80

Анонимен

преди 2 години

Италия показва как се протестира

79

До Grom

преди 2 години

То мнозинството е от инакомислещи, но медиите са купени и ролята им е да променят обществените нагласи, а не да информират.

78

Grom

преди 2 години

Само про-ваксинационна кампания по медиите. Защо така инакомислещите не могат да се докопат до трибуна?

77

Киро Х

преди 2 години

Китайците закараха китайската чума от Ухан в Италия, затова там пламна, затова там са с масов имунитет и затова там сега заболяваемостта е ниска. Не е защото ги боцкат с ГМП сиропите на Бил Гейц.

76

Анонимен

преди 2 години

Да умрете, пропагандатори гнусни и жалки. Продажници нещастни!

75

Пешо секирата!!!

преди 2 години

Ха ха ха!До некакъв ссмешник дето ме кълне,бре!Скивай ся шшушляко-няма кЪк да "изчезна"щото ти си казал така!Ха ха ха!Ега те у ннещастника,бре!А иначе вие уйгундурите ще изчезнете до 2031 г.най-късно,бре!Вие сте абсолютното ЗЛО и ще бъдете претопени-исторически НЕИЗБЕЖНО е!Не само че избихте 459 деца+21майки,но запалихте Райхстага,за една бройка щехте да убиете Папа Йоан Павел,на Чарли Чаплин ковчега търгувахте,запалихте Тесалоники-1905г.,Божи дом взривихте-1925г,пътнически самолет свалихте,бре!

74

Анонимен

преди 2 години

Демек, работи чрез принуда. Това го знаеме. И при Живков беше така. Друго, имате ли?

73

На Пешо и родата му

преди 2 години

Ех Пешо секира ли си,виличка ли си или си просто един *** който не знае защо живее.Скоро и твоето провидение ще те сполети,не се кахъри,както се казва колкото по бързо изчезнеш от тази планета толкова по добре.

72

Пешо секирата!!!

преди 2 години

Ха ха ха!Има възмездие и има справедливост,бре!Никакво ваксане-колкото повече уйгундури ппукнат,толкова повече възмездие!За какво по-точно става дума?През 1998г.пет уйгундури от женски пол умишлено заразиха със ХИВ вирус(СПИН)цели 459 деца+21 майки в град Бенгази,Либия в болница "Ал Фатих",бре!Има провидение и то бави,но не прощава!И докато петте ччудовища в бели престилки са живи-то ПРОКЛЯТИЕТО ще действа,бре!Долу ваксините,КОВИД-19 не съществува!Колкото повече уйгундури си заминат,толкоз по ОК

71

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Желаещите да се боцкат да хващат пътя към Рим! България е за българите !

70

Анонимен

преди 2 години

Имам роднина мед. сестра. Истината знам от нея. В болницата почти всички са ваксита, а тези които умират да само вакси. Как точно си мислите да ми пробутвате фейк глупостите си?

69

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен...ха ха!...Изключително прав си!...Ако се разиграе "лотария" за апартаменти,наистина ще има огромен наплив за мераклии да се ваксинират..Лошото е,че цялата ДАЛАВЕРА не принадлежи на правителството..Тя е собственост на световната фармацевтична мафия..А тя /мафията/ се е ОВЪЛЧИЛА от възможността да трупа богатства срещу..НЯКОЛКО КАПКИ НЯКАКВА ТЕЧНОСТ..И не й се ще да се лиши и от едно евро по тоя начин,след като печалбите й са гарантирани от..ОГРАНИЧЕНИЯТА И ЗАДЪЛЖЕНИЯТА..

68

Анонимен

преди 2 години

Една доза, втора доза, трета доза, четвърта доза.

67

Анонимен

преди 2 години

За това ли излизат стотици хиляди на протести там хахаха. Жална да ви е майка журналюги, когато дойде Нюрнберг 2 :D

66

:D

преди 2 години

Не, ве, недоносляци! Когато в Италия умираха хиляди на ден, в България нямаше нищо.Пиковете за различните държави са в различни моменти и това го използват, за да хвърлят прах в очите на всички.Те и за Израел ни обясняваха 80%+ ваксинирани и почти бяха обявили, че са приключили с вируса, докато не започнаха да се тръшкат с хилядите на ден, че и да измират стотици ...

65

Очевидец от Видин

преди 2 години

Яз като дойдох в софия видях че летят като обезумели със зелени и пембени сертификати.Не очаквах русофилите да продадат душите си на Звяра Кремълски който ги жигосва.Е какво да им бера гайлето след като те отиват директно в огнената геена и ще изпитат доста неща.Те доколкото знам русофилите непрекъснато имат прераждания болшевики-меншевики-путинисти...и така се върти един цикъл и могат да го спрат ако са извършили велико путиново дело като придърпване на Бг към орбитата на Рассия.....

64

Анонимен

преди 2 години

В Белорусия няма зелени сертификати, няма локдаун, няма увеличиение на цените на ток, отопление и храна.

63

Анонимен

преди 2 години

А у нас антиваксърите *** по 150 на ден.

62

добра идея

преди 2 години

зеленият сертификат се оказа добра идея. почна масово ваксиниране

61

АнонимеН

преди 2 години

РАДЕВ: НЯМАШ ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ, НЯМА ПРАВО ДОРИ ДА ПОЛЗВАШ ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ! КОНТРОЛАТА ЗА ПРОВЕРЯВА ЗА СЕРТИФИКАТ РЕДОМ С БИЛЕТИТЕ И КАРТИТЕ! НЯМА ДА ИМА ИЗМЪКВАНЕ ЗА НЕВАКСИНИРАНИТЕ!