177

Петров

преди 2 години

Отговарям на Хазарта с цитат от неговото висококултурно творчество: Ще ти еб@@ м***йкат@@ т@@п***к!!!

176

Анонимен

преди 2 години

честен бил..ами има много честни. хайде на всички честни по едно копче да натискат за добро число хилядарки на месец, докато се оплакват и да се оправяме най-сетне .

175

До 207

преди 2 години

Много много, колко да е много 7-8хил за ицко не са кой знае какви пари..

174

Анонимен

преди 2 години

Той по какво е компетентен да каже не в какво не е ! И ли ще натиска копчето само..........много пара ще взима за тази работа ..много

173

Ирина

преди 2 години

Това момче е честен човек,а това е голяма рядкост в живота ни особено сега. Ицо,всичко ще бъде наред защото осъзнаваш действителността.Такива като теб са повече полезни отколкото празнодумците. Успех.

172

Анонимен

преди 2 години

До 192Това е плюс, че е работол сред простолюдието, тоест знае какво значи да общуваш с народа :)) Проблема е, че влезне ли некой у парламенто, става друг челяк :) Все пак адмирации за Ицо, че чистосърдечно си признава, че не става за този пост :))

171

Киро

преди 2 години

Ицо хазарта е пич и заслужава да стигне до там.Така говори истинския политик, той си знае нивото и няма да се бута никъде по нагоре без да заблуждава хората какъв герой е!

170

АнонимеН

преди 2 години

ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА МНОГО ДОБРЕ ЗНАЯТ, ЧЕ НЯМАТ И 4% РЕАЛНО И МЯСТОТО ИМ НЕ Е В ПАРЛАМЕНТА!

169

Анонимен

преди 2 години

Ицо, ще ти излекуват хемороидите в парламента, както пееш в една своя песен. Хубаво ли ти е ;)

168

izh

преди 2 години

Докъде я докарахме? Лицето Бойко Рашков, идеолог и главен изпълнител на изборния процес, да няма грам малко по читави гавази за депутати. Явно скамейката много къса. Утре като почнат да пристигат полиците по дълга, като продължат срива на икономиката - какво? Чалгар поколението ли ще пълни бюджета? Сегашния НОВ изборен закон ли ще е виновен? Стотиците появили се и изчезнали машини за гласуване ли ще са виновни? Остатъка от откраднатото през 96 год ще бъде откраднато СЕГА и ДЪРЖАВАТА - ДО ТУК

167

полковник Колев

преди 2 години

Без премахването на всички партии, които са и без това излишни и вредни за държавата и народа, нищо няма да се промени и оправи!!!

166

Анонимен

преди 2 години

Кое бе не стига? ало ти нали те избрахме отивай да ръководиш културата след крадеца рашидов който никой не го познава за разлика от теб! напред ице покажи какво можеш!

165

МНЕНИЕ

преди 2 години

Ицо Хазарта поне не креслив гл..ак като Караянчева , Татяна Дончева и Мая Манолова - слава Бога че ни избави от тези , въпреки че остана един от групата - тази Деса .

164

ВЪПРОС

преди 2 години

След Вежди Рашидов се чудя и аз за Поста Министър на Културата - трябва да си Пияница и Крадец .

163

Анонимен

преди 2 години

Усети се, че не му е там мястото.

162

перко

преди 2 години

ОЩЕ ЕДНА ЖАБА ИЗПЪЛЗЯ ОТ ГЬОЛА СИ!!!!

161

До 196

преди 2 години

Интересен факт! Ако Бойко е тиква и избирателите му са тиквуни, КАКВИ СА ХОРАТА ГЛАСУВАЛИ ЗА ЧОВЕК, КОЙТО ИМА ПСЕВДОНИМ ХАЗАРТА????? А ЗАНИМАНИЕТО МУ Е 1 ДЕН ПРЕЗ ЖИВОТА СИ ДА НЕ Е УПРАВЛЯВАЛ И ПАВИЛИОН ЗА ВЕСТНИЦИ! НО ПЪК СТАНА НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ, Т Е ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ЧАСТ ОТ НАРОДА!!! КАТО КАЗВАМ А, КАЖИ И Б!

160

Щирлиц

преди 2 години

До 195....... Говориш СеДеСралско комунистически,другарю демонократ.

159

по делата познаваме

преди 2 години

Такива бяха времената. Ако не беше завършир нищо, нямаше как да стане нито кмет, нито министър след това. Важни са делата. Бойко работи. Той е строителя на България. Докато противниците му рушат. Аз лично като човек който не получава заплатата си от политика, просто се надявам новите лица да бъдат поне толкова полезни за България колкото ГЕРБ. Всичко е в техни ръце.

158

Факт

преди 2 години

Само да напомня, че Хазарта би на изборите лицето Бойко Методиев Борисов в пряка битка. Факт.