42

Анонимен

преди 2 години

Това е дрън дрън, просто трябва да покаже тест с точен час, а не да плямпа. Но май не може, измисленият им ПР побесня, когато мисирките от Нова телевизия го питаха за точния час на теста. Тамс е окъкаха промяната, но няма да им е за първи път, те конституцията газят пък един менте тест...

41

Ямболски цървул

преди 2 години

И в коя денонощна лаборатория си прави теста бе плъхок? Я го покажи.

40

Анонимен

преди 2 години

Възраждане,ИТН и ГЕРБ са проекти на едни и същи създатели.Има тъмни сили в България ,които работят срещу България.Вие от Възраждане как може да вярвате на вашите избранници в парламента?Те обясняват колко са вредни ваксините,как никой не трябва да се ваксинира,а същевремено са ваксинирани.Обяснението им е ,че искат да предпазят възрастните родители.Като са вредни и са фалшиви ваксините ,защо се ваксинират?ИТН,ГЕРБ и Възраждане в затвора Ви е мястото.Анти-Българи сте.

39

Анонимен

преди 2 години

Днес дойде сметката за парното, с 60 лв по висока от миналия месец, изобщо не ме интересува тестовете на юпитата на промяната, виждам промени в сметките и цените, всички нагоре като ракети. А наш Киро си прави днес уикенд спа във Велинград в пет звезди хотел и ми вика сутринта няма страшно цените не са увеличени. Дали?!?

38

Анонимен

преди 2 години

МРЪСЕН ЛЪЖЕЦ КАТО ЦЯЛАТА ИМ ПАРТИЯ! ИЗГОНЕТЕ КИРИЛ ПЕТКОВ ОБРАТНО В ПОМИЙНАТА ЯМА КЪДЕТО СЕ Е ПРЪКНАЛ!

37

Анонимен

преди 2 години

Да пазарят Баце да му предава частни уроци. Много калпаво лъже.

36

хайнрих химлер

преди 2 години

Егати и държавата, щом такова ла*но е председател на НС...

35

ЧАПАЕВ

преди 2 години

УЖ СИ СЕ РАЗБОЛЯЛ ЗА ДА СЕ ИЗПОКРИЯТ МИШОЦИТЕ! МНОООГО ХИТРО. МАЙ ТИЯ СЕГАШНИТЕ СА ЗАВЪРШИЛИ ЕДНО И СЪЩО ПОМОЩНО УЧИЛИЩЕ. КАК САМО НИ ПРЕМЕТНАХА? ТЦ, ТЦ, ТЦ!

34

Анонимен

преди 2 години

Възраждане ,ИТН и ГЕРБ са коалиция,която иска да дестабилизира България.

33

Надя

преди 2 години

А ,министър на културата ,момче рестравирало читалището в селото на баба си .........

32

Анонимен

преди 2 години

Вие които не му вярвате сте малцинство.Ние,които му вярваме сме мнозинство.

31

Анонимен

преди 2 години

Като разбраха, че ще има антиваксърски протест, всичките тирани се натръшкаха и изпокриха, заедно с главния им тиран Зеления чорап. Зеления чорап даже още се крие в бункера, никакъв го няма. Усетил е, че ще стане, като Чаушеско.

30

Ангелов

преди 2 години

Личи си по физиономията как лъже. Да му сложат един детектор на лъжата, щом е толкова ербап.

29

Анонимен

преди 2 години

Стига ни занимавахте с тея суполивци и глупавите им проблемчета. Не ми пука с ковид ли, не е ли, кога се разболял и т.н. Нашата държава има доста по-големи проблеми, а се занимаваме с тоя мамин сополанко. Ай сиктир!

28

Анонимен

преди 2 години

Защо е необходимо да се обяснява на мушенници и мафиоти и фашисти и популисти готови на всичко да съсипят държавата.Докога ще държите на свобода Ангелов.Като го гледам в затвора много ще си го харесат и ще се редят на опашки за неговите ласки.

27

пенсионер 1

преди 2 години

Не лъжи млади момко!На лъжата краката са къси!

26

Нагъл бе

преди 2 години

А и каза, че викал лекар да му правят тестове в къщи, от къде на къде, да не е сакат

25

Ха ха

преди 2 години

Този индивид още ли се обяснява? Докога ще ни занимавате с неговия тест? Колкото повече говори, толкова повече не му вярваме!

24

Анонимен

преди 2 години

Как разбрахте че лъже? Споделете, та и аз да знам как става!

23

Анонимен

преди 2 години

Лъже, първо каза, че в неделя си правил бил отрицателен, после си правил в понеделник след съвета и бил положителен, е кой нормален си прави тест всеки ден, при положение, че каза че няма симптоми, просто си се тества