71

Африка се смее на бг

преди 2 години

Разбира се, ще спре! Хахахаха

70

Реалист

преди 2 години

Явно руските таракани са заредени много здраво с опорки...Първо, Щатите били "враг" на Европа, второ ЕС не можел да издържи без руски газ, и трето ...колко "бедни" били германците и нидерланците и без Путин, съвсем щели да умрат от глад! Тия верно съвсем са прекъснали нишката с реалността! Ако на тези шизофрении им се връзват в Русия, дори и в България няма кой да им се върже на лъжите!

69

УСА

преди 2 години

Споко, ще ви доставяме течна газ.

68

Ваня

преди 2 години

До Европеец-17: Ти ще се грееш, ама силната немска икономика без газ е умряла!

67

От Германия

преди 2 години

Българската нация е много умна, но използва 95% от интелекта си за производство на словесни храчки, сополи и плювни, вместо да създаде и сътвори нещо полезно, както правят, смотаните германци. За съжаление останалите 5% които не плюят, а се опитват да направят нещо, се давят в морето от словесни сополи. Е как няма да сме последни в Европа, даже след румънците

66

Анонимен

преди 2 години

Но най голямата фира ще дадат немцини френци ще се избият дали ядрената енергия да е зелена а през това време Росатом ще построи навсякъде Аеци из Европа и чат пат китайците и корейците.

65

Русия работи

преди 2 години

Русия работи за енергийната независимост на Европа - вече спряха доставките по газопровода през Полша.

64

ПЕНКО

преди 2 години

ЛИБЕРАЛНИЯТ АМЕРИКАНСКИ ЦИОНИСТКО БАНКЕРСКИ КАПИТАЛИЗЪМ -НЕ Е ЛИ ОСНОВАН НА ПАЗАРЕН ПРИНЦИП : " ИМАШ -ПРЕДЛАГАШ -ПРОДАВАШ --- ИМАШ НУЖДА - ИМАШ ПАРИ - КУПУВАШ " !!!!!!!!! КАК ТЕКА САЩ "НАРЕЖДАТ " : " ТИ НЯМА ДА ПРОДАВАШ -ТИ НЯМА ДА КУПУВАШ " !?!?!?!?

63

Унгария

преди 2 години

Унгария сключи 15 годишен договор с Русия за доставка на газ, който вече се доставя през България, през Турски поток, а не през Украйна.

62

wer

преди 2 години

ЕС след като спре глобалното затопляне, може да обърне посоката на въртене на планетата и да няма нужда от отопление и руски газ.

61

Х

преди 2 години

Руски Тр*ол се загрижил за "гладуващото" население в Германия? Недей бе , ще ни скъсаш от смях!

60

Анонимен

преди 2 години

"Скъсяването на доставките ...", "Намаляването на вноса..." - ми Русия си изпълнява ВСИЧКИ договори. Сигурно Русия е виновна и че европейците не искат да купуват газ, не сключват дори краткосрочни договори и с това САМИ създадоха недостиг и САМИ си вдигнаха цените?!

59

Анонимен

преди 2 години

германия цакаше Франция Итялия Англия и тн обаче Англия се усетиха и избегаха ще видим кога ще се усетят другите приема на Македония няма да оправи нещата.Немците ги чака глад и мизерия че и американската помощ секва Китай ще ги превземе и немската диаспора управляваща Сащ ще трябва да си събира крушите към Луната

58

Анонимен

преди 2 години

До Чипове, работиш за Петата колона съдран русофил. Но опорките ви са толкова евтини че и малките деца не им вярват.

57

Ха-ха-ха

преди 2 години

Каква дезинформация от руски таракани се носи из форума ! Да паднеш от смях! Германските коли били зависими от Щатите заради ..."чипове"? А бе , с такива глупости ли залъгвате обикновения руснак? Затова ли Тръмп беше изревал от вноса на европейски коли и се опита да им наложи мито! Това руските тро*лове верно откачихте!

56

Българин

преди 2 години

Аз виждам как Европа от ден на ден става все по-зависима от американската политика. Но медиите изопачават всичко на 180 градуса.

55

Чипове за елекроника

преди 2 години

Работя в Германия. Чип кйто струваше преди годин 7 долара сега струва над 100. САЩ размазаха Европа, и автоиндустрията на Германия и Франция само с един чипов шамар. Е тази зависимост показва че Европа е простутутка на САЩ. Каква по голяма зависимост може да има

54

ano.

преди 2 години

До Анонимен-50 greshka ; po tvota logika da ni niama sega ; za han asparuh da kajesh neshto a ?

53

СМЯХ

преди 2 години

Най-после Хората се осъзнаха че Европа и ЕС са различни термини - единия за Държави , другия за Съюз между няколко Държави - намиращи се в единия ъгъл на Европа .

52

Ха-ха-ха

преди 2 години

Бедният "Ханс" в Германия щял да чака за..."таратайка"! А бе , вие в Русия с такива вицове ли залъгвате простия мужик!