74

Анонимен

преди 2 години

Ял съм дървото по същия сценарий. Принципно няма такова положение: "Още не съм приел наследството". Ако не искаш наследство се отказваш пред съда. Средно положение няма, бащата да не се прави на ударен...

73

До 66 До 60 Елисавет

преди 2 години

Кой го гласува този закон? Кой? Законът за ЧСИ както и за банковото кредитиране са мародерско-разбойнически закони, които целят определени лица да се облагодетелстват "законно", но от гледна точка на морал абсолютно беззаконно с имота на хората.

72

хеха

преди 2 години

Държавата мисли за вас! Институциите не са пълни с безмозъчни служители. Адвокатите се борят за правда. Политиците са различни и никога не се отмятат. Зеления сертификат е нужен. Вируса е смислена причина да затворим държавата. Еврокомисията, която не сте избирали трябва да може да продължава да налага каквото си реши върху нас, независимо от това кой сме избрали да ни управлява. Всичко е наред.

71

Анонимен

преди 2 години

До до 55 от славянинУправляват ни ЕС, Брюксел и щатите, те според тебе какви са? Но проблема не са държавите, а конкретно лобистите, че прокарват закони в свой личен интерес , ограбвайки и ощетявайки мнозинството хора, гражданите и децата!

70

Ето от каква

преди 2 години

промяна страната има крещяща нужда. България е превърната в мутренско-мафиотска държава. А ЧСИ -тата са инструмент , според създателите им вероятно отново Господен, за евтино плячкосване имуществото на народа. Затова съд и затвор за мафията разрабила и завладяла България + пълна конфискация на имущестово до 10-то коляно.

69

До 70

преди 2 години

Детето има баша, който е настойник. Майката е тази, която е починала. Значи вие дори не можете да четете с разбиране, а обяснявате как били нарушени правата на детето и ЧСИ би някакъв зъл злосторник.....

68

до 55 от славянин

преди 2 години

Абе европейски, българите не са най-болни и най-бедни в европа, защото не знаели че дълговете се наследяват, а заради такива *** като теб, които избират гадове да ни управляват!

67

Анонимен

преди 2 години

До До 65Чети ,мааааа! Детето няма баща, а настойник!

66

Анонимен

преди 2 години

Знаем кой пише законите - лобистите , закони, които противоречат на основните човешки права и конституцията, това дете не носи никаква отговорност, то е малолетно, но дори и голям човек не може да задължите да приема наследство насила - ето това е законно!

65

Анонимен

преди 2 години

До До 60 - Елисаветанаем кой пише законите - лобистите,които противоречат на основните човешки права и конституцията, това дете не носи никаква отговорност, то е малолетно, но дори и голям човек не може да задължите да поиема наследство насила - ето това е законно!

64

До 65

преди 2 години

Децата не носят отговорност и затова си имат настойници/попечители - в случая бащата. Ама понеже на бащата не му се плаща е решил да излезе да реве по медиите колко бил несправедлив ЧСИ. Никой не може да те накара да приемеш наследство, но когато бездействаш, могат да ти датат срок да я заявиш дали приемаш или се отказваш. Бащата не иска да се откаже, защото явно има имоти в наследствената маса, но не иска и да приема, защото не му се плаща. Много удобно положение за него.....

63

До 60 - Елисавета

преди 2 години

Много трогателно е да напишете за ЧСИ, че са убийци. Друг е въпросът как реално стоят нещата. Има си закон и в случая законът е на 100% спазен. Това, че българите продължават да живеят с манталитета на Андрешковци, не прави ЧСИ убийци. Иначе всички са първи радетели за върховенството на закона, но когато някой реално го спази, се нахвърлят върху него като бесни. Ако можеше законът да е за другите, не и за нас, най-добре..... После се чудим защо сме последни в Европа във всяка една класация.

62

Анонимен

преди 2 години

Не може да съдите 10 годишно дете , наглеци ! Децата не носят отгповорност за постъпките на други, дори за своите собствени постъпки не са отговорни, това е непълнолетно и малолетно дете, мошеници нагли! А и когато човек(не само дете), не приема наследството, нямате право да изисквате от него насила да го приеме!

61

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 59 - Гръмко е било фактът, че имаш родилен сертификат, който казва, че си човек ...

60

Анонимен

преди 2 години

Не може да съдите 10 годишно дете , наглеци ! децата не носят отгповорност за постъпките на други, дори за свооите собствени, това непълнолетно и малолетни дете!

59

Анонимен

преди 2 години

Всеки нормален човек, ще се съгласи, че ако ИЗБУХАМ един а ЧСИ-то и го нашляпам с колана, под ***, пред хора, та да не прави така, ще е правилно ... Освен съд и полиция. ТА за кого работят тези институции, отново?

58

Анонимен

преди 2 години

хайде да сме честни, онзи ден пишетв 12 г син на пилота, съди за 70000 базата на графа.Сега се чудите как пък ЧСИ иска пари от това дете. Ми сбъркана държава.

57

Елисавета

преди 2 години

Ей много работещи в ЧСИ убийци пишат коментари....

56

Анонимен

преди 2 години

Що за заглавие? Що за евтин начин да се търси сензация?! Ами нормално е-дълговете по закон се унаследяват и това винаги е било така. Освен ако не са определена категория, при която това не е така, но очевидно не става въпрос за такъв дълг. Е като се унаследяват, всеки наследник си отговаря до получения наследствен дял за задължението на наследодателя си. Какво е крив съдебният изпълнител? Като напишете едни гръмки заглавия, ще рече човек, че е станало нещо кой-знае какво! Пък то-закон изпъли.

55

Бащата

преди 2 години

Бащата да не се крие зад детето и да прави сърцераздирателен казус! Дългът трябва да се плати. Когато човек пие, добре е и да мисли. Жалко за майката! Дано да се намери виновният! А медиите да не се правят на сиромахомили.