увехналия от тъжното русофилско битие кубур ще задейства. Ех, еротичните блянове на русофила, какво знаем ние за това?

31

Реалист

преди 2 години

Хе-хе, а бе тези ватенки нямат равни в лъжите и манипулациите. Кви 2000 танка, че те украинците не са имали толкова изобщо. А що не каже колко руска техника е унищожена, а?

30

Анонимен

преди 2 години

Преди войната укрите имаха 2500 танка ,значи им остават 500 освен ако немат подарени от вън . Но дори и така да е, най много до 10 дена ще останат без нито един . Самол,ети немат хеликоптери малко останали, танковете са на привършване немат и гориво скоро укрите ще се предават масово и Зеленобоба подписва безусловната капитулация .

29

Българин

преди 2 години

Напред с братска Русия!

28

САЩ

преди 2 години

До Анонимен Това винаги е била тактиката на американските военни кампании. Опасявам се онези в Кремъл хептен да не изтрещят и да започнат да подхождат по аналогичен начин. За съжаление обаче, този сценарий започва да става все по вероятен, с оглед на това,че Европа и Щатите им обявиха война и то не война на руският елит, а война на Русия.... надявам се да не съм лош пророк :(

27

Анонимен

преди 2 години

Преди войната Украйна е имала малко повече от 3 хил танка, предимно Т64ТБ и Т72. Останали са й около 1/3 от тях, но проблемът е, че вече нямат достатъчно кадрови военни - карат ги предимно запасняци. И с артилерията и с ПВО на Украйна е подобно положението. Но въпреки всичко ВСУ все още са достатъчно боеспособни и превъзхождат руснаците почти 2 пъти. Отстъпват само във ВВС, ВМС и ракетни войски. След като падне Мариопул екшънът ще се премести в Донбас!

26

сателитни снимки

преди 2 години

Къде са 60 км. набези на руски танкове в Украйне всичко Z е за скрап Снимал съм лично от сателитите и още съм там

25

аз

преди 2 години

До кремълски пинокио - сигурно вярваш и на видеата с живите муртви от Буча?Вчера и на ме ми попадна една снимка на унищожен танк на няколко метра от жилищна сграда. Танка приличаше на купчина скрап минал през шредер, в съшото време стъклата на сградата бяха здрави.

24

Б@си

преди 2 години

До Анонимен 4 - Конашенков само от скромност ги дава тея "данни"! Всъщност са унищожили над 8 500 украински танка. Както и над 5 000 украински самолета. Затова, след тая "грандиозна победа" си биха шута и избегаха със 100 от Киев. Пак от "скромност". Но както ти казваш, щом руснак го казва - трябва да е "истина", нали? Те понеже никога "не лъжат". Помним Кремълското джудже как мазно се подсмихваше и се "шегуваше" кога щяла да е датата на нападението няколко дни преди да удави Украйна в кръв.

23

Анонимен

преди 2 години

Още един ден демилитаризация и денацификация премина успешно. Публиката люпи семки и прави залози ще превземе ли или не някакъв си град.Филми има за всички, и всеки ще намери своя финал.На това не се ли казваше: кучетата лаят, кервана си върви.. а с всеки ден все по демилитаризирана и денацифицирани територията на бившата Украйна.

22

Анонимен

преди 2 години

Руснаците станаха за смях. На пропаганда са много силни ама видяхме че военната им техника е на нивото на москвич алеко

21

сателитни снимки

преди 2 години

Къде са 60 км. набези на руски танкове в Украйне всичко Z е за скрап

20

Анонимен

преди 2 години

Загубите на руснаците са такива защото не искат да водят тотална война.Оставиха прекалено много укрития където ония смешници могат да се крият и после да се обявяват за големи бойци.Един американски полковник пенсиониран беше написал анализ "Първо се обработва със малки тактически бойни глави или големи термобарични,след това се дезинфекцира с газ ,след това с *** и едва тогава се пускат танкове."Изглежда жезстоко но е ефективно с цен миниминизиране на личните загуби.

19

Анонимен

преди 2 години

За всеки унищижен танк 10 руснака са умрели. Точно в духа на руската армия :)

18

Гост

преди 2 години

Руската армия, най жалката армия на света Българската армия най-силната на света

17

R

преди 2 години

До кремълски пинокио Няма как да ги видиш там, но ако отвориш телеграм ще намериш всичко, което търсиш, от раздробена украинска техника, до безброй трупове на укрински войници.... Ако смяташ, че украинците нямат загуби и то значителни, значи живееш в паралелен свят.... Защо според теб, реват като луди *** ежедневно за танкове, защото имат много?! Украйна реално остана без почти никаква бронирана техника

16

Анонимен

преди 2 години

Героите от Копейкино са ги унищожили... Мавзолей молодцу Капейкину немедленно!

15

Анонимен

преди 2 години

Затова ли бягат руснаците, защото не ускат повече танкове да унищожават :)

14

Гост

преди 2 години

Аве те на минус са го оставили. Преди специалната операция имаха по малко бройки отколкото са унищожени.

13

Марфа

преди 2 години

Още само месец-два - и великата, най-могучая и безаналогова армия може би ще успее да превземе Новомихайловка...Село с 1500 жители. Вече даже са успели да го обградят, по техни думи!!!