59

Анонимен

преди 2 години

Доказателствата са в обвиненията към божков :) Ако той е дължал 556 млн. на държавата, а НАП не му водеше задължения, значи горанов се е бил погрижил да не му се водят, а това не е направил за сините очи на божков :):):)

58

Анонимен

преди 2 години

Любимире,сериозни доказателства има и всички ги знаем,само прокуратурата се прави на ни чула,ни видяла.

57

Анонимен

преди 2 години

Журналистката от Канал 1, "Говори сега", която интервюира Спецов, почти се уреди за Дубай. Иначе, с другите гости е доста сериозна. Спецов й влияе развеселяващо. При това го пита за Божков, а Василев и протежето му Спецов са в близки отношения с черепа.

56

Историк

преди 2 години

България е имала Ботев, Левски , хъшове , опълченци - все безумно смели хора и патриоти ! А днес няма нито един патриот , който да спаси България от налазилите я торни канадски бръмбари ! Тези бръмбари усилено водят държавата към катастрофа , а народът си бърка в носа ! Срам !!!

55

Анонимен

преди 2 години

Спецов е укрили данъци, продавайки на бездомник задлъжнярата си фирма. А нашите журналистки, "такива журналистка да искате", разтапят се от кеф в студията, да си гукат с него и да се кикотят със Спецов, по темата ",зърното". Ха,ха,ха.

54

Ужас

преди 2 години

Кой граби се вижда ясно вьв цените преди и след бокоНещо строи ли се

53

Анонимен

преди 2 години

Герболозите, не сме забравили как постъпихте с Иванчева с бутафорния подкуп :), и с Иван Тодоров с бутафорните чатове :)

52

Анонимен

преди 2 години

Що за държавата сме ние, първо арест и след това търсене на доказателства. Вижте, само кой ни е шеф на НАП, и името му говори за него Спецов-спец по укриване на данъци. Продал е на клошар с криминално досие, фирмата си, след като е знаел официално, че дължи на държавата 1.5 млн?! Членка на ЕС и НАТО, а сме на много неясна , двузначна позиция, за разлика от редица европейски държави, които помагат с оръжие и муниции на Украйна.

51

Анонимен

преди 2 години

В момента който ковнат някой министър на Боко за злоупотреби с евро пари веднага ще изпържи Боко как е ГРЕБАЛ с кофата от еврофондовете и Баце заминава на заслужена ваканция в централния !!!Вие как си мислите, кинтите от Хемус са отишли при Арменски Поп ли?!ХА-ХА-ХА

50

Герб

преди 2 години

Дайте проучвания с колко води герб пред останалите партии каде са гальб сова

49

Анонимен

преди 2 години

Всички ЗНАЕМ че БорисУФ е ПРЕСТЪПНИК и трябва да бъде в ЗАТВОРА.Това че Каскета и Цацата го пазят толкова години е причината тоя *** да се разхожда още на свобода НО аз вярвам в Кака Лара!!!СКОРО !!!

48

Вьзмутен

преди 2 години

Има да го търсите баце - който вдигна дьржавата на крака след червените олигарси , за да дойдат пак на власт и да я сьсипят

47

Анонимен

преди 2 години

Дори и най-сериозните доказателства, които прокуратурата отказва да види, не могат да доведат до съдебно преследване за корупция. Дори да хванат Борисов на местопрестъплението хората на Гешев, ще се обърнат настрана и ще твърдят, че такова животно като жирафа няма. Имаше снимки от спалнята на Борисов с едни пари, на които произхода не беше изяснен и дори не си мръднаха малки пръст да установят коя е въпросната Мата Хари (според Борисов), направила снимките, макар че той каза, че знае коя е.

46

Бай Онзи

преди 2 години

Голямата грешка на Борисов беше, че не ги унищожи тези червени ***. Няма държава която да ги толерира. А Мадуровките си свършиха останалата работа

45

Анонимен

преди 2 години

Остава въпросът защо по доклада на АДФИ прикриватурата не е разследвала горанов :)

44

мак

преди 2 години

Докога ще ни занимавате с многострадалния т.луп? Той недосегаем ли е? Гледайте да не не ни въвлекат във война, оня американец не е пристигнал тук без повод. Това е важно, а не нараненото самочувствие на оня самовлюбен б..кл.ук гербав.

43

истина

преди 2 години

Мало умието на Рашков и Кирето с този злобен арест направиха Бойко жертва на провалената власт. Рейтинга на Борисов и ГЕРБ се качи, а на харвардските измамници пада. Рашков , Черепа видя че си слаба ракия.

42

Анонимен

преди 2 години

То и просто Киро и Бойко Рашков-Дамаджанков не са над закона.Да не забравят това.

41

анонимен

преди 2 години

Много хора повдигат въпроса за предварително дадените пари за самолети. Ако бяха по-любопитни щяха да прочетат условието на американското правителство, че при сключване на подобни междуправителствени сделки първата задължително се плаща 100% , за втора,трета по-облекчени условия. Та това е за непросветените. Иначе си плюйте, не ни пречите, защото не сте на ниво.

40

Анонимен

преди 2 години

Всички български медии лъжат, за това им се плаща да му пазят имиджа и да лъжат народа. Доказателства има, но прокурорът ги отхвърля защото е назначен с тази цел --да го прикрива.