19

Анонимен

преди 2 години

"Безспорно най-оптимистичната прогноза е на милиардера и филантроп, съосновател на "Майкрософт" Бил Гейтс. Коронавирусът ще се превърне в обикновен сезонен грип до следващото лято, прогнозира Гейтс" / / / На мен в това изказване ми е надеждата! Дано чичко Бил да удържи на думата си

18

Фин

преди 2 години

Според мен никога няма да приключи и да видим дали ще позная.

17

Анонимен

преди 2 години

Испанският грип, който е бил по-смъртоносен преди век е продължил 23 месеца. Вероятно ковид ще затихне през 2022 г., но това ще зависи от поведението на всяко едно общество. Със сигурност България ще е една от последните страни, която ще се оттърве от заразата, защото ваксинацията куца, а поведението на повечето хора е извън разумното за извънредната ситуация. Нямало вирус, пръскали ги със самолети, ваксинираните щели да умрат до 2 - 3 години и тем подобни дивотии.

16

dakotabg

преди 2 години

Краят на всеки,ще дойде,когато му дойде времето!Само се моля,времето,на тези,дето измислиха короната,да дойде по скоро!А,на поддръжниците им също! На останалите,желая много време! И на мен!

15

Анонимен

преди 2 години

Краят е близо, вирусът отслабва и няма такава мощ, благодарение на ваксините. Разбира се, държави от третия свят, като Ботсвана и България са развъдник на нови щамове, но са твърде малко звънце от ваксинираното население на белите страни.

14

Анонимен

преди 2 години

Ще отшуми. В Казахстан вече почна да отшумява. Няма маски, няма ваксини, няма дистанция. Вече умират от друго, не от ковид. Хората са спокойни.

13

Анонимен

преди 2 години

"В момента вирусът е под преса. В цял свят се използват първите специфични антивирусни лекарства и има огромна преса от ваксини. Тази преса кара вируса да мутира така, че да може да оживее и тези мутации, които се появяват в шипчестия протеин, са да се трансферира по-лесно. Това е неговата генетична адаптация", каза проф. Аргирова." - това което от година-година и половина "Конспираторите" го разправяме, най-после дойде до официалния сценарий?

12

Анонимен

преди 2 години

"Вариантът Омикрон, въпреки че се разпространява по-бързо, предизвиква по-слаби инфекции и по-рядко убива своите гостоприемници. Това дава основание на експерти да прогнозират, че Омикрон бавно, но сигурно слага край на пандемията...скоро ще излязат ваксини второ и трето поколение" НО ЗА КАКВО????? НИщо не се връзва!!! Това е мясова лудост, сериозно! Вирусът отслабна, идат още и още ваксини за него??

11

Интернет Конспиратор

преди 2 години

"отшумяването ще продължи поне 2-3 години?", ако само още 2-3 години са ви подготвили, ще е изненада за мене! по мое мнение повече излизане от Пандемия няма, тази и да свърши веднага ще почне нова, с нови Бустери и повече никакво пътува със Самолете за Плебса!!

10

Анонимен

преди 2 години

Няма да приключи. Ние си купихме ваксини до 2024 г. да си имаме, да не вземат да поскъпнат. Ще ги хвърляме ли..

9

ако кажат

преди 2 години

ще дойде

8

Не!!!

преди 2 години

Поръчани са милиарди дози за 2023 г!Слушайте внимателно и четете между редовете!

7

Анонимен

преди 2 години

При такъв сладък бизнес с ваксините край няма да има бустер след бустер и след това отначало.

6

В.

преди 2 години

Е., съкращавай малко тези безкрайни увъртания.

5

Анонимен

преди 2 години

Когато хората задружно въстанат и се съберат пред парламента със сопите, всички щамове ще изчезнат моментално.

4

Вирусолог

преди 2 години

Пандемията може да приключи само с резолюция на ЕС. Ама има възможности да се пробута 4-ти бустер, едва ли ще стане тази година.

3

х

преди 2 години

А през 2023 сте ни приготвили ковид 23 нали?

2

Бил Гейтс

преди 2 години

Края на Ковид ще дойде най късно 2024,и то при условие че дори в дивашките България,Румъния постигна 70% ваксинация,много сте ербап но ще се кротнете скоро!!

1

ХПредполагащ

преди 2 години

Когато кажат господарите да спрат заразяването.