179

Анонимен

преди 2 години

Тотална окупация, ще приемаме ли по един европеец във всеки дом?

178

Анонимен

преди 2 години

Оставка атлантици и натовци

177

БайХ

преди 2 години

Интересно какви правомощия ще имат тези

176

А бе хора мислете...

преди 2 години

Лено, Кирчо личното ви мнение е за личния ви живот и среда. Никой не ви е избрал и интервюира за да си кажете личното мнение! Кос коджам сте политици, уж и се търси политическо отговорно държание и говорене! България не е детска градина за ментални случаи и демонстрации на липси от логично, смислово мислене, говор и поведение.

175

пияница мистик

преди 2 години

Киро Ментето каза, че при него ще се намали държавния апарат :))) Сега ще плаща на Европрокуратурата, която ще има у нас администрация, разследващи полицаи и следователи :))) Нали се сещате, че те няма да получават като вас, *** мили по 1000 лева заплата на месец, а всичко ще е в ойро ама по десетки хиляди :))) Или както сам каза Ментето: "При мен корупцията е нулева" :))) Ахахахахахахахахахахахахахахахаха....е как да не се смее човек, а кажете ми :)))

174

Защо Борисов ви е

преди 2 години

ПРОБЛЕМА?До 190 до Надя Абе ти за толкова прости ли ги смяташ хората от ГЕРП и техните симпатизанти,че не разбираме напъните ви - да разбиете партията на Борисов.Я стига бе ,я се разкарай, я си направете партия от кадърни хора както Борисов направи.Ще направите на куково лято.Сега нали си имате партии ,я погледнете какви са- умни, красиви, честни почтени,Ристьо, Надка, Учиндолците,Тошко шеф на културата, Атанасов цяло генералче,Кире лъжеца,Лена лъжкинята,Радев.Куп мераклии и ви управляват

173

Мрачен Облак

преди 2 години

Мрачен облак е това за крадците от ГЕРБ. Ама да са мислили, когато са крали.

172

Нема лустрация

преди 2 години

Сега преди избори трябва да проверяваме не само дали са били в БКП, ами дали са били в ГЕРБ, ДПС и БСП - също. Най-вече ГЕРБ - голяма червена лампа.

171

Конгрес на ГЕРБ

преди 2 години

Те БКП изгониха бай Тодар по време на комунизАм, ГЕРБ ли няма да могат да си изгонят Толупа? Ще му бият шута с 200, само да го затворят за още 72 часа и е чао.

170

до Надя

преди 2 години

ГЕРБ трябва да свика нов извънреден конгрес и да изрита Тиквата като лидер, защото той посрами всички вас. Направи ви за смях и посмешище. Съседите му в Банкя фойерверки пускаха, мобилните оператори прегряха от поздравления, фейсбук блокира от постове. Махнете Бойко и го експулсирайте в Банкя, ако сте сериозна партия. Но не сте. Вие сте банда проcти ора, без никакви умения или възможности.... партията на некъдърниците, махнете си вожда ей

169

Потъва кораба

преди 2 години

Най-умните вече го напускат. А най-най-умните, като Емил Димитров вече са на пангара и предлагат услугите си на новата власт, която ще изкара цял мандат.

168

ПП

преди 2 години

Партията на Прогреса ни държи доста по-стабилни от Тиквата. Сега ако беше Борисов, цената на бензина щеше да е 6 лева а олиото минимум 20 лв - нали с иван Пилето правят картел на зърното.

167

Валя

преди 2 години

До 183 Радвам се за тебе.,ама много се радвам,.. ***....ти.те трябва непрекъснато да се увеличавате.С ***...точния и наглост към прогрес.В момента страхотно прогресираме и този прогрес в никакъв случай не трябва да спира

166

да

преди 2 години

Хора от герб може да се върнат на власт, но трябва да минат поне 8 години и да махнете Баце от лидерската позиция. Защото Толупа повлича цялата ви партия надолу с него. А той е дърт вече, греши все повече и повече, вместо да си гледа пенсията и внуците, тръгнал да превзема държавата. Делюзионен луд човек.

165

Много зализан убавец

преди 2 години

Ако ще магаре да ми извадят - пак за него ще гласуваме, но никога за ГЕРБ.

164

Анонимен

преди 2 години

Много ясно, че ще гласуваме за ПП и ИТН. Винаги. Ако ПП изгърми сега - веднага вот за брат му ИТН. И то чак след 4 години, като изтече мандата на ПП.

163

Валя

преди 2 години

Значи умирам да съм П.р.о з ,ама много умирам и затова искам да ме управляват всичките тия измамници.Значи много обичам да ме лъжат, да ме правят на Й. Д.и о т.Начи леб и вода ,че ядем,стотинките,че броим но , че гласувам за ИТН,ДБ, ПП ,БСП. Много ме кефат,страхотни са.

162

Баце избега в Дубай.

преди 2 години

Очаквах днес да го пуснат на живо в Мета-та около 12:00, да изкаже мнението си за червените сатрапи, както обикновено. Е да ама го има и тоя момент, че Путин обяви Мета-та за терористична организация и може би Баце да си е изтрил вече профила. Нали са биз-бизе с Путин. Даже кученце му подари нашата прехвалена Боримечка.

161

ШОК!! БОНБА!!

преди 2 години

Най-голямата изненада при ареста на Буци, беше присъствието на 20-те СДС-аря на амбразурата, редом до 50-те гербаджия. Е да, ама със 70 човека протест не се прави. Дето вика Карадаяьъ - "Даа, даа.. амъъъ..."

160

Социолога Брънди

преди 2 години

ГЕРБ ИЗПРЕВАРВАТ Правиме Промяната с 60 на 30 процента. Проучването е направено сред 10 хиляди от най-верните гербаджии.