65

до 68

преди 2 години

ти си луд бе- кой ще му даде да стане министър? чегъртай си там и си трай.

64

баба мара

преди 2 години

изобщо не е задължително 7 зам председатели на нс вместо 1 4 вицета а няманужда от нито един стига сте харчили пари стига с тези министерства масовисъкращения на пенсионери

63

Анонимен

преди 2 години

Нямам търпение дългия да ги напусне разгневен и да сподели в пост у фейса какви са ги творили в задкулисието.

62

Анонимен

преди 2 години

Кирчо Кокорчо говори - кокори се Кокорчо кокори и глупаците ококори !

61

Анонимен

преди 2 години

След нова година се очаква още по голяма инфлация а банките се готвят да вдигат таксите. Вече някой търговци не приемат плащания с карти. Чува се че през банкомат теглене ще е по 4 лева и явно няма контрол. Тия ми се струва че бързо ще отекат. Ако изкарат една година пак добре ще е . Ще дойдат и други де . Очертават се трудни за ЕС ту години .

60

Анонимен

преди 2 години

Сега вече служителите в министерствата ще луднат окончателно.

59

До 61

преди 2 години

Ми стани ти министър като толкова ги разбираш тия работи бе! Стани, но не можеш!Но да даваш акъл - това го можеш?Дори когато никой не ти го иска?

58

До Г

преди 2 години

Ти кво искаш бе, 200 000 човека ли да бъдат изхвърлени на улицата? Аман от профани дето пишат ей така, да кажат нещо...

57

адвокат Тенев

преди 2 години

Нищо няма да се промени, нищо няма да се оправи!? Тия вместо да борят бюрокрацията я раздуват....Не може фигурантите да стават все повече а бездомните и хората без переспективи също да стават все повече....

56

Анонимен

преди 2 години

Става все по-зле.

55

Анонимен

преди 2 години

Неадекватно, аматьори ще се учат на управление. България вече залязва.

54

Анонимен

преди 2 години

Тоест ще стане миш-маш......хахахаха :))) Има една българска поговорка - "от много баби, хилаво дете".....да видим докъде ще е докарат :))

53

ГУГАЛО

преди 2 години

До тук какво предлага тая партия. Почти никакво увеличение на доходите- ськращаване на дьржавната администрация с некькви си 30 000души. Никакви компенсации за цените на енергоносителите и стоките от пьрва необходимаст. Анулиране на ТЕЛК решенята или взимането на 700 000 мижави пенсии , а как ще живеят тия хора не се знае . Премахване на ранното пенсиониране демек миньорите и металурзите да го духат. Затвор за неплащане на осигуровки та то тия с 3000 лв заплата не искат да плащат камо ли с 1000

52

ИДЕЯ!!!

преди 2 години

А защо не и всяка партия да си има вицепремиер. Събират се всеки обед и вземат решения . Бойко Рашков ще им осигури спокойствие в някое заведение около министерски съвет.

51

ЗАЩО НЕ ?

преди 2 години

Нека всяка партия да е ОТГОВОРНА за министерството си , народа ще отсее шкарта по този начин !

50

Даа!

преди 2 години

До Четорна коалиция... Прав си , това се доказа особено в последните 13г. , младите пак бягат от държавата , и България е на всички последни места в ЕС ..... Е, как е ?

49

Това е ШЕРИАТ

преди 2 години

ДАНС на Борисов и Гешев са продавали роби на Пернишки мафиоти за гаври с СРС , изтезания и убийства! Цена 50 000 лева за роб!Къде е сега великото МВР и великата Прокуратура няма ги нали !?Разпитайте Юлиян Борисов Георгиев от Перник как си е купил роб за 50 000лева, а забравих че е приятел на прокурора Иван Гешев и на прехваления генерал майор Васил Василев!

48

Анонимен

преди 2 години

Умират за постове!

47

Анонимен

преди 2 години

КАКВО ЧЕГЪРТАШ БЕ ЮРДЕК КОГАТО СА В КОАЛИЦИЯ НАЙ-МНОГО СЕ КРАДЕ НИНА ИМПРКСОВА ДЪРЖАВНИ ПРЕДПРИЯТИЯ ?!?!!!! ЗАМ МИНИСТРИТЕ КРАДЪТ ВСЕКИ ТРЕТОКЛАСНИК ГО ЗНАЕ А ТУКА СИ ИМАМЕ 4 ЗАМ ПРЕМИЕРА!!!!

46

Велик е Маниту!

преди 2 години

И сега остава да се научите да разговаряте и да провеждате диалог за процесите, не за обектите и системите. Ако ученето е процес след 100 години ще ви наричат престъпници, че сте задържали тая система и само гледате как да оцелее такава каквато е!И другия път като те удари томахавката на Маниту не питай защо или как, единственото дето ще чуеш ще бъде : Сине мой, мой *** сине!!! А евентуално последната ти мисъл ще бъде: Хванаха ме!