57

До No. 29

преди 2 години

Колега, лоботомия също помага! 2 дози + бустер публично!

56

Никога експеримент

преди 2 години

Права извоювани след ВСВ. Права ,извоювани на барикадите САЩ движение уоблита,право на труд, достойно заплащане, свободно движение, свобода на избор, медицински експерименти, Нюрнбергски процеси. Ковидни гета като Варшавското гето, Лов на вещици.Потресен съм. По-добре да си направя сеппуку. Никога няма да поставя експериментална течност в организма си. Ни ко га.

55

Анонимен

преди 2 години

Зеленият сертификат е 100% акт на дискриминация и върховна пpocтотия, защото с единствено се изнудват хората да се ваксинират с тези неефективни препарати...

54

хъмммм

преди 2 години

"Според него ваксинирането ще даде на всички равни права до обществени места." Това ми звучи, като нарушаване на правата на някои хора. Но корумпетата от конституционния съд явно не забелязват.

53

До 54

преди 2 години

Про.ст.ашки думи...от човек, който дори не е учил медицина. За твое сведение съм завършил тази наука и с две специалности. Ти си се ваксинирай! Жив и здрав! Никой не ти пречи! Но човечеството не може да се ваксинира на всеки 3 месеца, защото точно толкова трае ваксинационния имунитет, а и се задават нови мутанти.

52

Умния Еврей

преди 2 години

ТИ като си ВАКСИНИРАН, какво те е страх от МЕН - НЕВАКСИНИРАНИЯ?Нали си уж "ЗАЩИТЕН"???

51

Куха Лейка

преди 2 години

Ваксинираните се заразяват: тоест боледуват, но по леко??? Е аз искам да го прекарам без ваксина!!! Кой ще ме задължи да се боцна? Плащам си за да ходя на работа.. Плащам на фирми които ми предлагат маски... Кога ще въведете данък чист въздух? И ще има ли абонамент...??? Плащаш за 24.часа.и на следващите секунди....ако не платиш... УМИРАШ. от ковид.

50

Мисли

преди 2 години

Можел,... Ама на дали....

49

Анонимен

преди 2 години

спасението е само на оня свят

48

Анонимен

преди 2 години

"Учените от всяка точка на света го казаха ,че ваксината помага,къде по малко къде повече.Само ние не го осъзнахме."===== Да бе, вярно, с едно уточнение - "правилните" учени, на хранилка или подопечни на Биг Фарма, на които се осигурява достъп до медиите. НЕ ПО-МАЛКО са свободните, независими учени, които казват точно обратното и се мъчат по всячески начини да пробият информационната "блокада". Тоест, нещата не са еднозначни. За мислещите. И за все още способните да боравят с информация.

47

Анонимен

преди 2 години

"Ако аз имам правото да не се ваксинирам, то всъщност човекът, който се страхува, може да не иска да общува с мен". - Който се страхува от неаксинирани, може да се ваксинира. Това го каза и доц. Мангъров. Ако те е страх, сложи маска, сложи си 2 маски, шлем,ръкавици,скафандър. Бустер си сложи ако щеш. Та дори и два бустера. Който се страхува,нека да се пази,както намери за добре. Това,че някой е неваксиниран, няма да навреди на добре защитения.

46

Анонимен

преди 2 години

То и Хитлеристите така са твърдяли за сертификата им за произход, пък после на негова база колко народ са избили в концлагерите. Историята е доказала какво се случва с наивниците решили да си издадат такова сертификатче. Ако не вярвате, питайте наследниците на оцелелите евреи. Нека ви кажат как е започнало всичко, колко наивнички са били повечето хорица. История дами и господа. А когато фактите говорят и боговете мълчат!

45

Коприва

преди 2 години

Сегрегация с 0-ва медицинска и научна обосновка! Тези, така наречени "избранници" не просто нарушават Конституцията, а вървят срещу здравия разум с действията си. Разбираме, че са под натиск отвън, където абсурдът превърна Европа в лудница, но тука все още имаме шанс да насмогнем с осмирителните ризи.

44

Стоян

преди 2 години

Страшни *** сте повечето тук.Чули недочули ми говорите за свобода и човешки права

43

До стоян

преди 2 години

КОГО ЛЪЖЕШ, БЕ??? ПРОФ. ТИТЯНОВА - ДВОЙНО И ТРОЙНО ВАКСАНА ПОЧИНА НА 62 ГОД!!!! АЗ СЪМ НА СЪЩАТА ВЪЗРАСТ. ИЗКАРАХ ГО СРАВНИТЕЛНО ДОБРЕ БЕЗ ВАКСИНА! СЕГА ВЪПРОСЪТ Е, ЧЕ НЕ СЕ ЛЕКУВАМ ПО ТЕХНИЯ НАЧИН.

42

Балкански макаци

преди 2 години

Няяякой да обезпаразити балканските макаци! С тоз бит и култура не могат да виреят извън резервата за балкански талибани! Не ги пускайте в цивилизацията защото няма да оцелеят. Тук не газим кал до шия, не точим ДДС, и не ръчкаме БМВ дараци по пешеходните патеки

41

НЯМА КАК

преди 2 години

...СТАРАТА ВАКСИНА ДА ПАЗИ СРЕЩУ НОВИЯ ОМИКЛОН С 50 РАЗЛИЧНИ ПРОТЕИНА! А И СЕ ЗАДАВАТ ОЩЕ МУТАНТИ... ЯНСЕН ПАЗИ НА 0%. ФАЙЗЕР - НА 35%. КАЗА ГО ДОЦ. ИВАН ИВАНОВ ПО ОН ЕЪР! ВЯРНО Е!

40

Стоян

преди 2 години

Срам ме е да ви чета коментарите.Глупост след глупост.Цял свят се ваксинира , 6.5 милиарда дози поставени.Учените от всяка точка на света го казаха ,че ваксината помага,къде по малко къде повече.Само ние не го осъзнахме.Колко българи си заминаха от тоя свят заради тая наша глупост.

39

Анонимен

преди 2 години

Като си ваксиниран може да се заразиш и да умреш но лечебния зелен сертификат спасявал много хора. Айде бе, на кого си мислите че ги разправяте тези глупости? Риска от ваксината е многократно по-голям от колкото риска от настинката.

38

пенсионер-ветеран

преди 2 години

ах, каква стана тя, оказа се, че при Съветският Комунизъм съм бил Свободен човек! не ми се мисли, ако веднага цяла Европа не възстане и не ги увиси отново на бесилките на Площада в Нюремберг, какво ви чака - жална ви м айка!!