63

baj Mile

преди 16 години

Tozi e praznoglawec i praznoslowec ot tipa Goce! Za da reshish problema, pyrwo trjabwa da ne go otrichash! A kakwo da ochakwame ot tozi - nishto! Garancija 100%.

62

Vseki

преди 16 години

Ти си го казал най-точно!!! Съветвам всички да прочетат постинг номер 60!

61

преди 16 години

Верваме ти !!!!

60

Юри

преди 16 години

Мафия в България - няма.Подаръците по Коледа ги носи Дядо Мраз.Комунистите са честни хора. Нямат нищо общо с това, че за 50 години под тяхно управление станахме най-бедната държава в Европа.Румен Петков не е пикал в шадравана, не е събирал пари от престъпни групировки и никога, ама абсолютно никога не се е напивал, напикавал и насирал.Бойко Борисов няма нищо общо с Пашата и с убийството на Георги Стоев.Парите на жена му Цветелина Бориславова са спечелени с честен труд.В ГЕРБ няма никакви бивши мутри и милиционери.София през последните две година е станала много чист и благоустроен град. Пътищата са прекрасни, задръствания няма, проблем с *** - също.А Великденския заек преди малко мина по улицата.........

59

anonimen

преди 16 години

po goliama mafiia ot chervenata burgoaziia niama. Lenin go e predrekal ,kato e kazal da se pazim ot neia.Kolko e neobhodim sega ***.

58

Андреева

преди 16 години

ПОРЕДНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ДЕМАГОГИЯ, ТА НАЛИ МАФИЯТА БЕ СЪЗДАДЕНА ОТ ВАС ГОСПОДА ЗА ДА ВСЯВА СТРАХ В ПРОСТИЯ НАРОД И ДА Я ПРИПИШЕТЕ НА КОСТОВ - ДА СЕ КРИЕТЕ ЗАД НЕЯ И ДА СМУЧЕТЕ - ДАНО СЕ ЗАДАВИТЕ, МРЪСНО ДОЛНО ФАЛШИВО И ИДИОТСКО КОМУНИСТИЧЕСКО ПЛЕМЕ НЕНАСИТНО

57

и да го кажа, на кой

преди 16 години

Хи, хи, в България нямало мафия, имало само сериозен проблем с организираната престъпност ? Е, на това му се казва комунистическа вироглавост от поредния партиен функционер, който няма да направи абсолютно нищо .... Да ни е честит !

56

lisygera

преди 16 години

е това вече мина всякакви граници ... *** гадна долна ужасна гад гадинска ти си мафията веееееееееее *** долен

55

преди 16 години

печен е другаря, обещава запазване на интересите, връзките, контрола, после ще се оправдава с навлизане в подробности, ще му трябва време, после средства... докато легитимират всичките пари

54

физуигномист

преди 16 години

Голямата, нископоставена висулка на ухото говори за интелект над средния, липса на решителност, граничеща с безхарактерност, незлобливост... НЕ СТАВА !!!

53

ponti

преди 16 години

Господин Миков,Ако бяхте изпробвали управлението на вашата тройната коалиция върху кучетата преди да го прилагате на българите, щяхте да констатирате, че сте едни обикновени завършени убийци.

52

преди 16 години

"МАФИЯ: Тайно сдружение, чиито членове сами си раздават правосъдие и не се подчиняват на никакви закони и съдилища. Мафията води произхода си от дружините феодални войници, които след премахване на феодалността, останали без занятие. Тези дружини се превърнали отпосле в един вид полиция,която продължила да съществува тайно." Тази извадка е от Българска енциклопедия, издадена през 1936 г. Ако на никой от читателите това определение за мафия не изглежда съвременно, както и на Миков, значи нямаме мафия ли? Очаквах такова поведение от комунистите, типично е за тях да си затварят очите и да лъжат народа, защото имат интерес!

51

ХХХ

преди 16 години

Поредния лъжлив комунист!!! Но кой ли му вярва? Крайно време е българите, колкото са останали, да се надигнат и да изтребят червените мутри.

50

преди 16 години

Това ми напомня на крилатата фраза на един министър по времето на Иван Костов: "В България няма организирана престъпност, а само организирани групи с престъпни намерения"! Като го слушам този мил човечец, ми става ясно едно: нищо няма да се промени нито в МВР, нито отношението на МВР към престъпността! Но преди всичко уважаемият нов министър трябва да дефинира какво разбира под "мафия" и аккво е специфичното на организираната престъпност в БГ, за да е различна тя от мафията! Поне засега е ясно едно: имаме си престъпни групи, имаме си босове на тези престъпни групи. дали имаме Комисия и капо ди тути капи - мисля че и мисинстъра хал хабер си няма! Мисля, че скоро ще се ходи на избори!

49

преди 16 години

Няма мафия ха ха хааааа смех

48

rowena

преди 16 години

Извинете ме, но това е все едно да сменят кмет който не се е справил с *** на столицата. Новият му заместник да започне мандата си с репликата :'В столицата проблеми със сметта изобщо не съществува.' Има смет само между градинките и около казаните:)

47

преди 16 години

to tova ne e myj na snimkata

46

rowena

преди 16 години

Още първите му думи са неадекватни! Цяла Европа научи, че България не само има мафия но тя сраснала с МВР само новият министър на ВР не го знае?! Или не е подбран правилно или от сега е ясно, че няма никакво намерение да води борба с мафията.Организираната престъпност за която той говори ако беше само такава не би следвало да произхожда и да е толкова тясно свързана с МВР.Самият факт,че отрича съществуването на мафия от сега говори, че той не иска дори да я забелязва!

45

преди 16 години

Тоя човечец на снимката е тип Жан Виденов - тоест относително честен и същевременно абсолютно безобиден и безполезен, и с това вреден. Типичния сламен човек - уж че има там министър, а същевременно мафията да си върти бизнеса. Неговата задача е да не прави нищо и той ще я изпълни отлично.

44

преди 16 години

бае михов недоразумявам, министер без опит, програма, сега и разколебан с кого да се пребори, щом аз, малкия беззащитен безсилен човечец ще съм суверен за него, пази мойте интереси като служи на закона, за какво ще ме питал, пази, защитава, но кой осигурява сигурността на обществото, има служби гоце, векерета спретнаха фбр и всички тях си бранят, защитават с моите пари, ами наемете си частни пазванти, държавна служба значи защита на неелитния народ